Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 62

• 59 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Дидко  Heart Eyes аз ще си го гледам Киво, независимо в какво, ама той дали вече ще има желание да снима сериали  newsm78 А старите му сериали повечето мога да ви ги изиграя  hahahaГледат ми се, ама друго си е нещо ново ...
Али  Heart Eyes знам, че няма да стои дълго в затвора, ще се разбере, че той няма нищо общо, ама защо трябваше да става изобщо  newsm78 Джес има свидетели как му се закани Ръза, че ще съжалява, за Сюхан не съм сигурна, но прокурорът няма да повярва, че Джес е убиец Naughty Та той Тахсин не уби след 45 дни, та сега след месеци ще убива Салих  ooooh! Ще видим какво ще измислят.
Лека и от мен, дружки! Hug
Айре  Heart Eyes а, много са по-зле и от нас  Joy Joy JoyАми не знам дали причината е в Еллиф, ама май откакто тя пое сериала, вече нещо не е същия  newsm78
Мире  Hug сега видях - тешекюлер, мила!  bouquet Необходимо ни е повдигане на настроението, да !  LaughingОбаче ти колко труд си вложила да събереш всичко, евала!  newsm51

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 00:30 от queen_fenka

# 76
Айри за новата прекрасна тема -благодаря ! bouquet bouquet bouquet
Мире за видеоклипа "мокрите гащи"  bouquet Hug
Фенче за преводите  Hug bouquet
Али за прекрасните коментари  bouquet Hug
Диди  Hug
Ураганче 100% съм съгласна с написаното от теб  Hug bouquet
Катарина  Hug bouquet

чета пак, странни за мен коментари newsm78 Tired

някои не виждат любовта на Джесур Mr. Green
аз пък любовта на Сю нещо не я виждам от няколко серии Peace
ама всеки вижда различно, нали знаете Peace

ама Киво да не може да изразява чувства, айде моля ви се newsm62
по скоро на Туба й липсва емоция на много моменти, ама не задълбавам и не обръщам чак толкова много внимание, когато ме дразнят някои нейни отигравания на емоции Naughty.

И аз съм на същото мнение !  Hug Crazy
Къванч си играе ролята перфектно ,Туба в някой моменти ми е статична... newsm78
Хулия много да не се навира където не и е мястото че може и без перушина да остане това "ак биби"... Joy hahaha

# 77
Добро утро Благодаря за прекрасната тема  bouquet bouquet
Пожелавам ви весели великденски празници Да сте живи и здрави Вие и вашите семейства

# 78
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро  Hug Hug Hug

Да ви кажа,не мога да кажа,че не ми хареса серията...Много хрумки ми харесаха-хареса ми,че нямаше продължение на сцената в болницата,нямаше какво да си кажат повече там,сънят на Джесур,промяната в Джесур,когато подмина Сюхан на гробищата,изненада ме това с материалите за клетката-убиец,които са били откраднати от ателието на Сю,съвместните им сцени-усетих такова електричество между двамата,а диалозите бяха страхотни  Peace
Макар и на шега,че все едно от тук са преписвани,думите между двамата показаха и двете гледни точки,от които може да се гледа на ситуацията-кой какво е унищожил,кой за какво носи вина.
От това,което разбрах,от аргументите,които изтъкна Сюхан,твърдо съм на страната на Джесур за момента  Peace
Въпреки повтарящите се с други сериали ситуации,актьорите ги отиграха перфектно,оставиха своя отпечатък и не ми оставиха вкус за дежа вю  Peace
Прекалена беше развръзката със Салих,аз очаквах,че сам ще сложи край на живота си,когато писах,че няма да издържи на напрежението.Изчерпа се лавирането му между Тахсин и Ръза и трябваше да се сложи край.Макар и случайно уж,убийството му беше въпрос на време,а това с прехвърляне вината върху Джесур хем си е напълно очаквано като реакция от Ръза,хем ни изненада,хем е и нормално да е лаишки изпълнено и скалъпено с оглед на ограниченото време за действие.
Много интересни ходове предстоят и ми е любопитно кой как ще реагира отсега нататък.

