Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 64 523
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Белинда, не само на теб!
Аз отдавна вече съм се отказала от фиксидеята, че ще съм майка на отличник.
Да са живи и здрави и да минава тоя пусти 7 клас, че вече ми писна да го юркам. Close

# 721
Благодаря  Simple Smile
Втора седмица се каня да си изпера пердетата. Преди да почна си викам, я да глътна едно кафе и да видя какво пишат в мамата. И първото което ми се набива на очи поне 3 пъти е, че не се пере. И така отлагам вече 2 седмици.

Е и аз така де  Joy, ама при мен се стъмни вече.
При нас пък го дават тия дни да вали, та ще ги отложа още седмица.
Белинда, има и по някое призово място по математика, но никога на тези състезания на които дават медали.  Joy Каза, че на тях повече няма да ходи.
Домашните ги написа миналата седмица в петък, отложихме само куклата. Тя отпада вече. Сега се боря да облека един буркан с плат. Ако и това не ми се получи, ще го облепим с опаковъчна хартия.
Не иска да чете книги обаче. Ако я накарам сяда, прочита една глава и дотам.

# 722
Въобще не ми говорете за деца Crossing Arms. Пк ще замръкна с 4 броя смърдящи пубери. Защо, ЗАЩО нито веднъж не ги покани в баща си. 5 пици по 28 кинта, ебаси и вечерята.

# 723
Дали ако декорирам яйцата с пигменти за очи или хайлайтър ще им стане нещо?  В смисъл да не трябва да се ядат. Най-много ръцете на който ги хване да се омажат лошо. newsm78

Никаква църква не намерихме, но Валета беше разкошна.

# 724
Дали ако декорирам яйцата с пигменти за очи или хайлайтър ще им стане нещо?  В смисъл да не трябва да се ядат. Най-много ръцете на който ги хване да се омажат лошо. newsm78

Никаква църква не намерихме, но Валета беше разкошна.

Явно яка дрога поне си намерила, за да задаваш такива въпроси Joy.

# 725
Даун, козунак не искат ли  Mr. Green

Много съм отворена, нали.
Вкъщи след време ако се събират девойките да са най-много на диета  hahaha

# 726
Еми гледам ги тук пигментите и другите мазила и се чудя дали да не ги употреба най-накрая. Mr. Green

# 727
Според мен всичко прониква през черупката, и не е добре да се яде.
Миналата година си играх след като боядисах няколко яйца да ги мина със заздравител за нокти, а други наръсих с лак за коса, уж да са по-здрави. Не стават.
И моят син ме дразни напоследък. След месец заминава на бригада, ако му дадат виза другата седмица, а още не е казал на приятелката си.

# 728
Руми, ако не спрат да се хилят като побъркани в следващия един час и утре няма да правя козунаци  Crossing Arms Crossing Arms

Чек, Светле, не прониква кой знае какво, а и нали знаете онази ципа на яйцата. Тя е като плацентата и пази от разни вредни неща.

А и Чек може и да помни химическите моливи, които плюнчехме Simple Smile.

# 729
Ако искате да знаете има надежда за България.
Пред магазина изнасяме обикновен кош за боклук, от тези алуминиевите, дето отгоре имат капак за фасове.
Вчера ни откраднаха само капака за фасовете. Основата на коша благородно ни го оставиха.
Ама явно не е паснал на техния и преди малко ни го подхвърлиха обратно  hahaha  Joy  Joy  Joy

По Великден стават чудеса  Mr. Green

# 730
Даун, за грим ли ги плюнчихме моливите?  Crazy

# 731
  • Варна
И аз ги помня химическите моливи. Нямаха изтриване после.

Днес е блажено мързелив ден за мен. Сутринта рано напазарувах, докато нямаше народ и в магазина беше спокойно. До към 10,00 вече бях врътнала две перални, наготвила манджа и сварила 10 яйца за боядисване утре. Остатъка от деня изкарах с детето навън и на игричка на лаптопа. Дъщеря ми напоследък умира да си играе сама с куклите и не само не ми се бърка на мен ами и се сърди като я прекъсвам. На това му казвам почивка.

# 732
Не помня Чек, те май бяха сини и червени само. помня, че и с гранофорин си правих кичури, а майка ми държеше буркан с живак в къщи, а и азбестова плоча.

Не понасях кукли. Играех си с тях, само за да правя компания на мама Simple Smile. През останалото време събирах червеи и паяци.

# 733
Силвия, страхотно ти е детето, грациозна и лъчезарна Grinning
Реших да запиша моята дунда на балет, дано придобие двигателна култура Crazy

# 734
  • София
Веднъж как се бях накиприла със зелен химически молив - страшна работа! Майка ми щеше да получи удар Joy Това ми е единственият опит с женски работи като дете. Виж, сестра ми беше друго нещо. Гримове, прически...Веднъж нарязала на мама една рокля да си прави...нещо си Joy И после - не си бийте децата hahaha

Общи условия

Активация на акаунт