Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Аз да ти кажа съм напълно спокойна, така или иначе си се обичаме когато и колкото искаме, а не по часовник..просто ми е любопитно с тези тестове.
Ясно ми е, че не е задължително да потъмнява, но да изсветлява...?
Или аз нещо си въобразявам вече, не знам

# 646
Както казах, стойностите на хормона варират, така че може да има бледа черта, може и да няма никаква. Втората черта просто отразява наличието на ЛХ, но никъде не е казано, че трябва да се повишава равномерно.

# 647
Благодаря за успокоениет, Happy Simple Smile
Каквото такова, и утре е ден Simple Smile

# 648
Хм.. да попитам, ако може за мнение (за последния тест) ? Това са ден 8-9-10-11

# 649
Още е съвсем  отрицателен  според  мен

# 650
Значи продължаваме и утре Simple Smile

# 651
# 652
  • София
Кари, задължително е да правиш тестове от (-) до (-). Тестовата черта е все още по-бледата, така че продължавай докато минеш през (+) и пак стигнеш до (-).

# 653
Лаленце, да благодаря

Днес положението мисля,че е същото (явно може и сметките за 14 ден да излязат точни). Сутринта днес и БТ беше с 0.35 по-висока (меря орално, denis, не ми се карайструва Simple Smile )
Весели празници, момичета, по Коледс се случват чудеса Simple Smile

# 654
  • София
Лаленце, да благодаря

Днес положението мисля,че е същото (явно може и сметките за 14 ден да излязат точни). Сутринта днес и БТ беше с 0.35 по-висока (меря орално, denis, не ми се карайструва Simple Smile )
Весели празници, момичета, по Коледс се случват чудеса Simple Smile

Никога и на никого не се карам  Hug ..  само напомням, от кое ще имате по-голяма полза Wink

Весели Празници!

# 655
Просто меренето на другите две места нещо не ми допада... Confused А и ММ става след мен, не желая да го занимавам с тези неща.

Denis, знам разбира се Kissing Heart

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 21:23 от Carrie^

# 656
Кари, от мъжа си ли се срамуваш?

# 657
Joy не не
Имах предвид, че си гледам Т и О без да го информирам за това, няма нужда да го занимавам и него с това. В крайна сметка в момента го правя за себе си, проверявайки нещата. (Да се надяваме и да не се налага да го занимавам с тези неща, т.е. да си се случат безпроблемно работите). Simple Smile
А и ако трябва да съм честна, на мен не ми допада идеята за мерене на т по другите два начина Simple Smile въпрос на избор

# 658
Grin Мда...мислех, че днес ще е денят, но уви... Grin

# 659
Нищо,де  и утре е ден ! Аз съм с О на 16-17 ден при 28 дневен МЦ.Може и ти да си с малко по-късна. УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт