Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 3

• 105 919
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
Колкото по-слаба стимулация на гърдите се прави, толкова по-трудно ще слезе кърмата. След раждането е важно възможно най-бързо и често да се слага бебето на гърда,  а ако това не е възможно да се цеди (дори и на празен ход). Родих секцио и на следващия ден при цедене на ВСЕКИ 2, часа най-много кърмата тръгна.
Иначе,  да.  Или носиш АМ от вкъщи или бебето реве 3 часа пт глад до сьедващото хранене. 

# 286
На всеки 3 часа идваха по стаите и питаха дали искаме мляко. Само последната вечер от престоя ми казаха в 3 чрез ноща да не давам мляко само. Вкарен случай ако бебето реве.

# 287
  • Пловдив
Дават на всеки 3 часа , пропускат да дадат само в 3часа. Ако искаш взимаш, ако не не взимаш. Аз си взимах за всеки случай, защото от жълтеницата трудно го будех да суче.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 08:04 от radost!

# 288
Родих януари тази година и дават мляко през 3 часа пропускат само в 3:00 през ноща.Аз взимах за всеки случай,но я слагах на гърдата да суче и се будеше често за хранене(и все още си цока честичко а една бузана😍)Другото бебе в стаята беше на АМ и спеше майка му го будеше да му даде да шишето да цока и спеше от 12 до 6 плътно та дори подминаваше ако не го събудят за ядене.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 10:56 от AniGaSt

# 289
Здравейте,бихте ли ми препоръчали генеколог от хирургиите който е по здравна каса за водене на бременност.

# 290
  • Пловдив
Др. Порязов в клиника за репродуктивна медицина КРИМ Пловдив.

# 291
Др.Порязов работи в КИРМ ,но не води женска консултация по здравна каса,знам за др.Мерджанова.Тя и баща и др Мерджанов водят такава.Аз ходя при Порязов на часно и при Мерджанов по здравна каса.

# 292
Аз съм при Ямаков. Кабинетът му е в капана, изражда в Св Георги и в Селена

# 293
Аз се следя при др Мерджанова. Внимателна е, старателна.

# 294
Здравейте
В деня на отворените врати старшата акушерка спомена, че имат консултант по кърмене. Някой ползвал ли е услугите му? Как го намерихте? Беше ли ви полезно? Само един път ли дойде? Заплаща ли се?

# 295
  • Пловдив
Ако става въпрос за консултант в болницата, старшата акушерка е такъв.  Аз нея извиках в стаята. Дойде веднъж и нищо не се заплаща. Потърсих я в стаята на сестрите. А ако искаш някой да дойде у вас има такава тема във форума можеш да потърсиш.

# 296
За консултация в болницата става дума, да. Благодаря

# 297
Някой може ли да ми каже за Вип залите, които се заплащат 200 лв. дали са само предродилни или и самото раждане става там? Също и някой, който е раждал нормално там, дали има винаги анестезиолог и ако не искаш епидурална какви други начини за обезболяване използват?

# 298
  • Пловдив
Към самата предродилна има и родилна зала. Но нямам наблюдения към естественото раждане.

# 299
Аз раждах нормално. Нямах време за каквито и да е упойки (отидох с 6см разкритие и родих за два часа). Никакви болкоуспокояващи не са ми давали.

Общи условия

Активация на акаунт