Сексуален, дали е, проблем...

• 19 462
  • 146
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

За жалене е честно.В 'Искам бебе" има тема "дали съм бременна" или нещо от този род.Такова вманиачаване,по график,само в плодовитите дни,да не се хаби материала,едно мерене на температури,тестове,лудница.На всеки би му паднал.

# 76
За жалост, манталитетът у нас в голямата си част е такъв, че човек от 100 кладенеца вода ще си донесе, само и само да избегне професионалната консултация, когато се касае за сексуален проблем.  Rolling Eyes

# 77
Глухарче, това не е от добро. Но сме големи хора, обръщаш дефекта в ефект и се наслаждаваш на момента, иначе оправдания колкото щеш.

За жалост, манталитетът у нас в голямата си част е такъв, че човек от 100 кладенеца вода ще си донесе, само и само да избегне професионалната консултация, когато се касае за сексуален проблем.  Rolling Eyes
Именно.

# 78
  • София
На първо място трябва да се успокоите и двамата според мен...
Peace
И ако това не помогне да не отлагате изследванията.

...той се прибира от работа, жената го чака с вдигнати крака...
Жив да го ожалиш...

Ами както виждаш - ожалиха го хората, дори жените тук. Интересно, в обратната хипотеза, убеден съм и ти не би била крайно щастлива, но... на чужд гръб, нали: ))

# 79
Разбира се, на жена му й е много по-лесно психически. Как пък не се сетих.
За да се стигне до там в повечето случаи има защо, и причината трябва да се изясни, от това ги е страх, че осъзнават, че имат здравословен проблем, а както знаем, лекарите хапят.

В крайна сметка темата не е за правене на бебета, авторката е далеч от това...

# 80
Само с виагра не сме пробвали, не знам дали ще помогне в случая.
Отдавна е трябвало да пробвате виаграта . Все пак това е препарат създаден именно за борба с еректилната дисфункция . Не съм вземал такива неща , но един колега(50+)  е споделял , че е много доволен от действието на тези препарати . Той беше вземал Левитра - по-евтин препарат е  .

# 81
Сега сигурно някой ще ме обвини, че пращам хората за "няма нищо" на лекар, но Виагра, Левитра и подобните препарати не е добре да се самоназначават произволно. Имат доста противопоказания и следва да се прилагат по лекарско предписание и под лекарски контрол. Така смятам аз, но разбира се, всеки е свободен да разполага със здравето си по собствено усмотрение.  Peace

# 82
  • София
Имам нова връзка, съвсем нова. Аз нямам опит с много мъже и не знам кое и до колко е нормално.
Чувствам се чудесно с него. Правили сме секс два пъти. И двата пъти се гушкаме и целуваме дълго, уж му е хубаво ...така изглежда и казва, обаче събличаме се и му е мек и спаднал напълно, напълно, съвсем напълно.
Първият път реших, че се е притеснил много, нормално, то и аз бях притеснена. Обаче и втория пак така. След още известно време гушкане и целувки и пипане с ръка - негова и моя си става май нормално и после е хубаво.
Обаче това ме тревожи. Сякаш не го възбуждам достатъчно аз. То всъщност това е, какво друго...
И ми става тъпо. То ако от сега не го възбуждам на 100%, ама супер много, в бъдеще какво ще е...
Преди ми се е случвало още докато се целуваме, на мъжа вече да му е твърд. И си мислех, че така е при всички или не е?
А аз не изглеждам зле, дори много си харесвам тялото
Това да го обсъждам с него, може и да се обиди. Ама пък за мен е много важна част от връзката, интимността и близостта секса и взаимното привличане.
И срам не срам пиша във форум, кой да питам, не знам.
Ще ми кажете, че съм неграмотна и сексуално необразована, ама все някой може да ми каже и нещо полезно.
А защо не попиташ приятеля си защо се получава така? Как е бил в предишни връзки? Вече би следвало да е отминало първоначалното напрежение от "първия път". Все пак говорим за човек над 35, не за 15 годишен, който не знае дали му се пикае или му се ***. А причината може изобщо да не е в теб. Може да има психически бариери, несвързани с теб, да си има проблеми за които се къхари, може да е преуморен от работа, може да има здравословни - хормонални проблеми или друго. Причината обаче само той може да я каже. Ако и той не намира конкретна причина /каквато и да е тя/, значи има здравословен проблем, за който все още не знае.

