При нас храненето е:
- 6-7ч. кърма
-9ч. - АМ 180мл
-13ч. обяд зеленчуци с жълтък или сиренце или зеленчуци с месо
-17ч. плодово пюре с малко овесена каша
- 19ч. кърма
-21ч. АМ 210мл
Така че има 4 основни хранения, а сутрин и особено вечер кърменето е за залъгване вече само. Обмислям как да мина на 1 път кърмене и след това да спрем, не ми се препълват гърдите, но някак ме е шубе да направя 24 ч. пауза. Приех вече, че спираме с кърменето, а и той не е никак запален в този период поне към сученето, така че няма да му е драма, може би имам още месец и нещо време преди да започна лечение, което е несъвместимо с кърмене.
Иначе чакаме от няколко дни 6тия му зъб, пада се горен преден, не излязоха по план
И заради това или нещо друго, но е ужасен, вика, крещи, тръшка се тези дни... Пълзи и се изправя нон стоп, 9 кила и нещо е, вече не го меря, предния месец качи 0 гр.
Янна, последната дойди къп си поръчала, ахаха, нямат вече, че и аз се бях наредила на опашката

Какво да се прави...отърване от Ения/Енигма няма. Даже дрехите ми са цветни, но за това принос има още ММ с манията му да нося само Desigual. Кърмеща, бебеносеща, звб, био, домашни храни, йога...и така се виждам и след две-три години, естествено и с колело със седалка за бебка, както правят германките. Чакам Амели да ми разкаже за многократните пелени
Прекрасните възможности, които майчинството дава...
Миличка, никой няма да те съди
ще го понапъвам още малко и ще мина на друго меню или на друга кухня.