Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Имах предвид 10,11,12 ден след О!
Пуснах кръвен и резултата е 35

# 121
Положителен е, но сега няма да се види нищо, след около 10 дни евентуално ще се види. Можеш да пуснеш още 1-2 пъти кръвен, за да си спокойна, че се удвоява. Честито и успех  Simple Smile

# 122
Положителен е, но сега няма да се види нищо, след около 10 дни евентуално ще се види. Можеш да пуснеш още 1-2 пъти кръвен, за да си спокойна, че се удвоява. Честито и успех  Simple Smile

Благодяря. Вече си записах и час за доктор за вторник Simple Smile Най - накрая!

# 123
leia2015, честито!
Лека и безпроблемна.
Лекарите потвърждават при чхг над 1000, което е около 10 дни закъснение. Което е към средата на  5 г.с. а в 6та се чува вижда сърдечни пулсации.
Каквото и да решиш за преглед само не се притеснявай ако не го видят другиден, просто е много рано.

# 124
  • Sofia
Момичета ,  според  вас последния положителен ли е? Praynig

# 125
Положителен  Simple Smile

# 126
И на мен ми изглежда положителен и съвсем леко по-блед, но може да е от снимката. Ако утрешния е по-блед, значи този е бил +. Действайте тези дни Simple Smile

# 127
  • Sofia
Благодаря  Hug

# 128
Сузана на мен ми се вижда доста положителен  Hug
Успех!

# 129
  • Sofia
Момичета за втори ден теста е положителен  ( и вчерашния беше много наситен, но избледня ) четох , че  е нормално! ? Въпросът ми е , откога да броя плодовитите дни , от вчера ли ... от днес ли ( не съм пропуснала любовта  вчера ) ! Дайте съвети,да взимам ли нова опаковка тестове ,  за да ги правя до- ?

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:24 от suzana_b

# 130
suzana_b, и на мен ми се е случвало два дни положителни. Ние се обичаме по няколко дни след това, докато имаме желание  Heart Eyes предполагам, че ще я хванете ако се обичате следващите 2-3 дни.

# 131
  • Sofia
Благодаря,  ще изпълня съвета със сигурност Heart EyesА щом си имала такъв случай ,  да взимам ли нови тестове и да ги правя  до  -?  newsm78

# 132
Аз да ти кажа правя още един ден / след двата положителни/ и чертата е по бледа и приключвам.

# 133
Момичета,много съм притеснена...днес ми е 15 ден от Ц и имам някакво зацапване... предполагаемата О трябва да е била на 11-12 ден. Днес ми беше много натоварен ден в работата,преуморих се доста, даже се секнах..не знам дали това оказва влияние.. На какво може да се дължи според вас и проблем ли е?

# 134
  • Sofia
Сова  Закрилница,  аз ти погледнах  тестовете ог предишния пост ,  не видях положителен,  да не би овуто да е по късно  ( примерно тези дни) ти продължи ли с тестове?  Понякога при ову има зацапване,  на мен ми се е случвало! Защото за нов Ц е много рано ! Не се шашкай,  изчакай да видиш дали ще продължи , а може пък и да е от преумора!?

Общи условия

Активация на акаунт