Великденският заек го няма, за Августинчето го сготви мама

• 65 339
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Днес следобед ще го водя, дано е нищо. Не го прави никога освен в случаите когато ще се смее, ще вика или някакви такива звуци, точно с емоциите свързани. Така и така на 25-ти ни е контролен преглед, ще го съчетаем.

И аз съм съгласна с Линушка, успех Мони, каквото и да решите.  Hug

Алистра, чета ти поста, чета, чета и по някое време краката ми отвити.  Mr. Green Радвам се, че има и такива мами. Аз съм в другия отбор. Не ми стигат парите, наумила съм 300-та неща да купя, 295 от тях са абсолютно наложителни, но ще почакат, защото все още имам два чифта дънки, които ми стават и са здрави, нищо че приличам на лионска наденица в тях. Времето също не ми стига, искам и да избягам от София, искам, искам, искам... и така съм в режим на искане и мрънкане.  #Crazy

# 556
Янна, Дамянчик е станал голям сладур! 💋💋💋

# 557
Благодаря, той на мама.   Laughing

Честит празник, момичета! Въпреки, че не го честваме с фойерверки и "на маса", това е един от най-българските празници. Ние като майки имаме голяма отговорност да възпитаме децата си в любов и уважение към българския език.

"Аз буки веди глаголи добро есть жичье..." - Аз зная буквите и животът със знанието е добър...

Не успяхме да влезем при док вчера, имаше митинг пред кабинета и един тон кашлюркащи, отказахме се да чакаме, без да се замислям, че днес не е работен ден и прегледът ни остава за утре.

# 558
Честит празник и от мен!

# 559
Честит празник и от мен!

# 560
Здрявейте .Честит празник и от мен.Вчера бяхме на консултация 8.500кг 74см.Качил е 0.200кг .От досъа време е стабилен,отитва се да ходи и се справя много добре.Днес няколко пъти се зафържа сам за дълго време.Много заякнаха крачетата от колите които се избутват с крачета.Вече я управлява перфектно дори спира,слиза придържайки се за нещо и пак сяда.С две думи моето царство свърши.Иска ми се да проходи по-късно и ще се опитам да забавя процеса хаха.

# 561
Mgрd, чудесни мерки. Колкото по-големи стават толкова са по-самостоятелни. Моят син къде що докопа обувки и ги лапа  #Crazy Ние сме на консултация утре.

# 562
Резултата от днешната консултация е височина 68см (+1см), 7460 гр. (+260 гр).

# 563
Екстра сте Simple Smile

Леле какви умения. Дамян го слагам на колата за избутване, ама хич не се сеща, че това е средство за придвижване. Иска да си лази или да се държи за мебелите.

Мами, правя едно проучване (мини) и искам да ви попитам пазарувате ли онлайн и от къде, вашите  мъже също и изобщо какви са ви наблюденията. Опитвам се да разбера, кои са най-големите онлайн търговци в България. Simple Smile

Благодаря.

# 564
Онлайн не съм пазарувала, но ММ си поръчва разни неща най-често от чужди сайтове, така че те предполагам не представляват интерес за проучването.

# 565
  • София
Аз обожавам да пазарувам онлайн - по-лесно е, по-удобно, спестява обикаляния и възможност нещо да го няма в магазина. Напоследък доста често пазарувам от eMag - плюсът им е, че имат хубави намаления, минусът - че дори и да поръчаш няколко неща само от един търговец, пак почти винаги пратката ти идва на части в няколко дни. Книги няколко пъти купувахме от oZone, нямам забележки към тях, сега имат някаква промоция и на играчки по случай 1 юни, тези дни ще разгледам повече. Детски пособия и други подобни от Хиполенд съм поръчвала, като цяло нямам забележки, макар че понякога някои неща са по-скъпи. Кецове неотдавна от Fashion Days, никакви забележки към тях, скоро пак ще ги ползваме. Не се сещам за други в момента. В ученическите си години пазарувах активно от eBay, но вече не ми се чака дълго време за доставка.

# 566
За 1я рд на децата какво планувате?

# 567
Здравейте, не съм писала много отдавна, доста работа ми се струпа напоследък - дойде пролетта и се започна с дворната работа Simple Smile
При нас основното захранване приключи, вече яде всичко, НО не иска да яде купени пюрета. Тези дни попътувахме и ударих греда- плюе, мръщи се, мрънка. Отделно му растат 6 зъба едновременно Simple Smile Отделно не иска да стои една секунда сам, започва страшен рев, приемам съвети за приучване към минимална самостоятелност, колкото да успея да се изкъпя например Simple Smile

ЯHHA, аз пазарувам от e-bay, от бг сайтовете vm-zona, minimod, megias.

Monika, надали някой може да ти даде съвет, това според мен е най-вече твое решение, дори не толкова на мъжът ти. Ти ще се нагърбиш с трудната част. Около мен има много примери- семейства с породени деца в двете крайности- едните почти не издържат на напрежението, другите имат помощ и се справят.

Аз преди години направих аборт по "финансови и кариерни" причини и после горчиво съжалявах. Оказа се, че винаги се намира начин, дали труден или лесен и в крайна сметка няма неизгледано дете.

# 568
Мега, и Дея не обича да я оставям сама, но намерих начин да си открадвам по 15-20 минути спокойствие.
Слагам я в кошарата, затрупвам я с играчки и й пускам Dave and Eva от youtube. След това излизам от стаята и тя мрънка една-две минути и се заиграва.

# 569
От както Дамян има собствена стая, която е широка и до голяма степен обезопасена, пълна с играчки... той се занимава сам доста време, понякога може да стигне и до час. Като му писне, буба лази и идва да мрънка в хола, където пак си намира нещо да прави.

Вчера бяхме на контролен, 350гр. и 2 см. е порастнал за последния месец. Слуша му гърдичките, всичко е наред, каза, че тези звуци, които издава са абсолютно нормални. Той вече не го и прави толкова често. Пишото му го дръпна по-силно, много плака, но се поизчистиха онези бели работи и каза, че още мъничко ни трябва за да се забели напълно. Ако ли не... уролог.

Благодаря, че споделяте за онлайн пазаруването.

Онзи ден си говорихме с ММ за РД-то на детенце. Не знам какво ще правим. Искам да поканя няколко бебета, но да не е вкъщи, а пък не ми се дават много пари за парти клубове, не знам колко ще го оцени той, все още е малък. Имаме лятни бебета, така че може празникът да е навън, кой какви идеи има?

Общи условия

Активация на акаунт