Сексуален, дали е, проблем...

• 19 424
  • 146
  •   1
Отговори
# 105

ahkakvasineva, твоят човек "разпуска" ли с тревни  неща?

# 106
  • София
Абе, аз съм вече за пенсия     Joy  и още не знам като какво жУвотно е туй нещо "възбуден мъж без ерекция".    Laughing

Някой мъж от съфорумците, ако може, да отговори.  Simple Smile
Авторката не отговори - защо не питаш него и какво се е случило следващия /след първите 2 пъти/?

# 107
  • Варна
Също и някои фитнес маниаци зобещи разни добавки и стероиди,те също водят до такъв проблем Rolling Eyes

# 108
Аз за това и питах за тревата, щото  може да  ви е смешно, но след продължителна употреба на определени "субстанции" -  Може мъжът да е възбуден, без да може тялото му  да отговори адекватно на този тип дразнение.

# 109
Авторката просто трябва да го попита.
А ако не и харесва това, да потърси нещо друго.
Връзка с мъж, който още в началото изпитва затруднения в секса, може да е изключително лош избор.

# 110

Глупости. Къде си чула и видяла - МЪЖ, който е НЕзаинтересуван и неСексуално възбуден от дадена жена да имитира жар и страст, хахаха. Е, ок, ако някаква користна цел - примерно, тя е 80-годишна милиардерка, ама пак.. не съм чул за такъв случай.

Ех, тази младеж, бе. Не познава класиката.  Laughing
В "Казанова" на Фелини даже показват нагледно как става този номер.  Mr. Green

# 111

ahkakvasineva, твоят човек "разпуска" ли с тревни  неща?

Също, има ли проблем с алкохола? Което и да е от двете, би могло да окаже влияние, както и анаболни добавки, ако тренира усилено.

Връщам се да чета за възбудата без ерекция. Минах 40-те, такова чудо ни съм виждала, ни съм чувала.

# 112
Brie, далеч не е невероятно и невъзможно.
Достатъчно е да се приемат лекарства за регулиране на кръвното налягане и пулса.
И ако ще да ти се ч..ка та две да не виждаш, и с гола жена до теб...пак реакция на съответния орган, да няма никаква.

# 113
Интересно. Не бях чувала вероятно, защото не ми е идвало до главата и не ми се е налагало да се просвещавам.

Но ние тук само можем да си гадаем. Според мен авторката трябва да намери начин да говори с мъжа и да обсъдят възможните причини за състоянието и варианти за лечение.

# 114
  • Варна
Е разбира се,че има такива лекарства,които подтискат либидото,но пък що да не си кажеш Rolling Eyes.Все пак нова връзка,нормално е да не си говорят за болести.

# 115
Има сериозен проблем. И то не при теб.
Ако не си сексолог и Кашпировски едновременно, много ще ти се смея, да знаеш.
Парцалев имаше една специфична реплика: вий сте луди!
Как така с лека ръка определяте състояния на хора, които не познавате?! Ужас!

# 116
  • София
То проблем, че има - има. Въпросът е, че тя трябва да поита прителя си какъв е проблема, защото само той може да й каже. Тук и да гадаем, все тая.

# 117
Има сериозен проблем. И то не при теб.
Ако не си сексолог и Кашпировски едновременно, много ще ти се смея, да знаеш.
Парцалев имаше една специфична реплика: вий сте луди!
Как така с лека ръка определяте състояния на хора, които не познавате?! Ужас!
Не съм. Десетина пъти написах, че това чета като мнение на лекари - психолози и други.
Може и да лъжат, не знам  Peace

# 118
Е разбира се,че има такива лекарства,които подтискат либидото,но пък що да не си кажеш Rolling Eyes.Все пак нова връзка,нормално е да не си говорят за болести.

За мен е съвсем нормално и даже задължително, ако някой има здравословен проблем, който би нарушил качеството на връзката в какъвто и да е аспект, партньорът да бъде уведомен.

Ако човекът има проблеми с ерекцията например би следвало да го каже на новата си, млада и неопитна приятелка, защото това със сигурност е нещо, което би повлияло на решението й дали да продължава тази връзка въобще. А не сега да се чуди в нея ли е проблема. Ами не е, ама тя как да го знае като не се говори по темата.

# 119
  • Варна
По принцип е така,но кой говори на 2-3 среща за здравословни проблеми.Притеснително си е.

Общи условия

Активация на акаунт