Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Как  е Възможно тест на шуерчек на 10 ден от О да няма нито една черта?
Да не би да е дефектен? Как мислите?

# 106
Да, дефектен е, ако липсва контролната линия.

# 107
Как  е Възможно тест на шуерчек на 10 ден от О да няма нито една черта?
Да не би да е дефектен? Как мислите?
Дефектен е, но не ти е рано за тест за бременност още.... най рано 12-14 дена след О. Simple Smile успех Praynig

# 108
  • Sofia
Момичета , имам странен  въпрос!  ooooh!този месец вече започвам бебеправене,  овуто ми уж го засичам ,  но ми е много  интересно , защо в калкулаторите за овулация като се изброяват плодовитите дни ,  в почти всички деня на овулация  е пропуснат!  Значи ли , че в този ден трябва  въздържание?  Не , че с точност ще я на целя , но все пак ми е странно!Имате ли идея? Thinking

# 109
Здравейте, и аз с въпрос.
Два поредни дни бледа тестова черта, на третия - отрицателен тест. Дали все пак е имало О.?

# 110
Сузана,изобщо не вярвай на калкулаторите. О може всеки месец да ти е на различен ден.

Елизабет, О е минала.

# 111
  • Sofia
Удачно ли е да правя тестовете  към 14, 30 часа или трябва по късно ( на кутията пише между  10 и 20 ч.) Защото тогава е моментна  в който най- дълго не съм ходила в тоалетна и не съм пила вода!споделете Praynig

# 112
Зависи от теста/марката, аз правя след работа към 19:00 и доесга не съм имала проблем с ненасищане на чертите. Отчита си ми вярно.

# 113
Здравейте,
предполагаемата ми Ову е на 27.04 ( с нередовен МЦ съм) ту на 28 ден - ту на 39 ден, днес е 33 ден, рано ли е за тест? От два дни ме болят много гърдите, днес направих тест с първа урина и реших и да повторя сега следобяда... http://prikachi.com/images.php?images/100/9124100t.jpg Дали отчитат вярно? меря бт и ми е 36,7 днес, останалите дни ми беше над 37...  #Crazy Объркана, притеснена, щастлива и всичко съм в момента..  newsm78

# 114
По-вярно от това, няма накъде. Честито  Simple Smile

# 115
  • Sofia
Категорични два положителни теста! Честито, бъди само щастлива, без притеснена! Hug

# 116
  • София
Лелеее, в 5 теми писа едно и също, във всичките ти казаха, че теста ти е положителен, обаче ти продължаваш да задълбаваш  ooooh!

# 117
# 118
Момичета, днес ми е втори ден закъснение. Правих тест на 10,11 и 12 ден, но нищо.
Спрях и реших да изчакам докато ми закъснее. От два дни имам остра болка долу вляво.
Сега направих тест и имам бледа черта. Чудя се да пусна ли кръвен тест утре или директно на доктор да отида, за да потвърди или отхвърли.
Интересното е, че не съм имала никакви симптоми до 10ти ден. Даже нямам симптоми, че ще ми идва, а ме болят поне седмица преди това гърдите.

# 119
Сова Закрилница, по-скоро не е имало все още О. или ако е имало е преди 10-ти ден. На колко дни ти е цикъла обикновено? Също тестовете са ти правени в различни часове, трябва да са в приблизително един и същ час.

leia2015, постът ти е много объркан? Какви симптоми искаш да имаш преди 10-ти ден като е много вероятно да не ти е била мнинала дори овулацията тогава? Какъв тест си правила на 10-ти, 11-ти, 12-ти ден - за О. или за Б.? Тест за Б. е ясно, че няма нищо да покаже.... Иначе ако сега ти е втори ден закъснение и имаш бледа черта на тест за Б., то си бременна. Пусни един кръвен тест, ЧХГ-то ако не се бъркам трябваше да е поне 1000, за да се види нещо на ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт