Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 558
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Абе, на мен защо тоя сайт ми се отваря само с една картинка на три мацки на пейка и после нищо? Никакви други прозорци, скролвам и няма нищо друго, като блокирал е.

# 406
  • София
И на мен  Peace

# 407
Aз знам, че извънградско е много по-лесно. Другото, което е важно да се отбележи е, че в София буквално от година на година трафика става все по-кошмарен! На мен лично ми е най-сложно пристрояването!!! Ми не виждам добре, не преценям къде се намират колите, които виждам в огледалото, дали ме пускат или не.. Ето това ме побърква!!!
Трафика сутрин е ужасен. Аз идвам от старата част на Овча купел до Дъ мол на Цариградско. Наивно би било да хукна сама в час пик между колите и да се бутам. Аз го мъкна моя многознаец с мен, за да ме учи. Да набюдава как карам, къде бъркам и да ме съветва!

ох, една колежка ми пусна муха за Италия 6-9 май, по 40 лв са билетите. Охххххх!!!!!!!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 408
  • Euskal Herria
Снощи имахме гости, изкарахме си чудно. Донесоха ни бг козунак. И с наличния панетоне и другия сладкиш става излишно да меся аз. Ще направя само курабии и рогчета, а козунак може и по-нататък да замеся.
Днес уж по традиция нищичко не се работело, затова мързелувам  Mr. Green.  А  ако правя нещо за удоволствие, брои ли се за работа, или не?
Вчера направих набързо една торта, само шоколад - от - до: блатове, крем, украса.

# 409
  • София
Ми щото не умеете.  Wink  Laughing Цъкнете отстрани на стрелкичката.

Руми, благодаря ти! Поръчвам.

# 410
Aз знам, че извънградско е много по-лесно. Другото, което е важно да се отбележи е, че в София буквално от година на година трафика става все по-кошмарен! На мен лично ми е най-сложно пристрояването!!! Ми не виждам добре, не преценям къде се намират колите, които виждам в огледалото, дали ме пускат или не.. Ето това ме побърква!!!
Трафика сутрин е ужасен. Аз идвам от старата част на Овча купел до Дъ мол на Цариградско. Наивно би било да хукна сама в час пик между колите и да се бутам. Аз го мъкна моя многознаец с мен, за да ме учи. Да набюдава как карам, къде бъркам и да ме съветва!

ох, една колежка ми пусна муха за Италия 6-9 май, по 40 лв са билетите. Охххххх!!!!!!!!! ooooh! ooooh! ooooh!

А спри да дразниш с тези цени  Mr. Green. Аз сега гледам полети по $1400 Sad.

# 411
Тонка, сега е момента да се нацедим у С-ки   Mr. Green
Ама сега пак почва чудене, кои да са, ей няма лесно  Laughing

# 412
  • Варна
Тонка, мерси, сега стана. Не бях я видяла стрелкичката на тоя фон.

Захир, откажи се да мъкнеш някой с теб да ти помага. Не е добро решение. Ти сама ще се научиш, ще си правиш грешките и като ги видиш, повярвай ми, много по-добре ще ги запомниш и осмислиш за да не ги повтаряш, отколкото ако някой друг ти ги каже. Тогава влиза през едното и излиза през другото ухо. Освен това ще си установиш твой стил на каране, а не някой друг да ти налага неговия си. Избрала си евтина кола като за начало, което е чудесно решение. Карай смело сама, като драснеш тук-там много важно пък. Ламарини са. Поне няма да има кой да ти мели на главата.

# 413
  • София
Тонка, сега е момента да се нацедим у С-ки   Mr. Green
Рая, хахаха, какви С-ки, поръчах Ел-ки.  Crazy 4 броя! Сега ме човърка дали няма да се наложи да ги ползвам като нощнички.  Mr. Green Покрай тениските в бързината поръчах и един спален комплект.

# 414
Хай-че, аз НЕ МОГА да карам! Курса ми беше крайно недостатъчен, освен това не мога да кажа, че въобще ме научиха. В момента се уча! Сама би ми било много трудно, а и ще съм още по-голяма заплаха!

Даун-че, чакай да набарам аз нещо евтинко за към теб и стягам куфара!!!!  Hug

# 415
Флорче, имам една шивачка. Квот не стане или ме дразни й го карам. Тя знае къде как да го пипне.
Щом и ти виждаш как роклята може да се оправи- не се коси. И сама може да се справиш, или като се прибереш в България някой познат предварително да е говорил с шивач, който да я оправи без да чакаш дни.

Днес ми дойде масата за гладене, а тъкмо бях изгладила.

# 416
Аз не мисля, че извънградско шофиране е много по-лесно от градско.
Просто е различно. И на двете места има различни неща за които трябва да се внимава.

Преди половин година, приятелка с току що взета книжка реши да ме мъкне за компания. Тя да кара, аз да стоя до нея за кураж.
Ами...честно казано...по-голям ужас не бях преживявала за 20-30мин в които кара.
При това беше във време почти без движение.

Погледнах го този сайт, но дрехите ми се струват яко китайски.

# 417
  • Варна
Преди половин година, приятелка с току що взета книжка реши да ме мъкне за компания. Тя да кара, аз да стоя до нея за кураж.
Ами...честно казано...по-голям ужас не бях преживявала за 20-30мин в които кара.
При това беше във време почти без движение.

Ей затова пропагандирам карането сам  Joy

Захир, ентусиастка си, ще се научиш. Изглеждаш и достатъчно трезвомислеща. Няма да ти е нужно много време. После може да посегнеш и към мотора на благоверния и да му гледаш ужасената физиономия. Ще те компенсира хилядократно за всички сегашни крясъци Wink

# 418
Тони, каква Л-ка бе човек  Rolling Eyes
Виждала съм те на снимка, ми не си за такъв размер.
И да не ви подведа, за 5 лв тениските са екстра, ама да нямате очакванията като за 50 лв, нали   Wink

Иначе аз ще си ги ося с кеф, допадат ми  Peace

# 419
  • София
Захирчо, така бях и аз, курса не ме научи на нищо. Като се качих с баща ми първия път, лошо му стана, лошо! Първите седмици се обаждах на майка ми всеки ден като пристигнех на работа и после вкъщи, защото се бяха стресирали колко всъщност не мога да карам.
Пробвах с човек до мен да се уча, не беше ОК. В момента, в който се качих сама, тогава започна ученето ми. Сутрин отивах на работа час по-рано, за да карам в по-спокоен трафик, но вечер нямаше как. И аз тогава бях с много дълъг маршрут - от Люлин до завод Електроника , тва Сливница, тва Цариградско, Шипченски проход, всичко ...

Та както и да е, виждам, че няма да повярваш (а и живеете и работите заедно с приятеля ти, няма как да го зарежеш да си пътува с рейса сам  Laughing), но поне пробвай през уикенда на някакво разстояние да караш сама. Не ти трябва патерица.

Иначе аз такъв мерак имах да карам, че като взех колата, първия уикенд с приятелката ми се качихме на Мальовица, а седмица след това си направихме екскурзия, чийто маршрут минаваше през прохода Шипка. Главама по цялата глава, ама мераклийка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт