Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 440
  • 610
  •   1
Отговори
# 405
Кате, Бела честити дъщерички  Hug  Да са здрави и много радост да ви носят!
Дано всички борещи се с коликите да им намерите цаката, че сигурно си е мъчение и за бебешорите и за вас да не можете да ги успокоите  Praynig
Вее, ни напъване, ни чекнене, нищо не помага. Моето теленце се е запънало и си седи на топло, ама дори и в май да влезем, нашата си групичка няма да напускам  Mr. Green

# 406
Относно коликите и ревящите бебета - повтаряйте си само "и това ще мине". И моята принцеса в началото беше мирна и кротка, сега е олеле-малеле. Рев, само на ръце и кисельочене. Сутринта си поревах малко и аз с нея, ама то това няма да помогне, та се стягам и така. Снощи не знам дали съм спала. Здрави да сме само!

Леко раждане на последните мами, дето ще закриват темата  Heart Eyes

# 407
Здравейте мами,
Чета Ви почти от началото, но някак си все не намирах кураж и време да пиша (да не говорим, че си направих регистрация онзи ден). Термина ми беше за 26.04, първа бременност но на бебка не и се излиза, а мен чакането и страха ме влудяват. Следят ми тоновете през ден в Шейново и всичко е нормално, но аз от няколко дни имам огромни притеснения за пролапс на дебелото черво причинено от растежа на корема. Някоя мама дали се е сблъсквала с нещо такова?

# 408
  • Пловдив
Пърпъл, никакво напускане на групичката. До тук бутахме заедно, няма да се разпускаме сега, когато започва същинският екшън Simple Smile

# 409
PuepleS, Belinda - още ли не сте родили? Пък как се страхувахме всички да не родим преждевременно  Grinning Хайде стискам ви палци все пак да станете априлски мами  Wink
Бояна днес стана на 1 месец и да я похваля, че е качила близо 1300 грама само от кърма - вече е 3500 и с мъжа ми се шегуваме, че най-накрая достигна мерките на новородено  Hug
Всичко и е наред, като изключим гадните колики  #2gunfire Тая напаст при нас е денонощно и най-силни са през нощта - няма спане  Shocked

# 410
Ехооо, как сте, банда???  Simple Smile Видях, че сте ме търсили.  Mr. Green Правилно сте предположили, че се гушкаме вече с моята Пухла. Роди се на 13-ти като на шега. Всичко мина супер бързо и лесно. Ще разкажа и по-подробно, но първо трябва да си спомня каква ми е паролата, че на мобилния ме е отписало и не мога да се впиша. Това е и причината да не съм се вясвала тук от месец. Чета ви, но не ми дава да пиша като не съм логната, а на компютър сядам рядко. Като се прибави и изнервеността ми две седмици преди раждане и заетостта две седмици след, ето го резултата. Още не съм насмогнала да ви прочета. Стигнала съм до 18-ти.  Mr. Green Та направо да ви преброя, признайте си в този последен априлски ден колко сте останали 2в1, ако въобще има някоя. А на всички други пък да ви кажа честито! Надявам се, че всичко ви е наред и бързо сте се нагодили. Сега се връщам назад да ви чета.  Hug и хубав, пък макар и мръчкав ден!  love001

# 411
Браво, Докторче,  Hug Да расте здрава и щастлива малката ви пухла!  Grinning
Аз съм още 2в1. То направо моето стана епично. Има още ден и малко да се накани да излиза кифлата, ако ли не във вторник влизам в болница, че няма накъде да отлагаме повече. И аз искам бебе да гушкам вече. Аман от чакане  Joy

# 412
Айдеее чакаме последните априлчета днес. Аз съм екстра чисто физически. Още не мога да се наспя и това ме мори. Да ми е жив и здрав мъжа, че така ми помага. Малко се дразня с тези гости, толкова искам да се занимавам с бебето, а не с посрещане и изпращане.

# 413
  • Пловдив
Докторче, честитооо Simple Smile
Аз похвалих ли се, че започнахме да се разхождаме с удоволствие вече? Само първото ни излизане беше драматично и с рев, а от тогава вече няколко пъти изкарваме по два-три часа в приятна разходка за мама и сладък сън за бебка. Мноого съм доволна.
Нана, дано да се поспре този гости-поток при теб, да си отдъхнеш и на спокойствие да си гледаш беб.

# 414
Честито на мамите.  Hug Да ви растат сладки и умни бебоци. Heart Eyes

Ние вчера с малчо отидохме до Джъмбо.Младежа имаше търпението да ни изтърпи час и половина и реши да му чуят гласа.Е , какво беше това нещо,но ни накара да се отправим към касите. Crossing Arms

На нас очичките пак ни жълтеят,дали е жълтеница?Уж я изкарахме в болницата,странно ми се вижда.Във вторник сме при педи,дано няма нищо.  Praynig

# 415
Здравейте мами. Чета ви редовно ,но все нещо става и не мога да пиша.
  И ние вече ходим по разходки . Предния ден 6 часа бяхме навън. Бебката много обича да се разхожда и си спи по цели разходки.
  Имахме колики за около седмица ,но сега ми изглежда ,че няма. Имаме проблем с изхождането. Много ѝ е трудно ...милото.
  Иначе ,май от априлчетата ще има майчета. Айде леко раждане ,на тези които все още са 2в1 . Simple Smile

# 416
  • Варна
Belinda нещо се загуби,козуначко може и да е излязъл  Joy

# 417
Такааа, значи Пърпъл, Белинда и Теди преброих. А с Ева какво стана? Нещо нея не я виждам с отчет. Изнервящо е да казвам каквото и да е, момичета. Просто стискам палци и съм с вас. Не, че помага за бързо раждане, но да си знаете.  Peace
Набързо да отразя темата с кърмене, цедене и т.н. За които се притесняват, че не изцеждат както преди, аз също съм така, но това е съвсем нормално. Както и да не ви се пълнят гърдите. Хич не значи, че нямате кърма и други подобни. Просто нещата се регулират според бебето. Аз едвам изцеждам 50 мл., а бебка като дърпа и чак не смогва да го глътне. Та бъдете спокойни!
Изтече ми времето. Grinning 

# 418
  • Sofia, Младост 3
Бързо се включвам и аз, че бях позабравила да пиша, иначе чета Simple Smile
Лора се роди на 19.04 с планирано секцио, в 13:23, 3270, 50 см. С голяма рошава коса. Послушка е засега, въпреки коликите, които вече ни нападнаха. Излизахме на разходка вече,падна ни пъпчето,абе по план сме. Ако има още 2 в 1 стискам палци и ще се включвам пак.

# 419
Верно, че и Теди не се е похвалила още  Wink А Белинда наистина се позагуби, Пърпъл и тя не е писала днес - може пък да им се паднат астрални близнаци  Grinning
Аз да се похваля, че моята кифла обожава в слинг и в ергономична раница - ревне ли, веднага я мятаме и на 30-тата секунда е заспала. Който ги е измислил тия двете, жив и здрав да е Hug
И да се оплача, че май получи алергична реакция към нещо - крачетата и коремчето й се изринаха със ситни пъпчици вчера. Само на кърма е, така че сигурно е към нещо, което съм яла.
 Сега тъкмо се стягаме за разходка в парка - ще я накърмя, ще по изцедя малко кърма да имаме под ръка, ако ревне, а и да мога да се почерпя с една биричка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт