Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 427
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 540
Днес сме с на мъжо шкодата смотана, дето не дава да я пипна. До сега водих политики да ми даде по Подбалканския след Карлово да се вихря аз, той не ще. И го заплаших, свалям на една флашка вечните хитове на доайена на българската музика Веско Маринов и ще го побъркам! Ще пусна и бг радио и ще вия...на всяка песен, която знам. Щом не дава колата, ще си понесе наказанието!  Naughty

Въглен е чуден, а Янтрата е моя идол. Като нацвъкам мойте 3 бройки, ще ходя да гледам почасово нейните, срещу малко уроци по детестрояване!!!!!

# 541
  • Sofia
Fendi... hahaha под наем, чисто луди.
Руми,к'ва Малта без Фенди,бе душа  Shocked Naughty
Пълно е с Фенди-та,Вю-тони и т.н. за по 5-10 евро.
Оф,все съм уморена,аха-аха да се разшетам и прилегна, па се завия  hahaha hahaha.
Белинда, много шаваш и угаждаш  Shocked.Аз ,ако бременея съм такава лигла  Whistling Да се знаЙ кой изная тежката работа  bowuu.
Полазили са ни мравки  Tired.Котката вместо да ги бори,се крие  hahaha.Шматка.
Въглен е разкошен  Hug.
С никакви яйца не ми се занимава, ще наклепам с памук десетина в събота и толкоз. Младежът не се вълнува от такива дейности, от преди година-две. Агнешко не ям и не желая да помирисвам. Направо ме втриса. Даже украса не съм извадила,за 2-3 дни не си струва усилието.
Пазарувам,както обикновено.Предполагам хората се увличат да трупат,че се събират по повече на софрите.Аз също обичам да купувам,какво ли не.
Тони,голям майтап си  Hug

# 542
Доядоха ми се и дреболии по рецептата на Даун, ама май не продават при нас  newsm78

# 543
Захир, тези хора срама нямат.
Тук съм член на една група във Фейса, само маркови неща продават. Те верно маркови, автентични, ама носена чанта $4000 малко множко ми идва. Едната мацка си дава и дрехите под наем. Аз от опита си с гараж сейл от Канада бях решила, че ще има големи попадениш, ами ншма. Но поне знам, как се оперира с марковите стоки. Напр Луи Витон имат доживотна гаранция, отиваш и ти оправят нещата в магазина.

Дошде ми се агнешко, а ншмаме. Явно в събота ще прескоча до някой магазин

# 544
Агнешко харесвам само на пещ.
Колкото пъти съм пекла във фурна и по различни рецепти, все не е онзи вкус, който помня от дете. Simple Smile

По празници от доста време не пазаруваме като луди. Нито ядем повече от обичайно.
Приготвям 1-2неща и толкова. Нито имам време, нито желание да вися цял ден над печката, а после изморена да хапна няколко хапки и до там.

# 545
Тонка, ако искаш съчувствие, спри да разказваш толкова смешно  Grinning.
Сватя, погледнах страницата във фейса на "Видяно в София" и съм дълбоко разочарована, че никой не ме е снимал и отразил там!  Joy Също, когато спря водата при фризьорката ми и се наложи да вървя до колата с наплескана боя върху главата ми.  Mr. Green Цяло шоу изнасям, пък нулев интерес.

Стига с тия дреболии, че почнах да се плюнча. Много обичам "подробина", както му казваме ние. Свекървата я прави разкошно, поне в това отношение мога да я похваля.

Питай в местната месарница, а не във веригите.
Като дойда ще те снимам във всички комични моменти  Mr. Green. Азн нали във Сидни ходих боса 2 км., защото ми се скъсаха джапанките.

Да споделиш като сготвиш нещо в тенджерите  Laughing. Забравила съм историята, защо чак сега ги придобиваш и ако я припомниш ще е супер, защото май пак беше хит.

Флорче, на всякъде продават, но трябва да си поръчаш Simple Smile.

# 546
Руми, зарязвай фендито и идвай.
Каква жега е, не си трае направо. Уж 22 градуса било, но се усеща като 30 и слънцето ей тук до ухото ми пече, като диво.

# 547
  • София
Да споделиш като сготвиш нещо в тенджерите  Laughing. Забравила съм историята, защо чак сега ги придобиваш и ако я припомниш ще е супер, защото май пак беше хит.
Аз писах, ама си пропуснала... Историята е банална. Нямаше къде да съхраняваме цялата тая посуда и затова отлежаваше 15 г. в прованса.  Grinning

# 548
Руми, зарязвай фендито и идвай.
Каква жега е, не си трае направо. Уж 22 градуса било, но се усеща като 30 и слънцето ей тук до ухото ми пече, като диво.

Говори ми, говори, обичам топло  Nature Sunny

Малката има медал на математика без граници. На мама умното момиче  Laughing

# 549
  • София
Браво на детето, Руми!  bouquet

# 550
Аз писах, ама си пропуснала... Историята е банална. Нямаше къде да съхраняваме цялата тая посуда и затова отлежаваше 15 г. в прованса.  Grinning

Уф, аз веднага си съчиних някаква история, че ти ги пазят за нови  Mr. Green, защото и такива случаи има.

Руми  Hug, браво на детето.

# 551
Мари, на промоция е малката кутия, ама убий ме, не знам колко е  Embarassed

# 552
Браво, Руми!

# 553
Мерси, момичета  Hug

Мари, на промоция е малката кутия, ама убий ме, не знам колко е  Embarassed

Аз така вчера купих на промоция голяма опаковка сладка царевица на Бондюел от Билата.
После вкъщи на бележката видях, че съм си я платила на редовна цена  Tired
Явно им е практика да лъжат, защото доста хора споделиха за подобни номера.

# 554
Захир, открих те във фейса благодарение на тази прословута чанта  Laughing
И снимките, които съм виждала тук, малък е света  Heart Eyes  Отварям и насреща ми линк с обявата  Laughing

Ужасно лъжат, Руми, и при нас са същите в Била. Да не говорим колко са им неразбираеми бележките, с тия отстъпки по групи...върви че разбери, трябва да знаеш брошурата наизуст. Онзи ден купувам бонбони, тия не минавали, нещо кода не бил в ред, оставете ги. Оставям ги аз, е да ама после гледам в бележката са си, върнах се, показах, дадоха ми ги  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт