"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 673
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Момента на партито на Михрибан, сякаш олицетворява сегашния период на Турция. 30-годишното владичество на Тахсин и жената, която иска да го прекъсне. Нали на опозицията на Ердоган е една жена лидера.
http://dnes.dir.bg/temite/news/referendum-metezhat-turtzia-meral … 631?tag_id=141253

Добро попадение!  Peace Ситуациите са сходни в много голяма степен.  Peace
Все пак в дизито действието се развива на доста по-ограничена територия.

В потока от статии и тв предавания обсъждащи съдбата на дизитата срещнах и мнението на Ойя Доган.
35 спрени сериала за 10 месеца си е множно.
Естествено не е подминала в коментара си и "Дръзки и красиви".
Предсказва нелеко бъдеще на сериала, ако има втори сезон. 

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-1062653-yazar-yazisi-10-ayda-35-dizi-bitti/

# 661
Рени, озет няма ли още. И снимки няма още  в star tv

# 662
Рени, озет няма ли още. И снимки няма още  в star tv

Няма. Ай Япъм се готвят да посрещнат тази вечерният протест на феновете в туитър срещу неглижирането на сериала и не са успели до момента да пуснат резюме и снимки.   hahaha hahaha  Може да ги пуснат малко преди атаката.  Joy Joy

# 663
Ринка,  bouquet Синан  Peace
Благодаря ви за фрагмана.  Hug

Разкрития, игри, стрелба... пъстрило...  Shocked Crazy

Ще ми се Сю да сподели и на Джес какво знае за баща си  Peace hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

ПП Аз съм от феновете, които не искат повече от 1 сезон.  Peace

ПП2 Леле какви са готинии  Party Party  Heart Eyes

ПП3   Joy Ваааай!!  #Crazy  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Да ви кажа, ако липсата на озети и снимки стимулира подобно творчество, аз нямам нищо против!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
  • гр. Върбица обл. Шумен
Цитат
Синан, bouquet Все едно си част от корпуса за бързо реагиране. Wink

Мерси за комплимента.  Peace

Напълно го заслужаваш!

# 665
Благодаря за трея...Ринка...Синан... bouquet bouquet

Нежля явно е казала на Адалет за болестта на Тахсин...

Голям кеф Grinning...ще разобличат Бюлент... Peace

Бравос на Джахидето...най после да направи нещо свястно Peace

Хюлия кучка и половина #Cussing out...може Тахсин бей нея да гърми...оооо...дай боже... Praynig Joy Joy Joy
Къде са всички Rolling Eyes...насядали в някакъв киносалон ли? Thinking

Сю пак с рогата напред ooooh!...хем се страхува ,но не казва май защо? newsm78

Имам усещането  Naughty,че Джес подозира или знае...отнякъде  newsm78...или предчувства,че Сю не е махнала бебето...В предната серия много особено я гледаше ,след като се върнаха от апартамента,преди да се разделят ...сега отново я гледа така и я пита има ли нещо да му казва...

Дали пък прокурора не се опитва да се сприятели с Ръза и така да го разобличи... newsm78...малко вероятно ,но не е невъзможно Naughty

Как ли ще реагира Тахсин ,след думите на Сю ,че знае всичко... newsm78

Ринка...трея  във видеоклип е изтрит ...  ooooh! newsm78така ми излиза на мен...

Финала не будет!

Вышли слухи, что сериал "Джесур и красавица" собирает делать финал, но руководство канала Стар Тв опровергла данную информацию, сказав что у них в планах завершать проект нет.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

# 666
  • гр. Върбица обл. Шумен
Моята гледна точка -
Не са разплетени следните сюжетни линии: опитът за убийство на Сю - с телта под стремето на коня й (виновник - Джахиде); истинското убийство на Хасан (поръчител и организатор - Таксин); убийството на Фюген (поръчител и организатор - Ръза); покушението над Сю в къщата (извършител - Хюлия); нещастният случай, довел до убийството на Салих (подстрекател - Ръза, извършител - Таксин); отвличането на детето (истинският поръчител - Ръза); убийството на скитника (извършител - Ръза).
Не са разкрити следните подробности: защо Таксин е изоставил Мехрибан пред олтара; всички машинации на Джахиде; какви са били отношенията между майката на Сю и бащата на Джес; какво се е случило в миналото с Адалет; кой, наистина, е Туран; кой е прокурорът и защо промени отношението си към Джес ( нали щеше да му разказва историята си...) защо Бюлент е оставен от съдружниците си да действа срещу тях, вкл. срещу майка си; и т. н.

Много въпроси в небето над Корлудаа.

Струва ми се, че СЦ трябва немедлено да се захванат за работа, защото ако няма втори сезон, може да не им стигне времето...

Ринка, ти пък си нашето СМО (средство за масово осведомяване) newsm53

# 667
Цитат
Струва ми се, че СЦ трябва немедлено да се захванат за работа, защото ако няма втори сезон, може да не им стигне времето...

Катииии Hug...ако направят 50 серийки  може и да им стигне времето...и тогава вече да го финализират bowuu...и аз не съм много за 2 сезон Naughty...доста изместват първоначалния замисъл и пълнят сериите с глупости ,но пък печелят пари...и пълнят джобове ,за сметка на драгия зрител... ooooh!

# 668
 Hug Hug Hug

Привет,гюзелки Hug Hug Hug
Скрит текст:
Стигнах и до темата,след като си засадих цветята на терасата,които никак не са малко ooooh!

Ринка,Синан, newsm51 newsm51 newsm51

Ох,измъченият трейлър е пуснат най-накрая!!!Дочакахме го,бе!Но пък е доста интересен!Както и гласувах в анкетата Сю няма да каже на Джес и ще прикрие баща си!Значи от този момент вече истината ,която търсят е различна за двамата.Но пък Джес бързо навързва нещата и следи Ръза-дано бързо разкрие изнудването на Сю от Ръза!

Според мен,ако Адалет види снимката на Тахсин с Хюлия ще си помисли ,че след като тя отказа да контактува с него по заповед на Ръза,Тахсин да я е заменил с Хюлия.И понеже Адалет живееше заради и с Тахсин,си мисля,че ще посегне на живота си-и може и да се самоубие.Ето тогава Тахсин ще полудее и може да застреля Ръза.

Ох,тоя прокурор-да не се окаже голямото ми разочарование.Толкова го харесах в началото.

# 669
  • гр. Върбица обл. Шумен

Има ли ранобудни в тази слънчева сутрин? Славейчетата при мен се върнаха и огласят с песни простора.
Хайде на кафето-о-о!

# 670
Здравейте!  Hug Приятна сряда!  Hug
Лу, Кузманова, Свет, Кески,  Hug Hug Hug  Hug

Джесур се е фотнал с техническата поддръжка.

Днес сигурно ще ни зарадват със снимки и богато резюме.  Joy Joy Joy
Освен ако не са ги оставили за утре към 18 часа.  Laughing Laughing

# 671
Добро утро! Hug

Кузманова Hug,благодаря за кафенцето и закуската! Hug

Ринка Hugосвен снимките и резюмето,дано ни пуснат още един фрагман! Laughing

Слънчев и щастлив ден на всички! bouquet

# 672
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро,
Освен трейлър вече знаем и кои от нас не харесват сериала и ще го спират....
Аз, така да попитам това първия турски сериал ли е, който гледате или очаквахте да е извънземен Thinking
Е, за жалост ще ви разочаровам още повече - не, няма да покрие очакванията на всички ни. И какво от това, днес изявления за спиране на гледане, после мнение кой кого убил, странно Rolling Eyes

# 673
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро,
Освен трейлър вече знаем и кои от нас не харесват сериала и ще го спират....
Аз, така да попитам това първия турски сериал ли е, който гледате или очаквахте да е извънземен Thinking
Е, за жалост ще ви разочаровам още повече - не, няма да покрие очакванията на всички ни. И какво от това, днес изявления за спиране на гледане, после мнение кой кого убил, странно Rolling Eyes

Здравей Пъпи, Аз като жена с богат житейски опит и затвърдена лична позиция, заявявам открито, че сериалът ми харесва. Иначе нямаше да съм тук. yes Не е нужно да покрива очакванията ми (а и те не са толкова високи...) Наслаждавам се на актьорската игра на героите. Според мен са добри. Снощи около 22 ч. си припомних неизяснените казуси в сериала и ги споделих, без да критикувам. Дано СЦ да си свършат работата по тях. Peace А слуховете (дано да са само слухове) за спирането на сериала, да са само средство за активизиране за зрителския интерес и вот в рейтинга. Wink Знаем ги ние медиите... yes

Лек ден! thumbsup

# 674
Здравейте  Hug Hug Hug

Добро утро  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт