Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 933
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Да, оточни са още, снимката е веднага след като излязох от кабинета. Всъщност само така изглежда, че горната е по-голяма от снимката. Ще постна и след седмица как е.
Жаки, аз не съм от София. Не съм при Ванеска. Иначе цената за този филър беше 650.  Намаза ме  с обезболяващ крем,да. Но и другите пъти ме е мазала, просто този път наистина нищо не усетих. Или може би на фона ма мезотерапията, при която има щипещо усещане.  hahaha

# 661
Имаш страхотна кожа, поне това, което виждам от снимката. На колко години си, под 30, нали?

# 662
На мен устните ми изглеждат отекли и това няма да е крайният ефект. Трябва да минат около десетина дена да спадне отока. Формата на мен ми харесва много и съм изумена, че няма синини. Аз така посинявам, че първите дни не мога да се покажа пред хора.

# 663
Жаки, сега ще навърша 29. Благодаря ти.  bouquet Brie,  Не се вижда на снимката, но по бузите имам синини от мезотерапията. Иначе на устните този път нямам, но се е случвало да имам, ако се е нацелил кръвоносен съд. При мен какаовото масло веднага след процедурата върши добра работа със синините.

# 664
На мен също ми харесват устните, не ме разбирайте погрешно. Просто се чудих дали това е търсен ефект /горната да е по-голяма от долната/ или просто е оток. Дори и половин лице на снимката, личи си, че момичето е много хубаво  Hug

# 665
Абсурдно е да се преценят устните веднага.  След 2 седмици може.

# 666
  • в 1001-та нощ
Със сигурност ще спаднат и то доста  Peace И при мен беше доста безболезнено с този филър Peace

Chicci, каква мезотерапия прави?

# 667
Алена, мезотерапията е на apriline за интензивна хидратация с ХК, витамини, олигоелементи, коензими и т.н. Правила съм и преди на тази марка. Аз обикновено редувам мезотерапия с PRP. Имаме добра комуникация със специалистката и преценява от какво и кога има нужда кожата ми. Днес например ми отказа за ботокса, каза че все още не е необходимо подновяване.

Жаки, забравих да ти кажа. Коментирахме преди процедурата за околоочния филър, исках да ми сложи, но тя ми отказа. Каза че според нея нямам такова хлътване каквото си мисля и че ако ми сложи филъра щяло при мен да станат торбички, както и да се загуби линията на скулите.

# 668
  • в 1001-та нощ
Chicci, разкажи за PRP-то - колко пъти си правила, в кои зони инжектират и всичко, за което се сетиш по темата - реакция, възстановяване, ефект Simple Smile

# 669
Олеле, че ако имаш спукани капиляри значи нищо не може на лицето така ли? Нищо, което загрява. А те всичките апаратни процедури загряват малко или много.

# 670
Chicci, разкажи за PRP-то - колко пъти си правила, в кои зони инжектират и всичко, за което се сетиш по темата - реакция, възстановяване, ефект Simple Smile

PRP започнах да правя миналата есен. Мисля че 6 или 7 пъти съм правила на цялото лице. Имах едни  тъмни петънца около устните в следствие от херпес, които вече ги няма. Ефектът, според мен не е моментален, а се разгръща във времето. ксто при мен лично се получи много добро изравняване на тена + осезаемо заздравяване на кожата, чуства се много по-плътна. По принцип кожата ми е тънка, суха и чуствителна. Зачервявам се след  процедурата, кожата ми както казах е много чуствителна и веднага реагира, виждат се и следите от убожданията, имам и лек оток, но до 2 дни отшумяват. Освен това има вариант с по-различно центруфугиране на кръвта, при който се сгъстява много повече плазмата и става с различна консистенция. Та по този метод съм правила скули, които имаха трайност около два месеца. Идеята беше да видя как ще ми стоят.
Като цяло повтарям, според мен ефектът се разгръща във времето, осезаемо се подобрява качеството на кожата. Определено се губи т.н. "уморен вид", към който моята кожа имаше склонност при недоспиване и когато не съм пила достатъчно течности кожата ми придобиваше сивкав и болнав тен. И все пак при мен процедурите са комбинирани и с мезотерапии, които предполагам че също спомагат. Ако се сетиш нещо конкретно да ме попиташ - заповядай  bouquet

# 671
  • в 1001-та нощ
Олеле, че ако имаш спукани капиляри значи нищо не може на лицето така ли? Нищо, което загрява. А те всичките апаратни процедури загряват малко или много.

Най-добре да прецени лекар. Аз уж имах слаби капиляри, дори имах една звезда, която изчезна при втората бременност. Обяснението беше, че заради по-големия обем кръв, налягането пада и така ... не се наложи третиране.

При розацея не се нагрява. Но всеки случай има своята специфика и е хубаво лекар да прецени какво е удачно и какво не Simple Smile

Chicci  Hug много благодаря Simple Smile Ама как се скатаваш до сега Simple Smile Добре, че сподели Simple Smile Д-р Михайлов разказа същото, но ти си го и преживяла. Аз не, че не ми вярвам, но разказът ти гали ушите ми Simple Smile Май сме със сходни кожи, като изключим възрастта Simple Smile

# 672
Аленка, споделяла съм в темата, че правя плазма, но само информативно, без подробности.   Grinning  Интересното е, че преди да почна с процедурите цял живот имах много голям страх от вземането на кръв, тъй като вените ми са много скрити, почти не се виждат и когато се е налагало да ми вземат лаборантките бая зор виждат. Но сега като знам, че е за хубост сама си навивам ръкава  Joy hahaha А между другото, мой познат спортист има много добри резултати от процедури PRP във връзка с травми и контузии. Мисля че на коляното и гръбнака прави. Едно момиче, което засичам има добри резултати с доста грозен релефен белег на лицето. Не е изчезнал, но има видимо подобрение.
Та приложенията са многостранни.
Относно скулите добре че имаше този вариант да се видя за кратко. Докторката не искаше да ми слага филър, защото според нея имам добре изразени скули и щели да станат като топки и ми предложи този вариант за да се видя. И наистина станаха топки като на Николета  Joy Та поне бързо се разградиха  hahaha

# 673
На моя приятелка и инжектират плазма във венците, има оголване на шийките на зъбите. Дано има ефект.

# 674
  • в 1001-та нощ
Chicci  Embarassed благодаря. Simple Smile Вероятно не съм била на такава въна и не съм отразила Simple Smile

Но док за репортажа обясняваше същото, че приложението е в много области на медицината - вкл. за рани, може би там, където има нужда от тъканна регенерация.

Общи условия

Активация на акаунт