Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 698
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 050
"Косвена красота" току що изгледах. Кийра Найтли, Уил Смит, Хелън Мирън, Кейт Уинслет.....

Яна, твоят/ нашият любимец се е заредил пръв на Великденската трапеза! Кръглото козунак или пенетоне домашно е?
Ренко,  Heart Eyes

# 1 051
  • София
"Косвена красота" току що изгледах. Кийра Найтли, Уил Смит, Хелън Мирън, Кейт Уинслет.....
И? Кастът звучи обещаващо!

16.04. никога не се е празнувал кой знае как. Не е драма, и аз не знам примерно кой е денят на металурга. Други са греховете на обществото ни към закона, но това е дълга тема, сериозна за мен, та не ми се обсъжда по празници.

Даун, какво има?

# 1 052
Белинда, аз го харесах.
Даун, кво става, душA? Може в стомахът ти да няма козунаци, ама това не е драма!  Hug

# 1 053
  • Euskal Herria
Мариат, кръглото е панетоне, купен е. Аз писах, че тази година се събраха доста козунаци, затова оставям месенето за по-нататък. Имам рецепта и за панетоне - от руски сайт, ще я пробвам и нея.
А любимецът е мнооого дисциплиниран, няма как да не го похваля  Grinning. Нищо не пипва, нищичко. Хем бях оставила нещата на ниска холова маса, преди да ги преместя на голямата.

# 1 054
Яна, твоят плюш е едно от най-сладките кучета, които към виждала, все е сериозен един такъв Joy

# 1 055
Искам да кажа Христос Возкресе!

# 1 056
Много ми хареса "Lion" поплакахме си дружно на края, който обича филми по реални събития да гледа.

Не помня дали съм ви казала за един друг, на който пак плакахме много с Миа, а мъжът ми тайно забърсваше сълзи е "Обединени сърца"

Сега намерих една класация 50- те най- добри филми по истински случаи, почвам наред, което не съм гледала. Ще казвам за тези, които си струват.

# 1 057
На мен този ми хареса, но е ужаси /по действителен случай/
http://kinofen.net/filmi/trilari/341-wolf-creek-valchia-potok-2005.html

# 1 058
  • Телиш/Плевен
На мен много ми хареса „Съли: Чудото на Хъдсън“. Heart Eyes

# 1 059
  • Mediterraneo
Христос воскресе!

Жаки, шапка ти свалям, жено! Верно си талант  smile3501

Нито агнешко, нито месени козунаци имахме, но пък такъв мързелив, дълъг и обилен обяд му дръпнахме в една бг кръчма, че чак не мога да повярвам колко ми хареса! С 300 зора се навих да посетим заведението( скоро го отвориха, но никак не обичам местата, където се събират българи), но се оказа със страхотна кухня е сме много доволни!

# 1 060
Тарти,  браво че сте си изкарали хубаво. Мен със заплаха за живота не можеш ме закара в български ресторант. Редовно се събираме с българи, но по тези заведения е различно.

# 1 061
  • Mediterraneo
Пфф, забрави направо! С никого не се събирам, познавам буквално 10 българи в пренаселения вече с българи град. Умишлено избягвам всякакви нарочни запознанства. Заведението е българско, с типична българска кухня, но ние си бяхме сами, със семейството на сестра ми.

# 1 062
'начи такъв невероятен козунак спретнах, че надминах себе си. Само нямахме филирани бадеми и не сложих, но стана стра-хо-тен! Единият фитил беше без нищо, др - с препечени различни ядки, (бадем, кашу, орех, бразилски орех), а последният - със сладко от ябълки. Поръсих с много захар, която се крамелизира и стана мамма-миа.
Яйцата - от 11 сложени да врат - 1 подна жертва, а от преноса в обувките - от 10 - 2 жертви. Доволно.
Децата не спаха следобед и сега се търкалят по дивана, дано поне заспят бързо, че и ние сме уморени.
Хубава вечер!

# 1 063
Даун, да ти вдигна малко настроението, а?
Докато даваха рекламите по телевизията, а аз се мажех със 100 мазила- я за пети, за вежди, за петна, за бръчки..... и щерката ми каза да ги зарежа, и да си купя Персил. В рекламата казвали, че премахва всички упорити петна.  Mr. Green
Тарти, сполучила си на Великден!
Лина, без думи съм! Бързо да минава!

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 23:18 от mariat

# 1 064
Христос Воскресе! Момичета, бъдете здрави и благословени вие и близките ви  Heart Eyes
И ние като вас - на маса. Мама беше опекла агне, отделно си бяхме поръчали едно за вкъщи и досега мъжът ми го разфасова на порции.
Козунакът ми - огромен и великолепен. Всички много го харесаха, а аз бях много доволна. Изключително ми е приятно да приготвям нещо лично - пита, баница, в случая козунак. Имаше даже за най-мераклиите и за вкъщи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт