Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 62

• 59 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Али Heart Eyes, Фенче Heart Eyes, много хубави коментари Peace, благодаря bouquet

Скрит текст:
нещо не ми се пише в момента Confused за серията....

направила съм ви спешъл кафенце Wink

а това е от ИГ на майката, на този хубавец Simple Smile

ще е много готино, ако Киво го намери и се снима с него Wink Crazy
ще е типично за него - такава постъпка Wink!!

до по късно..

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 15:13 от Airra

# 91
Али  Heart Eyes thumbsup Ами в хотелската стая, когато леко я докосна по ръката ... и ще ми разправят някои, че само Сюхан обичала в този сериал  Mr. Green Много, ама наистина много бих искала да я видя Сюхан на неговото място дали щеше все пак да е толкова благородна  Laughing Да, защото за мен Джес е благороден, добър човек, който дори и в страшния си гняв не причинява на никого болка нарочно. Който каквото ще да си приказва, за мен е такъв този герой и на края на всички ще покаже, че може и да прощава, а това го умеят само силните. А на много хора има да прощава,защото по един или друг начин превърнаха животът му в същински ад  #Cussing out #2gunfire

Айре  Heart Eyes благодаря за специалното кафенце!  bouquet И за малкото сладурче  Heart Eyes Може пък да и се изпълни желанието на майката да го види до Киво  newsm78 Laughing

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 16:45 от queen_fenka

# 92
Здрасти и от мен! Hug

Първо да кажа, че не мисля, че са развалили сериала, за сега. Просто, изглежда, че забавят развитието, като единствено и само заплитат нови ситуации, вместо паралелно с тях, да изясняват някоя от старите. От друга страна, няма как, всичките те водят до Тахсин.

Не се ядосвам, че Сюхан не каза истината за детето на Джесур. Не съм имала подобни очаквания.
А Джесур, с фалшиво обвинение в затвора, ми е напълно логично развитие. Предполагам, че никой не се е съмнявал, че Тахсин или Ръза ще си отиграят върху него, в един момент. Да речем, че в случая, ламята стана двуглава. Може би, ще е по-интересно, ако Сюхан не повярва, че Джесур е убиеца. Ако повярва, няма да ме шокира. За мен е образ на типичната жена, попаднала под влияние на широкоразпространеното женско вярване, че мъжа ще се променя, именно заради нея. Както и да го въртя, на това нещо, не мога да придам възвишена форма. Чакам момента, когато ще й се наложи да направи наистина избор между баща си и Джесур. Абе, чакам нещо, с което, ей така, да ме "застреля". Но дори и да не се случи, все ще се намери някой, който да го направи, вместо нея.  Peace

До тогава, с интерес ще наблюдавам, какво ще предприеме Ширин с малкото информация, която има. Освен това, Кемал, Бану, Ръфат, трябва да затегнат редиците, мисля.

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 15:54 от mirror_

# 93
# 94
# 95
kirilova_kb,
благодаря за снимките! bouquet
много хубави Grinning

Мире Hug и аз мисля

Цитат
Първо да кажа, че не мисля, че са развалили сериала, за сега. Просто, изглежда, че забавят развитието, като единствено и само заплитат нови ситуации, вместо паралелно с тях, да изясняват някоя от старите. От друга страна, няма как, всичките те водят до Тахсин.

така Wink Peace

и нещо много готино/ново, от любимката ми Фунда!!

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 15:49 от Airra

# 96
  • Plovdiv, Bulgaria
Мирче  Hug  thumbsup споделям напълно виждането ти за развитието на сериала и за Сюхан.Въртях я,суках я,давах шансове,търсих причини в цялата емоционална обремененост,но не намирам оправдание.
И както казваш и ти,не толкова съм имала очаквания да разкрие бременността си,не затова съм по-категорична от преди.
А заради очакванията ѝ към Джесур,които разбрахме в тази серия,заради липсата на съчувствие и заради студенината ѝ в последната серия.

Фенче  Heart Eyes да,също беше трогателно как я погали,такава нужда има от физическа близост с любимо същество,а докосването му до Сюхан в този момент е сякаш до огъня-има нужда да се стопли,но рискува да се опари  ooooh!

Айре  Heart Eyes чудесно кафенце,много благодаря,имах нужда  Wink

Благодаря и аз за снимките  bouquet

# 97
Мире  Hug е, аз се вълнувам дали Сюхан ще повярва  Laughing Дано ме опровергае  Praynig Искам да ме "застреля" най - на края, защото ме накара да я обикна с всичките и кусури в нрава. А и Джесур я обича ...
И на мен все още ми е интересен сериала, няма да мрънкям повече  Laughing
Кирилова  Hug благодаря за снимките, много сладки!  bouquet
Али  Heart Eyes много хубаво си го казала, това за опарването  Peace
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Много хубав колаж на Фунда  Peace
Хайде да видим дали ще открият нещо ?

Ако има един нормален човек в полицията, няма да се вържат, че Джес вместо да  зарови Салих някъде в гората или да го изхвърли в пропастта,  ще си го кара вкъщи, да вечерят заедно галиба  Joy Joy Joy

# 98
В моите очи Сюхан може да се реабилитира донякъде, само ако в следващата серия не повярва ,че Джес е убиец и тръгне да го защитава, както прави това за баща си.
Ако  продължи да се нахвърля срещу него със същата ожесточеност и в следващите серии, ще я отпиша и нея и сериала. По хубаво да си пусна сериала с Кемал от 2014 год. отколкото да ми се пилят нервите с глупости.

# 99
В моите очи Сюхан може да се реабилитира донякъде, само ако в следващата серия не повярва ,че Джес е убиец и тръгне да го защитава, както прави това за баща си.
Ако  продължи да се нахвърля срещу него със същата ожесточеност и в следващите серии, ще я отпиша и нея и сериала. По хубаво да си пусна сериала с Кемал от 2014 год. отколкото да ми се пилят нервите с глупости.

smile3521 smile3521 Ама аз ще я отпиша единствено нея, сериала ще си го гледам  Laughing
 Joy Joy Joy и Башак се е снимала с тази малката. Пишат, че са в Лондон с дъщерята на техни приятели  newsm78
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 18:18 от queen_fenka

# 100
  • Plovdiv, Bulgaria
Кати  Hug и аз мисля,че ще ми повлияе много нейната реакция,както попита Джесур не се ли чувства виновен за смъртта на майка си,тя дали ще почувства нещо,вина да кажем е силно казано,но поне съжаление,че го е оставила сам....

Фенче  Heart Eyes ще ѝ простим и ние като Джесур сигурно,нали е човешко да се греши,а божествено да се прощава  Wink  само дето се казва,че си сгрешил,когато неволно допуснеш грешка,а тя упорито отстоява  своята позиция с ясното съзнание,че наранява човека до себе си  ooooh!

Ами ако Джеско лежи в затвора,какво им пречи да се разхождат из Лондон Киво и Башак   Joy Joy Joy

# 101
Алинче  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy е, ще и простим, къде ще ходим  Mr. Green Ама първо ще си я пострелям здраво, ако продължи да ми мъчи момчето hahaha Че и себе си  ooooh! Човешко е да се греши, само да не се постоянства в грешките  ooooh!
Не мисля, че ще се задържи дълго в ареста Джес  newsm78
Да си припомним какви сладури бяха в началото Heart Eyes

Уаууу ...

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 19:29 от queen_fenka

# 102
  • Варна
Здравейте момичета! Heart Eyes Hug Хубави неща сте споделили bouquet
Много ми се иска Сю да защити Джес и този път да няма съмнения в него...
Да го задържат за малко-да, но за по-дълго няма да е справедливо...
Образа на Ръза ме разочарова, очаквах от него повече-психопат лежал 30 години в затвора би трябвало да действа не толкова елементарно...
Тахси пак беше с "любимите ми вежди" по едно време Laughing , тоз човек е страшно объркан, като едно "пораснало" дете е... ooooh!
Очаквах по-голяма свалка на каката в ресторанта... Mr. Green не стана интрига...
След превода на бг. ако имам муза ще пиша повече Wink, но определено се радвам най-много на сцените между Джес и Сю Heart Eyes
Няма само Сю да сънува Wink , и ние да помечтаем малко  Wink Kissing Heart
Фенче Heart Eyes специално за теб 2мин. е важна, там е истината  Kissing Heart

https://www.facebook.com/pg/%D0%9A%D0%98%D0%92%D0%9E-%D0%9A%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%87-%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%BB%D1%8A%D1%82%D1%83-314982085280614/videos/?ref=page_internal

# 103
Диде  Heart Eyes bouquet Аз защо казвам, че никога не ми е бил сладникав, даже и на 20 ... Аполон  Heart Eyes

# 104
Мерси за готините коментари bouquet
Фенче Heart Eyes, тая снимка на Башак е стара, най-малко от преди година, да момиченцето  й е близко и много си го обича Peace
Киво едва ли ще стои много в Лондон, едва ли Джесур ще отсъства следващите серии Wink Peace

Дидее Hug, тебе все към истината  Kissing Heart те влече hahahaи ти е в главата Wink
и на мен ми е много готин на състезанието Peace Heart Eyes

Цитат
Фенче  Love да,също беше трогателно как я погали,такава нужда има от физическа близост с любимо същество,а докосването му до Сюхан в този момент е сякаш до огъня-има нужда да се стопли,но рискува да се опари  ooooh!

Али Heart Eyes Peace

Цитат
Ако има един нормален човек в полицията, няма да се вържат, че Джес вместо да  зарови Салих някъде в гората или да го изхвърли в пропастта,  ще си го кара вкъщи, да вечерят заедно галиба  

Фенче Heart Eyes Joy Joy Joy
какъв черен хумор извади Mr. Green
ама за по реалистично трябваше да го завият с нещо Салих, а не да го оставят, все едно се е напил и е легнал да изтрезнява на чист въздух Laughing

Тахсин ми напълни душата като се радваше на малкия Зафер Simple Smile
личи си, че човека Тамер Левент е мнооого готин Peace

Катрина Hug Peace
хм кой е Кемал от 2014? Simple Smile

аз съм още на половината серия  Whistling

........
цигулар Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 23:03 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт