Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 436
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 900
Чек като каза, че дъщеря й е проходила заради буилка зехтин, се сетих и аз една случка с бебе и олио. Малкият ми, още с памперс тогава, взел олио и оцет, една дървена бъркалка, разсипал всичко на паркета в хола и готви. Намерих го безпомощен да лази и пада в локва олио, да се опитва да излезе, но да не може, защото се хлъзга и пада по очи. Хващам го под мишниците да го извадя, обаче той вече целият е омазан като сумист и го изпускам в локвата, хващам пак, той пак се изплъзва и пада, а вече и аз цялата съм в олио. Накрая нахлузих кухненските ръкавици и така го подхванах. Шест години по-късно петното от олио още личи на паркета.
На мен козунаците ми станаха супер, имам с марципан и шоколад, с локум, орехи и стафиди и един с мармалад и орехи.
Мм почти оправи и масата, оказа се, че два крепежни елемента са се сцепили от блъскането и може да се поправи сравнително лесно. Даже може да вечеряме на цяла, а не на половин маса.

# 901
Руми, козунаците ти изглеждаха страхотни. И вкусни, както разбирам. Браво на теб. Simple Smile

Агнешко няма да правя, не че съм и правила някога. Ще хапнем, така или иначе. Утре вечер сме на гости при родителите на ММ. Ще ходим и при мама и изобщо няма смисъл да готвя каквото и да било за празника. Има козунак и яйца, ако ни се дояде нещо. В понеделник ще измисля какво да правя.

Опънала съм се и чета "Ускорение" на Дийн Кунц. Доста е интересна и напрегната. От 21:00 часа ще гледам "Островът". Гледала съм го, но отдавна. Добра фантастика.

# 902
Чек като каза, че дъщеря й е проходила заради буилка зехтин, се сетих и аз една случка с бебе и олио. Малкият ми, още с памперс тогава, взел олио и оцет, една дървена бъркалка, разсипал всичко на паркета в хола и готви. Намерих го безпомощен да лази и пада в локва олио, да се опитва да излезе, но да не може, защото се хлъзга и пада по очи. Хващам го под мишниците да го извадя, обаче той вече целият е омазан като сумист и го изпускам в локвата, хващам пак, той пак се изплъзва и пада, а вече и аз цялата съм в олио. Накрая нахлузих кухненските ръкавици и така го подхванах. Шест години по-късно петното от олио още личи на паркета.
На мен козунаците ми станаха супер, имам с марципан и шоколад, с локум, орехи и стафиди и един с мармалад и орехи.
Мм почти оправи и масата, оказа се, че два крепежни елемента са се сцепили от блъскането и може да се поправи сравнително лесно. Даже може да вечеряме на цяла, а не на половин маса.

Не е истина, тази вечер се смях повече, от колкото в последните 7 години. Joy

# 903
Янeчeк  Joy Joy Joy
Всички показани козунаци са супер. Отивам да си хапна от моите/

# 904
Айде готово, работи машината, а ние досега и баехме:) Мъжът ми вика не бърка сигурно е развалена, но аз прочетох в инструкциите, че си почива. Тестото не лепне. В една друга рецепта пишеше за моята машина 450 гр брашно, толкова сложих. След около 3,5 часа ще ви отчета резултата. И ако става за ядене, веднага звънете  на Ирина Утробата да ме кани в "Най- добрата майка" , ако пък не става, утре ще пробвам с друга рецепта. Ще го налучкам, няма как. Сега карам по Елексир и ще го пека в машината, на програма сладък хляб, 3. 50 минути,  нейният изглежда великолепен на снимката. Утре ще пробвам месене в нея и печене във фурната. Изморих се страшно!
Рибата и салатата са готови вече, сядам със заслужена чаша винце:)

Снощи гледах " Brimstone" много мрачен, но ми хареса.

# 905
Ако стане Жаки, ще се гръмна ритуално, защото от 4 години имам машина И явно съм супер смотана, но утре чек ми е обещала онлайн тутманик.

Кажете как да слжа пубер да спи? Сега прави някакви упражнения и ме изнервя/

# 906
  • Sofia
Честно,девойки,не ви разбирам с тия козунаци  Shocked. Налейте си по едно вино и се Опвайте на дивана. Изяждате ли ги всичките тия тестяни неща?  Rolling Eyes
Пък да си купя машина за хляб- no way  Naughty.
Ходих да огледам козунаците на бързите и яростни момчета  Blush аз, бих ги и опитала  bowuu, мляс.
Хапнах гъши дробче на обяд, полях го с вино, екстра работа  Peace.
Скопосах набързо 9 здрави яйца, колкото да имаме утре за закуска и да занеса няколко у свеки, 6 се счупиха, а цветовете....трябва да ги надписвам  hahaha.

# 907
Честно,девойки,не ви разбирам с тия козунаци  Shocked. Налейте си по едно вино и се Опвайте на дивана. Изяждате ли ги всичките тия тестяни неща?  Rolling Eyes
Пък да си купя машина за хляб- no way  Naughty.
Ходих да огледам козунаците на бързите и яростни момчета  Blush аз, бих ги и опитала  bowuu, мляс.
Хапнах гъши дробче на обяд, полях го с вино, екстра работа  Peace.
Скопосах набързо 9 здрави яйца, колкото да имаме утре за закуска и да занеса няколко у свеки, 6 се счупиха, а цветовете....трябва да ги надписвам  hahaha.

Е аз това от два дена правя  Joy, за ттова и кзунаците ми са никакви.Утре е дъ дуум дай. А сега оплющях един сладолед.
!

# 908
Ако стане Жаки, ще се гръмна ритуално, защото от 4 години имам машина И явно съм супер смотана, но утре чек ми е обещала онлайн тутманик.

Кажете как да слжа пубер да спи? Сега прави някакви упражнения и ме изнервя/
От моя опит по-лесно е да го накараш да ляга, отколкото да стане.

# 909
  • Sofia
Даун,зАрежи тая работа за догодина  Whistling.
По-големите деца ще си носят ли яйца в училище,да се сборят? Моят и да иска, едва ли ще хартиса някое здраво до вторник  Crazy.

# 910
  • ту тук, ту там
Идвам да ви кажа, че козунаците на Фантастико за 1,99 са върховни!   Grinning

# 911
Даун,зАрежи тая работа за догодина  Whistling.
По-големите деца ще си носят ли яйца в училище,да се сборят? Моят и да иска, едва ли ще хартиса някое здраво до вторник  Crazy.
Е как. На 2-3 им правя магии да са здрави. Мажа със заздравител, пръскам с лак за коса, бая му. И миналата година тя да си ги изпусне преди да започнат да се чукат.

# 912
За Мър специално, от моята баба рецептата на ликьора от зелени орехчета, много помага за кашлица:

40 зелени орехи, малки се слагат в буркан с литър ракия и се държи на тъмно 40 дни. Прецеждат се, измерва се колко литра има течност и се добавя на литър течност, килограм захар. Добавят се канела, карамфил, индийско орехче, литър червено вино. Бърка се ден-ден и половина да се разтвори всичко. Прецежда се и се налива в шишета.

# 913
Руми, моля те, напиши рецептата за това съвършенство! Praynig

# 914
  • София
Честно,девойки,не ви разбирам с тия козунаци  Shocked
Честно, и аз не те разбирам с тоя спорт всеки ден и неходенето на гости, че сакън да не преям, ама всеки луд с номера си Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт