Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 895
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
Алена, благодаря за включването bouquet. Струва ли си цената, този серум за мигли? Има ли видим ефект?

Да, струва си и има много голям видим ефект  Peace

# 706
  • Пловдив
Ще го пробвам, благодаря bouquet

# 707
  • в 1001-та нощ
Клипчето от плазмотерапията е излязло. Който има желание, може да го изгледа, ще види и д-р Михайлов в действие Simple Smile Много информация за терапията е поднесена синтезирано Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=eyw7Yjl9hx8

# 708
  • София
Алена, честито . Д-р Михайлов е много приятен (и за окото млад лекар )
В челото поставя ли се и гневна бръчка, болезнени ли са убожданията и 3-4 процедури през колко време се правят ?
И друго, колко кръв ти взимат?
Изглеждаш прекрасна и без грим . Свежа си много

# 709
  • в 1001-та нощ
O, мерси, Wind  Hug В лицето ми беше насочена една синя лампа и направо си изглежда зловещо синьо-лилаво, както бях и обилно намазана с лидокаин, но ... важното е, че се свърши работата.

Не боли изобщо, на мен ми взеха кръв в една епруветка и бе приложена с една спринцовка. За количеството - ще попитам. Аз бях легнала и не гледах при самата процедура. Гледах вчера анимацията към клипа - как се възстановява кожата отвътре и изпълва там, където има бръчка. Бяхме коментирали преди време, че при бръчка, кожата се "пресова и деформира" от мимиката. Съответно при процедурата - точно там - смачканата в бръчката кожа, се възстановява отвътре.

За гневната - може, да. За втората процедура ще искам и там и в назоалбиалната област. Като подсилване на зоните и превенция Simple Smile

Процедурите са веднъж на месец Simple Smile

# 710
a.l.e.n.a изглеждаш страхотно  Hug

Признавам не съм чела всичко назад,тепърва ще се връщам да чета.
Никога не съм правила никакви терапии и не съм съвсем информирана.
Нещото което искам за себе си е бузи.С възръстта си изгубих бузите ,а лицето ми е тясно и съвсем изглеждам слаба.След няколко коментара  "аууу много си отслабнала ,да вземеш да напълнееш" съм твърдо решена да взема някакви мерки.Еми какво да кажа не съм отслабнала на килограми ,напротив тренирам  фитнес и даже съм качила на килограми ,защото мускула тежи,но просто съм остаряла.
Нямам много голяма финансова възможност,но няма да направя компромис с качеството.
Приемам съвети,моля ви помагайте  Hug

# 711
a.l.e.n.a честито! Много благодаря за клипа и полезното инфо! Отдавна искам да направя тази терапия и все не се организирам да проуча дали е подходяща за мен. Проблемът е, че съм с нисък хемоглобин и вероятно анемия Sad Ще следя развитието при теб. А би ли споделила цената на процедурата в Скин Лайн?

# 712
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a честито! Много благодаря за клипа и полезното инфо! Отдавна искам да направя тази терапия и все не се организирам да проуча дали е подходяща за мен. Проблемът е, че съм с нисък хемоглобин и вероятно анемия Sad Ще следя развитието при теб. А би ли споделила цената на процедурата в Скин Лайн?

Аз не виждам проблем, но не съм и лекар, та най-добре да се консултираш Simple Smile В случая се инжектира плазмата, която е богата на тромбоцити.

За цената, ето какви са промоциите в момента, о ткоито и аз се възползвам:

НОВО!!! ЛЕТЕН ПАКЕТ ЛИЦЕ
 3пр. PRP (подмладяване със собствена кръвна плазма) – от 1350лв. на 1050лв. (350лв. за 1 процедура) + ПОДАРЪК обогатяване на кръвната плазма с 1мл хиалуронова киселина за всяка процедура

*Пакет PRP може да бъде платен на 2 вноски

valshebna, с напредване на възрастта - всички губим онази младежка сочност. Аз от дете съм със скулесто лице, но имах и бузки, пухкавост. Сега са основно скулите  Laughing Костите се свиват, мускулите се отпускат и се получава онази загуба на обем и евентуално "свличане". А добавянето на обем става с филър. Вече какъв, как да е поставен и т.н. - може би всеки лекар ще има свое виждане и предпочитан продукт.

РЧЛ при мен дава сочност и леко лифтира, затова го харесвам, обаче много обем няма да добави. Вариант е и плазмотерапията, защото кожата се освежава, хидратира, леко ще се напомпа.

Като цени в порядъка 500-1000 лв го виждам.

# 713
a.l.e.n.a благодаря ,точно сега чета за филърите.Ще ми трябва време да отсея инфото,но тъкмо до есента ще съм решила на кого да се доверя.
От Бургас съм,но не ми пречи да направя процедурите в София.Главния ми  проблем е да се доверя на някой доктор Confused

Винаги съм се интересувала от естетичните корекции,но не ми е стискало EmbarassedТрудно ми е да се доверя на доктор. Confused

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 15:53 от valshebna

# 714
Вълшебна, хубаво е да знаеш, че специалистът, при когото отиваш е опитен. За това е добре, че проучваш.. Аз като гледам какви устни правят на днешните девойки наистина много се радвам при мен, че се получи такъв естествен резултат и хем ми казват, че имам страхотни устни, хем не си личи, че е правено нещо.  Peace

# 715
Плазмотерапията отдавна се практикува, обаче ми се струва доста скъпа за трайността на ефекта, който има.
На мен Хайфу ми струваше 1250 лв, които са пари дадени с радост, просто е изумителен резултата. Бих заложила на мезотерапия като поддържаща процедура в годините.

valshebna, има доста марки филъри, но лекаря е този, който трябва да ти препоръча в твоя случай кой би бил най-удачен.

# 716
Алена, при теб за сумата от 350лв за процедура за количество една епруветка взета венозно кръв ли са?
П. П: Комплименти и от мен за визията. 

# 717
  • в 1001-та нощ
Ами аз не можех да гледам самата процедура, а с една пункция на вената - може да се вземе различо количество кръв. Така, че за да не Ви подведа - ще попитам, като ходя пак. Предполагам, че няма ограничение какво количество ще се инжектира - колкото е нужно, според това къде ще се прилага. Цената е за една процедура и не вярвам да зависи от количеството или брой убождания после. Тя плазмата си е наша Simple Smile

# 718
Ами аз не можех да гледам самата процедура, а с една пункция на вената - може да се вземе различо количество кръв. Така, че за да не Ви подведа - ще попитам, като ходя пак. Предполагам, че няма ограничение какво количество ще се инжектира - колкото е нужно, според това къде ще се прилага. Цената е за една процедура и не вярвам да зависи от количеството или брой убождания после. Тя плазмата си е наша Simple Smile

Ами при вземането на кръв вземат в епруветки, които поставят после за центруфугиране и получената плазма разпределят в спринцовки. Обикновено май по една епруветка се взема за лицето. Интересно ми е тази пакетна цена какво количество включва. Ще съм ти благодарна да споделиш като имаш инфо.  Hug

# 719
  • в 1001-та нощ
Предварително, като обсъждахме, коментирахме, че се инжектира много по-голямо количество, отколкото за "леко освежаване". Понеже аз казах, че веднъж ми е правена, като подарък към филър за устни, беше по-повърхностно и малко количество. Тогава лекарката изрично уточни това.

Утре имам час за Легаси там, но не зная дали ще се засечем с лекаря. Ако се мернем в чакалнята, задължително ще попитам, а предполагам, че и той ще се радва да ме види след процедурата Simple Smile Ако не се засечем, като дойде време за втората терапия - подробно ще разпитам. Доста въпроси и при мен изникнаха, след като процедурата мина и започнахме тук дискусията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт