Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 701
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 035
И ние се прибрахме. Какво ли не ядох днес. Агнешко, салати, козунаци, яйца..имам чувството, че съм с поне 3 кила отгоре. Сега искам само да взема душ и да се опъна на леглото с книга.

Белинда, гледам ти лентичката, ти си почти на финалната права. Simple Smile Още малко и ще имаме ново бебче в темата.

Ла ла ленд не съм го гледала. Не съм се настроила сякаш за него.

# 1 036
  • Euskal Herria
Гледам Формула 1. С едни приятелки сме направили общ чат (че сме в различни държави) и коментираме.
Много са ви хубави козунаците - на всички. Аз купих продукти да правя, но се оказа, че сме събрали доста, та месенето остава за по-нататък.
Ренко, красиво е!
Скрит текст:

И естествено-  помощникът е на линия. Зорко инспектира да не пропусна нещо:

# 1 037
Яна,ако се чудиш какво да правиш кифличките,дай ги насам Flutter .

# 1 038
Яна,ако се чудиш какво да правиш кифличките,дай ги насам Flutter .
И на мен ми се доядоха кифлички  Laughing

# 1 039
  • Euskal Herria
Че заповядайте, де!  Grinning

Любими са на всички у нас, правя редовно. А тези направо се топят в устата.

# 1 040
Къде е оная подигравчийка от Малта, дето ми вика, че огретен съм опекла снощи hahaha

Ама видя ли като те амбицирах какви козунаци направи?  Joy Joy

Даун, забравих те и тръгнах на разходки.  Blush Нищо де, друг път.  Mr. Green

А, нали  Joy.Обади ми се като можеш, защото трябва да говоря за тутманици и други неща (не се шегувам).

# 1 041
  • София
И аз в кифличките се огледах Joy
Ренко, къде е това?
Цвети, да, с Козуначко се бяхме споразумели - да боядисаме яйцата, да омесим козунаци на батковците и вече може спокойно да се ражда Hug Тъй както треперя от пети месец, че мога да родя преждевременно, накрая ако пренося, ще умра от смях hahaha
Жаки, и Лъв съм гледала, тежък е малко. За едно изгубено детенце. Не е като за празник.

# 1 042
На вилата на сестрата на ММ.На 5—10 минути от Пловдив,но виждаш целия град  Heart Eyes .По едно време се проясни и гледах заснежените върхове на Стара планина.Опитах се да ги снимам,но не се получи с телефона  Sad .

# 1 043
  • София
Ааа, извинявай за любопитството Blush Аз помислих, че е някакъв хотел или нещо такова, публично, та затова попитах, нали все не съм се находила Simple Smile

# 1 044
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, браво на теб!
Дори само заради радостта от триумфа си заслужава, нали?
Зарази и мен с хубавото си настроение, благодаря ти.

Ренко, много сладко това хлапенце. Hug
И вилата си я бива, хубаво е, че можеш често да ходиш там.

# 1 045
Аз съм в супер стрес. Не мога да повярвам, че ми се случва това  ooooh!

# 1 046
Аз се похвалих, че козунаците ми са станали супер, но на сестра ми бяха още по-добри - съвсем светли и почти без коричка, но все пак опечени вътре, точно както се опитвам да ги догодя от години.
Христос воскресе, а аз имам чувството, че се намирам в рая - излежавам се на елекрическото одеяло, мм ми разреши да пуша пури в спалнята, а малкият ми носи ракийката на нощното шкафче - кеф.

# 1 047
 bouquet

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 08:38 от Renko

# 1 048
  • Варна
Даун, кураж и късмет!  Hug
Много ми хареса мястото за отдих на Ренко! Чудно е!
Янечек, в рая си!  Grinning

# 1 049
Христос воскресе! Здраве и спокойствие за всички.

Преди малко приключих с гледането на новините по БиТиВи. Прегледах и новинарски сайт с всички качени новини за деня - Великден; Референдумът в Турция; Катастрофата с българските ученици в Италия; Други международни новини и нито дума за приемането на първата ни Конституция. Дали защото е неделя и съвпада с Великден или ...  Thinking
Честит професионален празник на юристите в темата.

Общи условия

Активация на акаунт