# 83
  • Варна

Далеко съм от мисълта да се подигравам на жени наистина с проблем и мъчещи се с години.Иронизирам момичетата пробвали 3-4 месеца не станало и драма.

# 84
Напълно споделям горните мнения - мои познати: консултации и пр., следи се овулации, стигало се е дотам (по думи на моя приятел), че той се прибира от работа, жената го чака с вдигнати крака и той трябва да е Готов! #Crazy

ooooh! Е това вече е страстоубиец... Наистина понякога жените прекаляваме в това отношение. Аз съм чувала и за секс "по график"... Tired
Къде ги намирате тези мъже дето им се убива страстта от жена с вдигнати крака,  че ги и ожалихте Simple Smile))) моят мъж ако го чакам така след работа на ръце ще ме носи.

Към момичето с бебе правенето - имам такива познати, успяха с много мъки все пак да го направят това бебе, но те нямаха 30 и двамата. След няколко години се разведоха, тя се ожени повторно, той си е сам, така че обикновено не е добра прогнозата.

# 85
Да бе ... Кой нормален мъж ще се радва от точно такова 'вдигане на краката'  ooooh! Прибира се той от работа, а тя 'Айде събличай се, че съм в овулация!' ... Ами и на мъж без проблеми няма да му стане, според мен.

# 86
  • София
Да бе ... Кой нормален мъж ще се радва от точно такова 'вдигане на краката'  ooooh! Прибира се той от работа, а тя 'Айде събличай се, че съм в овулация!' ... Ами и на мъж без проблеми няма да му стане, според мен.

Разбира се, че няма нормален мъж, който да дивее от щастие в гореописаната хипотеза, но някои авторки по-горе се правят, че не разбират.....

# 87
  • София

Абсолютно....аз ако съм мъж и съм в такава ситуация ще избягам с 300...Обаче после вероятно ще го нарочат човека, я че всъщност подсъзнателно не иска дете, я друго. Секса, че и бебето трябва да се правят със страст, любов, желание...а не - мило, овулирам, качвай се  Sick

# 88
Слабата ерекция (независимо от причините за произхода ѝ) е сериозен удар по самочувствието и самоуважението на жената. Неизбежно се появява мисълта, че тя не го възбужда достатъчно, че тя не е достатъчно атрактивна и привлекателна, че тя нещо не прави както трябва. Жена, която трябва да се "моли" за ерекция, и да се "труди" за нея, с времето развива чувство за вина, и става лесна за манипулация, включително и да прави неща в секса, които не харесва и не желае, само и само да угоди на мъжа, и да "заслужи" величайшата ерекция.
Това са болни, проблемни отношения, и никоя нормална жена на света не би трябвало да влиза в този капан. Мъж, който има проблем, да има доблестта да си го разреши, и да се яви пред жената в подобаваща за целта на сексуалния акт форма, а не да пробутва меката си пишка като стандарт.

Уточнявам за неразбралите, че говоря за началото на едни отношения, за полагането на основите на сексуалното партньорство. Ако в една продължителна и вече утвърдена връзка се появят проблеми, там отношенията и решенията са съвсем различни.

# 89
  • София
BirdsFlu - много зависи и от жената. Имам предвид това дали тя ще се подтисне, депресира и ще бъде склонна да прави неща, които не харесва. Не мисля, че уверена в себе си жена, със самочувствие и правилна самооценка ще стигне до такива отношения. Да, може да положи малко повече усилия от обикновено, за да види дали евентаулно не е тя причината, но надали ще се престарае и ще тръгне да се самообвинява и ще се  впусне в такава връзка. Та, много зависи от характера, увереноста и самооценката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт