Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм имала + тестове два поредни дни. Аз съм д2йствала от първия + Simple Smile

# 211
Момичета, от кои тестове сте по-доволни- Clear ovu test или Oview?

# 212
За мен категорично Oview са по-добри Simple Smile

# 213
На мен винаги Clear са ми показвали вярно. Онзи ден бях на преглед и се видя овулация, която преди прегледа още показа теста. Сигурно и Oview са добри. Пробвайте! Успех!

# 214
  • Varna
 Оview са по-добри.

# 215
Благодаря, момичета. И на мен ми се струва, че Oview са по-добри. Използвала съм ги веднъж преди да забременея и си спомням, че доста ясно си личеше кога са положителни. Сега опитах с Clear ovu и ми излизаха доста наситени чертички около 4-5 дни поред, но не толкова наситени, колкото контролната. При всички случаи е трудно да отлича дали е имало положителен тест. Но аз кърмя и ми се струва, че още нямам О, та може би проблемът не е в тестовете Grinning

# 216
Здравейте, цикълът ми е между 25 и 27 дни. Много рядко се случва да ми дойде по-късно от 27мия ден или по-рано от 25тия. Този месец ми дойде на 09.08 и започнах да правя тестове за овулация на 14.08. Първия тест ми излезе отрицателен-само контрална черта, след това се появи втора черта, но много бледа, на по-следващия ден се понасити и така до днес все ми излиза втора, но е бледа, все пак си се вижда. Моята урина е почти бяла , понеже аз се храня много здравословно и пия по 3 литра вода на ден. Бях бременна преди 3 години, но така се случиха нещата, че направих аборт. Въпросът ми е сигурно ли е ,че имам овулация? Може ли след аборта да съм спряла да овулирам Sad моля за съвет

# 217
За тестването е препоръчително да не си пишкала 2 часа преди това. Не знам дали успяваш да ги спазиш при толкова течности  Wink
   Дори положителният тест не е гаранция че О е настъпила. Той отчита само пикът на хормона ЛХ. За да си сигурна че има О, отиди на преглед през втората половина на цикъла и ще се види има ли жълто тяло или не. За по-сигурно засичане на О е добре да мериш и БТ. Peace

# 218
Здравейте, съвсем нова съм във форума и в бебеправенето. Реших да се запиша и аз в темичката, че се вълнувам! Трети месец правим опити за бебче, едва този започнах с тестовете за Ову, но май тук е момента да отбележа и че съм с ПКЯ   Sad, моите тестове всеки ден излизат с две чертички като тестовата е бледа.... дано се случат нещата, макар че вече започнах да се отчайвам, че няма да стане лесно...никак даже.... На всички пожелавам успех и положителни емоции  Flowers Four Leaf Clover

# 219
Здравейте, съвсем нова съм във форума и в бебеправенето. Реших да се запиша и аз в темичката, че се вълнувам! Трети месец правим опити за бебче, едва този започнах с тестовете за Ову, но май тук е момента да отбележа и че съм с ПКЯ   Sad, моите тестове всеки ден излизат с две чертички като тестовата е бледа.... дано се случат нещата, макар че вече започнах да се отчайвам, че няма да стане лесно...никак даже.... На всички пожелавам успех и положителни емоции  Flowers Four Leaf Clover
Аз също имам ПКЯ. Пих иногинол 1 месец и имам + тест. И при теб ще се получи! Успех и да съобщиш добри новини скоро!

# 220
Аз също имам ПКЯ. Пих иногинол 1 месец и имам + тест. И при теб ще се получи! Успех и да съобщиш добри новини скоро!

Това не съм го чувала, но и всички лекари на които съм ходила до сега са ми предлагали само противозачатъчни ( за закърпване на положението), четах някъде тук из старите теми за Инофолик сашета и този месец си взех от тях. Ако няма + резултат сменям с това задължително. Благодаря много за положителния коментар. Flowers Hibiscus

# 221

Това не съм го чувала, но и всички лекари на които съм ходила до сега са ми предлагали само противозачатъчни ( за закърпване на положението), четах някъде тук из старите теми за Инофолик сашета и този месец си взех от тях. Ако няма + резултат сменям с това задължително. Благодаря много за положителния коментар. Flowers Hibiscus

Аз също пих противозачатъчни много време и веднага щом ги спирах - всичко наново. Пожелавам ти скоро да видиш втората чертичка!

# 222
Благодаря, момичета. И на мен ми се струва, че Oview са по-добри. Използвала съм ги веднъж преди да забременея и си спомням, че доста ясно си личеше кога са положителни. Сега опитах с Clear ovu и ми излизаха доста наситени чертички около 4-5 дни поред, но не толкова наситени, колкото контролната. При всички случаи е трудно да отлича дали е имало положителен тест. Но аз кърмя и ми се струва, че още нямам О, та може би проблемът не е в тестовете Grinning
И аз бях така с Clear, но имах в същия ден преглед и докторката каза, че до 1/2 дни предстои и ще се насити  (така и стана). Успех.

# 223
И аз бях така с Clear, но имах в същия ден преглед и докторката каза, че до 1/2 дни предстои и ще се насити  (така и стана). Успех.

При мен така и не се насити достатъчно, а след тези няколко дни с наситени черти, втората черта избледня. Доста дълго се тествах и така и нямах положителен тест. Нямам и ЦС, така че остава само да чакам овулацията да се завърне. Grinning

# 224
Благодаря много! Вчера ми беше 16 ден и направих тест по указанията и имаше само една черта, миналата събота бяха две, но тестовата половин идея по-светла, мисля,че тогава ми е била овулацията, а и тогава имах неистова нужда да правя секс. Май съм я изпуснала Sad
За тестването е препоръчително да не си пишкала 2 часа преди това. Не знам дали успяваш да ги спазиш при толкова течности  Wink
   Дори положителният тест не е гаранция че О е настъпила. Той отчита само пикът на хормона ЛХ. За да си сигурна че има О, отиди на преглед през втората половина на цикъла и ще се види има ли жълто тяло или не. За по-сигурно засичане на О е добре да мериш и БТ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт