Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 3

• 105 956
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
И аз преносвах 6 дни , приеха ме в болницата следобед и на 7ми ден сутринта в 6ч ми пуснаха система. В 11ч родих Hug

# 271
Здравейте
Чудя се, дали си заслужава да си избирам лекар
С близнаци съм, ще е секцио. На мнение съм, че секциото не затруднява никой, но не съм наясно какви привилегии ще имам, ако си избера доктор.
Моля, някой по-запознат да сподели

Също така, ще се радвам да споделите от вашето секцио с какви впечатления сте останали и какви са ви наблюденията върху неонатологията

# 272
  • Пловдив
Аз бях със секцио януари месец при др.  Порязов.  Насрочиха дата предварително и бях първа в операционната.  Болката се търпи не е страшна. При близнаци мисля, че е добре да направиш консултация с някой за да проследи нещата и да се насрочи дата. Иначе неонатолозите са много добри, ако имаш въпроси обясняват и се отнасят добре.

# 273
Неонатолозите им НЕ са много добри. Пропуснаха интравентрикуларният кръвоизлив на моето бебе с думите „Нищо му няма.” А как го разбраха като отказаха да направят ТФЕ кой знае.

# 274
Аз бях със секцио януари месец при др.  Порязов.
Била си с избор на лекар, така ли? След операцията той идваше ли да те види? Мислиш ли, че изборът на лекар кара другите да се грижат повече за теб? Голям ли ти е белегът?

# 275
А как го разбраха като отказаха да направят ТФЕ кой знае.
ТФЕ-то не е ли задължително?
Кога разбрахте за пропуска?

# 276
  • Пловдив
Аз бях със секцио януари месец при др.  Порязов.
Била си с избор на лекар, така ли? След операцията той идваше ли да те види? Мислиш ли, че изборът на лекар кара другите да се грижат повече за теб? Голям ли ти е белегът?
Бях с избор на лекар.  Не мисля че се държат по-добре ако си с избор на екип.  Белегът ми не е голям и изобщо не ме притеснява.  Ако имаш въпроси може да ми пишеш и на лично.

# 277
А как го разбраха като отказаха да направят ТФЕ кой знае.
ТФЕ-то не е ли задължително?
Кога разбрахте за пропуска?
Би трябвало да е задължително за всички бебета, кото са били подпомагани с кислород. На всички други правиха и само на моето, защото беше хипотроф, а не екстремно недоносено не.
На изписването питах за пети път поне дали са му правили. Казаха, че не са и 5 дена по-късно отидохме при д-р Нещерова, която видя кръвоизлива.

# 278
Mомичета, колко време преди термин отидохте да си планувате дата за секциото? На мен ще ми е 3-то, но и в дватаслучая не се стигна до плануване, та сега не знам кога да ида в болницата. Термина ми е 15.06

# 279
  • Пловдив
30 дена преди това.

# 280
Здравейте
Някой да е бил секцио при д-р Ямаков? Впечатления?

# 281
Днес има ден на отворените врати от 13ч.

# 282
Даваха ли ви на всеки 3 часа мляко за бебетата, които не са засукали, или трябваше да им напомняте/издирвате

# 283
В 3 часа мляко не дават, за да „почива коремчето” независимо от това дали бебето суче или не. За незасукали бебета е най-добре майката да носи помпа за кърма и да цеди, за да не се чуди с какво да го нахрани.

# 284
В 3 часа мляко не дават, за да „почива коремчето” независимо от това дали бебето суче или не. За незасукали бебета е най-добре майката да носи помпа за кърма и да цеди, за да не се чуди с какво да го нахрани.
Има варианти, в които не слиза кърма толкова бързо. Бебетата ги оставят гладни ли? Трябва ли да си нося АМ, за да не реват децата посред нощ?

Общи условия

Активация на акаунт