Сексуален, дали е, проблем...

• 19 424
  • 146
  •   1
Отговори
# 90
След сексолозите, се появиха и психолози. Simple Smile
Ама много чувствителен народ имало...

Жената щяла да се депресира от еднократна и първоначална липса на ерекция у мъжа?!?
Самата авторка пише, че полов акт се е осъществил в крайна сметка.

# 91
  • София
За пръв път чувам, че жената може да се депресира от - обърнете внимание - слаба ерекция у мъжа.
Требва да е бая куха лейка. Обяснявам защо: тръгва сексуалната игра, в очите Му се чете жар, страст, желание. Ръцете Му обхождат тялото й, езика гали слабините й, носи я в кревата на ръце, дрехите падат, но не и задръжките....... тогава тя установява, че му е полутвърд/полумек, както искате. Въпреки неговия жар, тя си мисли "О, аз не го възбуждам достатъчно".

Не, разбира се, очевидно имаме проболем, Хюстън. И той не е в жената....

Обратното - ако той се е излегнал на дивана, попръцква си мощно, пие си бирата, жена му й се прави секс, разсъблича се пред него, маха сутиена, коленичи в слабините му, обаче неговия Не става.... Тогава вече може да се говори не само за здравословен проблем у мъжа (макар е по-вероятно пак да е такъв).

В случая на авторката не бих пратил никой на лекар, все пак говорим за 2 секса, всичко може. И притеснение и чудеса. Нека пийнат по едно малко преди следващия акт. Може всичко да е 6!

# 92
Ами ето така
...  тръгва сексуалната игра, в очите Му се чете жар, страст, желание. Ръцете Му обхождат тялото й, носи я в кревата на ръце, дрехите падат, но не и задръжките....... тогава тя установява, че му е полутвърд/полумек
... и му е мек и спаднал напълно, напълно, съвсем напълно.

Стига с това куха лейка, малоумна тема и т.н. Някак не е красиво. Аз никого не съм обидила и всички мнения са ми интересни и важни, защото ми е неясно и тревожно.

# 93
  • София
Ами ето така
...  тръгва сексуалната игра, в очите Му се чете жар, страст, желание. Ръцете Му обхождат тялото й, носи я в кревата на ръце, дрехите падат, но не и задръжките....... тогава тя установява, че му е полутвърд/полумек

Стига с това куха лейка, малоумна тема и т.н. Някак не е красиво. Аз никого не съм обидила и всички мнения са ми интересни и важни, защото ми е неясно и тревожно.

Не визирах никоя дама от тук пишещите. В описаната ситуация - след като има жар в очите му, страст и желание, а му е напълно мек (защото страстта и желанието един мъж трудно ще изиграе, а и защо му е), значи причината НЕ е в теб. Сега, дали е от здравословно или друго естество, ами не можем да гадаем. Наистина ли не стана ясно!?

# 94
ahkakvasineva, може да има проблем, може да приема медикаменти, може да се лекува, може да е от стрес, проблеми в работа и т.н. и т.н. и т.н.
Няма как да гадаем тук.
Но и няма как категорично някой да ти заяви - този мъж е импотентен.
Ако това те притеснява, обсъди го с него. Попитай го, разговаряйте.
Ако не ти се занимава с подобен проблем, просто си намери друг партньор, на когото ще му "става" веднага и всичко ще е ок.

# 95
...Въпреки неговия жар, тя си мисли "О, аз не го възбуждам достатъчно"...
Жарта може да се имитира, реакцията на тялото - не. Затова се приема, че тя е по-истинската.
Нищо против хората със задръжки, но за мен това си е психологически проблем и имат израз и в другите ситуации в живота. Затова е риск, с който трябва да е наясно и да прецени дали я устройва.

Sesylle, казваме едно и също с различни думи.

# 96
  • София
Тцъ, мъжете не са толкова добри в това в сравнение с жените.  Wink

# 97
  • София
...Въпреки неговия жар, тя си мисли "О, аз не го възбуждам достатъчно"...
Жарта може да се имитира, реакцията на тялото - не. Затова се приема, че тя е по-истинската.
Нищо против хората със задръжки, но за мен това си е психологически проблем и имат израз и в другите ситуации в живота. Затова е риск, с който трябва да е наясно и да прецени дали я устройва.

Sesylle, казваме едно и също с различни думи.

Глупости. Къде си чула и видяла - МЪЖ, който е НЕзаинтересуван и неСексуално възбуден от дадена жена да имитира жар и страст, хахаха. Е, ок, ако някаква користна цел - примерно, тя е 80-годишна милиардерка, ама пак.. не съм чул за такъв случай.

# 98
Аз не съм срещала мъж, който да имитира страст, жар, или както там го наречете.
Или го има, или не.
И ако жена на 20г може все пак да се заблуди, то такава на 30г и нагоре...трябва да е много боса в сексуално отношение, за да се обърка.

# 99
  • София
Тцъ, мъжете не са толкова добри в това в сравнение с жените.  Wink
Точно така.

# 100
  • София
По погледа на мъжа много лесно може да се разбере дали е "подпален", ако мога така да се изразя. Но да се говори за мъж и имитация на страст, хахахаха...  Grinning

# 101
Ами аз съм на 26 и Много боса в сексуално отношение, какво да сторя:(
Питам, за да ми кажете точно което ми казвате - ситуации, примери, случки, варианти. Полезно ми е
Аз дори и не знам как да похвана такъв разговор.
Допусках от филми, книги, приятелки, че не е чак нормално, но не зная дали няма хора, при които да си е така физиологично и туй то. Или пък до каква степен мъжете могат да се ..ми преструват примерно.
Ето вариант - пасваме си мнооого интелектуално, сходен хумор, книги, интереси и едва ли не да опитва, да се мъчи да се получи и другото. Защото примерно му е и време за семейство, пък си подхождаме в други отношения и то си личи, спонтанно е и хубаво, когато с някого говорите с лекота на един език.

# 102
Никой не ми отговори, да попитам пак - що е то "силно възбуден мъж без ерекция"? Ако сте виждали, опишете ми - аз това не мога да си го представя  Crossing Arms

Жената казва:

В какво се изразява възбудата тогава? Влага в очите?

# 103
Под жар имам предвид да показва, че иска и да казва, че я иска, както е в случая.
Sesylle, точно за жена на 20+ говорим, да. На 30+ е мъжът, даже 35+.

ahkakvasineva, има ли подобрение? Да допуснем, че първите 2 пъти е бил притеснен (въпреки че не е на 18), ако има положително развитие, значи има и надежда, че няма друг проблем.

BirdsFlu, одъртяхме, а гледай какво основни работи не знаем...

# 104
Абе, аз съм вече за пенсия     Joy  и още не знам като какво жУвотно е туй нещо "възбуден мъж без ерекция".    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт