Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 427
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 465
На мен никоя година не ми се яде агнешко, но кой ли ще ме пита. Никога не съм опитвала и нямам и намерение.

ММ си е наумил и все взема цели агнета като си играе 2 дни да сглобява тави, чевермета и мотори и след това върти чевермето 5-6 часа сам. Щом го влече, аз съм пас.

Най ми е недоумяващо защо го прави като от 22 човека само 6-7 ядат агнешко, а едно агне е към 300-350 долара. Не му стигна това, че миналата година изпратих по една тенджера с дроб сарма и агнешко на всяко семейство и останалото му го направих на торбички на порции и си го яде замразено 8 месеца сам. След престояването му толкова време няма никакво значение, че е от ферма и чисто месо и след 8мия месец  го изхвърлих от фризера и доста добре из-коментирах тоталното хабене на храна.
Но не, не можело да се вземе една плешка от магазина и за адета да се опече.  Rolling Eyes

Ще правя утре яйцата и козунака, защото ще се събираме в събота следобед и почивния петък ще е за шетня и подготовка на маси, помещения и посуда.

# 466
Аз така преди гподини карам на едно гадже колата. Отивам на гости на приятели, и един полицай ме спира...документите на колата, ала -бала, карате с превишена скорост. Аз решавам, че пари на ръка няма да му дам, а не ми се занимава и да ходя да плащам актове. Представям си каква физиономия съм направила, но почти през плач му обяснявам, че ще си имам проблеми в къщи и мъжа ми ме бие. Естественно прочита ми едно конско полицая и ме праща по живо, по здраво. На същото место, точно след седмица, само, че този път с дружки в колата, ме спира пак същия полицай. Аз съм с цветни лещи и убийственна синя перука ( отиваме на купон и съм почти неразпознаваема, на което аз разчитам в момента). Гледа мен, гледа документите ми и изцепва "а, ти беше онази, дето я бие мъжът и"....на което отзаде се чува такъв див смях, на мен ми текнаха сълзите от смях. Пак ме пусна човека.

# 467
Новата ми кола е автоматик. Въобще не се чудя къде да си дяна дясната ръка. Облягам се на подлакътника и си карам. Екстра ми е. С ръчни скорости също обичам да карам.

Захир, шофьор съм от 18 годишна, сега съм на 36. Взех книжка и се качих на колата, тогава Лада, сама. Първите пъти ме беше страх, но после се поотпуснах. Правилно са ти казали другите - по добре да караш сама. Мразя да ми се бъркат в шофирането.

# 468
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Не стана точно както я бях замислила, ама нямах много време, та набързо - това.
Чек, на Йоткер са декорациите, винаги гледам да имам подръка. Като не се получи нещо, да имам с какво да компенсирам. Не знам дали и в България ги има, това са:
Скрит текст:

Янечек, вътре е само шоколад - и блатовете, и крема
Скрит текст:

Sesylle, комбинирах рецепта за сладкиш Негърче (за блата) и за ганаш (бял и черен) за крема. С много масло, шоколад и сметана е тортата, но ние сме си любители на шоколада, та добре се приема у нас. Ако искаш, ще напиша рецептите.

Имах намерение за декорация да шприцовам белия ганаш, но изтървах момента и след това не можа да стане. Затова на помощ виках д-р Йоткер и шоколадовия чипс.  Mr. Green

# 469
Здравейте и от мен!
Излизах по женски със скъпа приятелка, да ме изпрати преди да се върна в Прага. Много хубаво си прекарахме, разтоварих се, посмяхме се, поклюкарихме. Оферирах я следващият ни юбилей да го празнуваме двете без деца и мъже на някое екзотично място. Родени сме през 2 седмици горе-долу, та, ще изкараме една дъъълга ваканция по женски Flutter.
Обещахме си, че през май трябва да дойде в Прага, за да ни снима колата за каското (има офиси за застраховки и при нея си правим всичко). Пита ме дали съм ходила по някакви манастири, музеи и се храна за главата като разбра, че не познавам забележителностите. Обеща да ме развежда из града Mr. Green.
Колко е хубаво да успееш да се откъснеш за малко от малките лепки и избягаш от ежедневието Flutter.

# 470
Яна, прекрасна е тортата. Много шоколадова, както ги обичам. Майстор си.

# 471
Новата ми кола е автоматик. Въобще не се чудя къде да си дяна дясната ръка. Облягам се на подлакътника и си карам. Екстра ми е. С ръчни скорости също обичам да карам.

Захир, шофьор съм от 18 годишна, сега съм на 36. Взех книжка и се качих на колата, тогава Лада, сама. Първите пъти ме беше страх, но после се поотпуснах. Правилно са ти казали другите - по добре да караш сама. Мразя да ми се бъркат в шофирането.
С тази дясна ръка, голям смях падна и при нас. Не мога да кандардисам жената да изкара книжка, автоматик и обещах, па тя пита, с дясната какво ще държиии, хохаха #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy, ми ще и намерим какво да държи, хаха Joy

# 472
Добро утро!

Снощи ходихме на раздумка с приятели, посмяхме се доволно. Вчера една от най-близките ми приятелки ме сюрпризира, че ще се прибира от щатите за един месец. Направо подскочих от радост. Ще се запозная с мъжа и и детето, толкова имаме да наваксваме  Heart Eyes

Чакам с нетърпение почивните дни, а толкова работа имам по къщата... Утре ще се наспя, пък ако ще чудо да стане. Майсторите си имат ключ - да се оправят  Naughty

# 473
  • на Мелмак
Добро утро!
Чудна торта  Grinning
И аз съм с автоматик, от ръчните ми е останало карането с лява ръка, дясната е на подлакътиника Laughing
Днес ще водя голямата на очен преглед, дано има подобрение Praynig

# 474
Яна  Crazy, искам рецептата, разбира се  Heart Eyes

# 475
Яна, благодаря много. Предполагам ще ги намеря рецептите в нета, но тортата ти изглежда прекрасно. Simple Smile

Аз още не знам дали тази вечер да пека блатовете, или утре. Повече клоня към тази вечер, а утре се надявам на хубаво време и да излезем с децата на разходка.

# 476
Добро утро!
Яна, тортата изглежда страхотно.
Това с пазаруването по празници винаги много ме учудва. Какво толкова има да се пазарува? При все, че вкъщи сме много хора, такова трупане на колички никога не правим. А и не намирам за необходимо. За някои хора обаче празникът е само в ядене и пиене.
Много ми е криво, още ме държи семейната разправия, а идват светли дни, не трябва да съм гневна. Мисля, че във всяка ситуация има човешки начин, по който да се направи нещо, и такъв, който демонстрира "Ей, сега ще ви покажа на вас". От това второто винаги ме е боляло, особено, ако е извършено от близки хора.

# 477
Яна,чудна торта,точно за шокомани като мен  Heart Eyes .
Както казва една позната „Като нямам време,готвя фасул”,та и аз тъй  Mr. Green .Вече се вари,а аз ще захващам курабиите.Като прикчюча с тях ще довърша прозорците във всекидневната.
Винаги се чудим с мъжа ми,хем нямали пари хората,а като наближи празник пазаруват,все едно идва края на света  Crazy .Не мога да го разбера това  Thinking .

# 478
След което се изхвърля доста храна. С това не мога да се примиря.

# 479
Манталитет. Празникът се свързва основно отрупана трапеза и нещо по-специално на масата, което в друго време хората не си позволяват често.
Тук също се пазарува много преди празници и повечко почивни дни, защото магазините затварят. Днес следобед и аз трябва да свърша тая работа, ама лично, че мъжът ми нищо не разбира от месо, а ми трябват и неща за моя режим.
Агнешко обичам. Дроб-сърма не.

Общи условия

Активация на акаунт