Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
От вчера тестовете са само с по една (контролна) черта. Сигурна съм,че О е минала преди няколко дни.

# 136
Сова, на мен два пъти ми се е случвало да хвана О на 20 и 25 ден. Когато я хванах на 25 ден дори забременях  Peace
Според мен продължавай да се тестваш. Следиш ли БТ?

# 137
Не следя бт,но вчера вечерта направих тест и имаше наситена втора черта,но не колкото контролната. Предните два дни имаше едва забележима... ще продължа да тествам още няколко дни да видим... само това зацапване не знам дали е нормално...

# 138
Ходих на лекар, но той каза че е много рано да види нещо. Гледа и на двата ехографа и нищо. За четвъртък иска ново чхг. Възможно ли е да няма бременност ? 😓 ooooh!
Днес ми е 4ти ден закъснение.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 14:26 от leia2015

# 139
Чхг ще даде отговор на този въпрос на толкова ранен етап. Въпреки че много зависи от апарата и задапартното тяло.......
Ходих на лекар, но той каза че е много рано да види нещо. Гледа и на двата ехографа и нищо. За четвъртък иска ново чхг. Възможно ли е да няма бременност ? 😓 ooooh!
Днес ми е 4ти ден закъснение.

# 140
Чхг ще даде отговор на този въпрос на толкова ранен етап. Въпреки че много зависи от апарата и задапартното тяло.......
Ходих при професор. Мисля че е най- добрият за Пловдив.

# 141
Знам, че ЧХГ трябва да е над 1000 , за да се види нещо. На теб какви стойности ти е ?

# 142
Знам, че ЧХГ трябва да е над 1000 , за да се види нещо. На теб какви стойности ти е ?
На втория ден сутринта беше 35.

# 143
Нормално е да не се види нищо. Даже уринен тест не е сигурно дали ще покаже втора чертичка с това ЧХГ. Не се притеснявай изобщо. Най-добре отиди на преглед след 10дни. Същевременно пусни след 2 дни отново ЧХГ,за да видиш как нараства. Успех  Peace

# 144
Твърде рано е да се види нещо. Визуализация има при чхг над 1000. Обикновено първият преглед е към 6г.с  за установяване на пулс. Пусни чхг 48 часа след първото изследване и ще видиш как хубаво нараства, сигурна съм!
Ходих при професор. Мисля че е най- добрият за Пловдив.

# 145
Твърде рано е да се види нещо. Визуализация има при чхг над 1000. Обикновено първият преглед е към 6г.с  за установяване на пулс. Пусни чхг 48 часа след първото изследване и ще видиш как хубаво нараства, сигурна съм!
Те минаха 48 часа. Ще изчакам до четвъртък както ми каза Пехливанов, пък ще се разбере тогава. Вече се отчаях тотално Sad

# 146
Лея, няма място за отчаяние!
Казва ти го човек забременявал два пъти.
Аз лично бих си направила чхг веднага, вместо да се тормозя. Има чхг калкулатор, в който се нанасят данни - стойност на чхг при първи тест, стойност след втори и интервал, в който са направени - 48ч/ 72 ч и автоматично ти изчислява.
Не се тормози излишно, само си вредиш Naughty
Ако ну вярваш на нас прочети в интернет и ще видиш, че на чхг 35 няма начин да се види нещо. Не случайно първите преглези се правят в 6г.с.
Радвай се, момиче, бременна си!

# 147
  • Sofia
Момичета,  на 21 имах + за ову, на 22 сутринта се възползвахме  Blushно вечерта снощи не успяхме ,  тази вечер задължително пак ,  въпросът ми е дали съм изпуснала момента!  Ще пробваме и утре за всеки случай  пък каквото  стане! Кои са все пак най - плодовитите  дни след + тест ( знам че е божа работа)?Той беше и на 22 + ( май) така че , не знам точно кога е пусто ову!?

# 148
Ако на 21-ви и 22-ри имаш плюс, то пика на ЛХ е бил по средата. Считано от тогава до 48 ч. макс настъпва овулация. След нея макс до 12 ч. има още шанс. Щом сте се отчели вчера сутринта и днес, всичко би следвало да е ок, сперматозоидите имат преживяемост уж.

# 149
О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ
Освен това, Я има определено време "живот", така че направо сте си на време. Успех!
Момичета,  на 21 имах + за ову, на 22 сутринта се възползвахме  Blushно вечерта снощи не успяхме ,  тази вечер задължително пак ,  въпросът ми е дали съм изпуснала момента!  Ще пробваме и утре за всеки случай  пък каквото  стане! Кои са все пак най - плодовитите  дни след + тест ( знам че е божа работа)?Той беше и на 22 + ( май) така че , не знам точно кога е пусто ову!?

Общи условия

Активация на акаунт