Тио  Hug ,малко ѝ е на гадината  Joy Joy Joy
Терзи  Hug светли празници и на теб!

Слънчев и прекрасен ден ви пожелавам Hug Hug Hug

# 79
  • Варна
Весели празници момичета! Heart Eyes Hug newsm51 Хубав ден! newsm76

# 80
Привет дружки, на разпети петък Hug
Терзи Hug, Диде Hug bouquet
Тио Hug Joy Joy Joy
и на теб благодаря за настроенеието, което носиш Wink bouquet
Али Heart Eyes, много хубав коментар отново bouquet
аз единствено не очаквах, че ще убият Салих Confused Confused
но явно така са решили....

чакам си рейтинга и съм се настроила за неприятни изненади Whistling
ако е над 5, ша черпя Mr. Green

един руски превод
https://vk.com/kivanctuba?z=video-48619406_456239784%2Fd124ade3b … t_-48619406_35490

липсваха ми сцените-майка и син..... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 10:02 от Airra

# 81
Весели празници момичета  Hug
Терзи  Hug Ари  Hug Диди  Hug Айри  Hug и на всички които ще се появят по-късно  Hug Hug Hug
Ари отмъщението продължава...с едно препъни краче по стълбата   Joy hahaha

# 82
Добро утро и от мен на Разпети петък!  Hug Hug Hug
Терзи  Heart Eyes bouquet Дидок  Heart Eyes bouquet Светли празници и на вас и вашите семейства!  Hug
Тио  Hug  Joy Joy Joy Joy bouquet
Али  Heart Eyes и на мен серията ми хареса, имаше доста интересни хрумки, особено съня на Джесур ... това ще е от значение за следващите му действия си мисля  newsm78 Майка му самата му говори да забрави всичко, да хване любимата си за ръка и да продължи живота си ... Само края ме ядоса и то не за друго, ами за начина, по който го измислиха  Laughing Поне затворен багажник да имаше колата на Джес  hahaha Излиза, че той не е видял какво разнася толкова време  newsm78 Не вярвам да стои дълго арестуван, надявам се на Ширин и на Михрибан / с нея говори последно, дълго след като Салих беше убит / но, да видим какво ще измислят. Мен най-много ме вълнува дали Сюхан ще повярва, че Джес може да е убиец.
Айре  Heart Eyes рейтинга не очаквам да е кой знае какъв, предвид това, че започна 1 час по-късно , мача после и т.н Ама каквото - такова  Peace
В тази серия не можем да се оплачем, бая дълго си бяха нашите гълъбчета заедно на екран  Laughing Много красиви бяха ... и хубави сцени имаше, особено след душа, раздра ми сърцето Джесур, когато казваше, че е искал само да върне на майка си всичко ... а какво стана - загуби я  ooooh!
Сега започвам да гледам серията и като разбера всичко, ще споделя  Laughing
Хубав ден, дружки! Hug

# 83
Тц, няма да черпа Whistling

в АБ-сме си добре Peace

http://www.ranini.tv/reyting

снощи Бешикташ са паднали/няма да злорадствам, че Али и Редеми ще ме погнат Joy Joy Joy/

Фенче Heart Eyes, сега ще те прочета Peace

# 84
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре  Heart Eyes и аз тц, не съм им чаааак такъв фен на Бешикташ,кажи си да ти олекне  Joy Joy Joy
но все си мисля,че много ни се отрази и дискусията,на КС също беше паднал рейтингът,когато имаше  такава в сряда.... и все пак в  другата група сме ок  Peace

и много хубави бяха сцените с Фюген,да,такава нужда имаше да се отпусне на рамото ѝ Джесур,макар и насън ,толкова самотен остана.....

Фенче  Heart Eyes аз нещо съм го пропуснала този момент с Михрибан,по-късно ще имам възможност да изгледам серията с превод,но не вярвам да бъде задържан и аз.
Ширин е много интересна сега,тя знаеше,че Ръза изнудва баща ѝ,дали ще се заслепи от мъка,или ще сподели с някого за това и за снимките на Сюхан,които откри.

Тио  Hug камък,голям колкото Туран,се гласи да се изсипе върху главата ѝ,както се изразява твоя любимец  Тахи  Joy Joy Joy

# 85
Али Heart Eyes Peace
ама кво са ни виновни те Бешикташ...... нищо няма да казвам Joy Joy Joy
турците са си болни на тема футбол, а техен отбор е на четвъртфинал в Лига Европа Peace
а политическата дискусията си оказа влияние Peace
в АБ сме си добре, там било по-важно Mr. Green

сега започнах да гледам серията
сцената с Фюген и Джес в началото беше много оригинално решение и много въздействащо....
после и разговора й със Сюхан...
според мен Джесур ще бъде задържан, може и да изкара малко в затвора newsm78
снощи Къванч изигра много добре ролята, която му бяха отредили-на един самотен, тъжен, съсипан и опустошен Джесур Sad
в очите му нямаше никакъв живец Tired, единствено грееха, когато сънуваше майка си и в съня на Сюхан, когато му каза истината....

кога ли ще гледа така и Сю? Crossing Arms

очаквам много изненади в следващите серии Peace
след като занулиха Салих, сценария ще се развие в неочаквана посока.... newsm78

Тио, и на теб мила, весели празници Hug bouquet

личи си, че не съм туитвала снощи Laughing

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 12:29 от Airra

# 86
Така ... изгледах серията. Да ви кажа, хареса ми, освен края, много левашки го направиха  ooooh! Знам, че трябват още серии да се правят, в противен случай нямаше Джес да мълчи и да не каже на Сю какво научи от човека, нямаше така наивно отново да попада в клопка, нямаше Тахсин да се среща насаме със Салих, а можеше направо с диска да отиде в полицията, можеше да не се поддаде на изнудването на Ръза, а да си признае, че стана непредвидено всичко,че не е искал да убива Салих. Ама трябваше да натопи Джесур и пред дъщеря си, естествено  Laughing Защото за него ще е супер да се избави от него.А Ръза се разбра, че винаги е искал единствено пари ... Нали искаше да накаже Тахсин уж  newsm78  Не вярвам да лежи Джес в затвора - ще установят, че няма следи от барут по ръцете, няма отпечатъци по пистолета, ако го намерят изобщо  hahaha , разговорът с Михрибан беше много по-късно от часа на убийството, на телефона му ще видят смс-а от Салих, който му пратиха Ръза и Тахсин ... Ще се замислят кой им съобщи анонимно за Джес, а Джес нямаше да си превозва трупа в джипа, или поне щеше да бяга от полицията, ако има какво да крие ...А бе, въобще, съшита с бели конци история, ама това е сериал все пак  hahaha Ще се спукам от смях, ако вкарат Джес в затвора, честно. Но, няма да се учудя особено, щом повярваха и, че Тахсин е убил Фюген ... А устройството, с копчето, което натисна Салих, за да се отвори клетката, чак сега го откриха специалистите бе hahaha Да видим какво са измислили ... Както казах, мен ме вълнува най-много дали Сюхан изобщо ще допусне, че Джес е способен да убие човек  newsm78
Айре  Heart Eyes рейтинга се очакваше да е такъв в тотала, важното е, че в АБ сме си много добре.
Имаше много хубави сцени, които ни водят към това на края Джес да избере любовта пред отмъщението ...само ще трябва да почакаме. Сюхан се убедих, че не вярва на Джесур все още, че я обича повече от всичко  ooooh! Имаше чудесна възможност да оправи всичко, но пустия и инат не и позволи. Не съм съгласна с нея за това, че постоянно му вменява вина, той е най-потърпевшия в тази история за мен. Излиза, че той е виновен за всичко, а те с баща и са само негови жертви, хайде бе.  Добре,разбирам я, че иска Джес да се откаже от всичко и да избере нея, а защо тя не може да се откаже от баща си, за когото знае, че е виновен, ако не за всичко, за много от нещата, които иска да разбере Джесур ? Значи ли това, че той не я обича щом не може да спре да търси истината ? Значи, за нея е невъзможно да се откаже от семейството си заради любовта, обаче Джесур е длъжен да се откаже да разбере кой изби семейството му, ако я обича  newsm78 Хайде, бе, нещо не съм съгласна с тази работа Naughty
Али  Heart Eyes Айре  Heart Eyes благодаря за споделеното!  bouquet изгледайте я и си кажете мнението. Но, съжалявам, че започнаха да го развалят и този сериал ... не искам да има втори сезон, освен ако не гледаме щастливото семейство Алемдароулу само  Laughing
Айре  Heart Eyes личи си, че и други ги е мързяло като теб снощи  Joy Joy Joy
Само едно не мога да разбера ... толкова туити има и за Джесур  и за Сюхан, а на края  в соц. мрежа други, които имат много по-малко са преди нашия сериал  newsm78 Как става тая работа, нямам обяснение

А, забравих да кажа колко ме изкефи Корхан как си отмъсти на Джахиде  hahaha Но, забелязвам, че и той си има черти на Тахсин - Михрибан му каза много добре, че истинското лице на човек се вижда, когато му се даде власт. Дано си вземе поука. А онази Хюлия колко много си вярва, че е неустоима  Joy Joy Joy Joy вече се вижда господарка на чифлика  ooooh! Mr. Green
Това е любимата ми сцена от сериала  Heart Eyes
Цитат
"Мой красивый сын...."
Фюген - Джесур, мой красивый сын, смотри я пришла
Фюген - Красивый мой сыночек
Джесур - Мама..мама...мамочка... принцесса моя.. душа моя родная.. моя красавица, как же я соскучился. Страшно соскучился по тебе... ты здесь..
Фюген - Я никуда и не уходила, я здесь была
Джесур - Мамочка моя как же я соскучился... прости меня. Прости меня я не спас тебя, не защитил
Фюген - Тише, забудь.. отпусти, все отпусти, оставь в прошлом и забудь.
Джесур - Мама... пока этот подонок не понесет наказание..
Фюген - Тише тише.. забудь. Все забудь. Оглянись на жизнь
ДЖесур - Как я могу забыть.. как мне забыть...
Фюген - Не смотри в прошлое, смотри в будущее, не отпускай свою любовь. Не отпускай руку Сюхан...
Джесур - Это она меня оставила... Не сказала мне о ребенке. Я мог стать отцом, но она не дала мне этой возможности...
...

Подготовлено для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 14:02 от queen_fenka

# 87
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче Heart Eyes,колкото повече неща разбрах,толкова повече ми харесва и на мен серията.. Впечатленията ми се подобриха,а краят снощи много повече ме подразни,заради елемента на неприятна изненада може би.
Сега не ми боде очите толкова,за мен ако беше перфектен планът за натопяване на Джес щеше да е нереално,защото все пак беше организиран за много кратко време,всичко се случи внезапно,не мисля,че Ръза беше планирал такова развитие на нещата.
Джес даже и да беше споделил със Сюхан името,което е получил,щеше да се започне отначало драмата-това е дело на баща ти-не,невъзможно е баща ми да е направил такова нещо ....и т.н.  Peace
Според мен,затова той не сподели  newsm78
Обачеее......великата любов на Сюхан,за която определено ще споделя отделно,къде беше тук,в този момент?
Твърди,че обича и иска да оневини баща си,твърди се за нея,че обичала Джесур,в сънищата си мечтае заради нея и заради любовта му към нея да заминат и да отгледат детето си......
Ами в този момент,когато очакват толкова важни новини,когато вижда,че явно е получил някаква част от информацията,когато напрежението му е на път да ескалира,какво направи тя? Няколко опита да се свърже с властите,които може би щеше да прати по петите му и дотам....
След като разбра,че Джесур търси Салих,защо не се метна при него в колата?
Защо допусна да тръгне сам в такова емоционално състояние?Най-малкото можеше и да катастрофира.....
Аз не бих си намерила място от безпокойство,ако обичам човека отсреща....
Кое беше важното-да се открие истината или да се убеди,че баща ѝ няма нищо общо с тази истина?
Изобщо не смятам,че не я разбираме,колкото и да имат право и двамата всеки за себе си,тя просто си е такава,каквато я виждаме.
Изводът за мен от снощната серия  беше,че вълкът козината си мени,но нрава не....
Хюлия-каквото и да получи,винаги ще иска повече
Джахиде-долно и подмолно се опита да манипулира Корхан с мнимата опасност за детето им
Бюлент-както и да го унизи Тахсин,не може да изневери на същността си
Тахсин-имаше възможност да бъде справедлив един път в живота си,но реши да раздава правосъдие самостоятелно,както винаги
Сигурно и Джес  ще отстъпи от намеренията си като баща си,сънят беше подсказка за това...

Диалозите бяха страхотни,още веднъж да кажа,на места се смях,имаше си доста оригинални хрумки Peace
-когато Сю попита Джес дали е сигурен,че иска да прекарат толкова часове в колата заедно,не искал,но няма избор  Joy Joy
-когато Сю му каза да изчакал в колата  Joy Joy
-целият разговор в хотела
-опитите на Сю  да вземе телефона на сервитьорката и реакцията на Джес,хубаво и че не успя де,защото щеше да ми е голяма измишльотина
 Изобщо такива неуспешни опити за разни организации мен ме радват,защото все пак героите ни са обикновени хора и всяко супергеройско действие би ми дошло в повече  Peace

Джес затова и си намери белята,защото тръгна да иззема функциите на полиция и прокуратура,ами няма как да стане,не и в реалността  Peace

Айре  Heart Eyes бях пропуснала поста ти  Blush
така е,много въздействаща беше сцената,страхотно изиграна! Точно опустошен беше Джесур и Къванч го представи перфектно. Може и да бъде задържан,нямам никакви очаквания,пак сценарият е непридвидим.
Аз нямам кой знае какви забележки на този етап,явно очакванията ми не са неоправдани,винаги може да е по-добре,но винаги има риск и да е много по-зле,затова за мен чашата е наполовина пълна  Wink

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 14:18 от Alynna

# 88
Али  Heart Eyes  smile3521 smile3521 абсолютно мисля като теб за великата любов на Сюхан ... Особено това
Цитат
Аз не бих си намерила място от безпокойство,ако обичам човека отсреща....
А тя най-спокойно си пиеше кафе ли, чай ли, в безумен тоалет , който могат да си позволят много малко жени, с безупречна фигура ooooh!

Както казах, странна ми е нейната любов ... на моменти виждам, че наистина много го обича и после с някое нейно действие всичко отива по дяволите ...
Много ми хареса и тази сцена, много истини си казаха, които не смееха да споделят преди това
Цитат
Ты мог бы стать прежним Джесуром?"
Джесур - Почему ты так поступила с нами? Все могло быть совсем по другому. Ты знаешь. Почему ты не сказала?
Сюхан - Сказала бы, что бы было? Что бы изменилось?
Джесур - Все.
Сюхан - Все? И что именно все? Ты бы в мгновение стал другим человеком? Стал бы влюбленным?
Джесур - Я до сих пор влюблен в тебя.
Сюхан - Нет, это не так. Ты не видишь себя со стороны, ты превращаешься в Тахсина Корлудага, неужели не замечаешь?
Джесур - Я ни за что не стану таким как Корлудаг.
Сюхан - Когда ты пришел ты сказал, что он убийца отца. Не так ли? Так и ты теперь убийцей стал, ты его убить пытался.
Джесур - Но не стал этого делать.
Сюхан - Ладно. Давай поговорим. Я скажу тебе, Джесур я беременна. У нас будет малыш, давай откажись от всего, уедем отсюда. Забудь причину своего приезда сюда. Забудь для чего ты вошел в нашу жизнь. Забудь свою жажду мести. Построим новую жизнь. Станем семьей, будем просто Джесуром и Сюхан, вырастим нашего ребенка вместе. Что ты мне на это скажешь?
Джесур - Я не скажу тебе ничего. Потому что ты не дала мне этого шанса. Потому что теперь слишком поздно.
Сюхан - Может это не так... Может ты все еще сможешь выбрать меня? Все еще сможешь стать прежним Джесуром?
Джесур - Не смогу..... Не смогу.
Сюхан - Почему? Почему Джесур? Почему не сможешь?
Джесур - Потому что мама умерла.. А ты убила нашего малыша. Ты такая же убийца как и твой отец.
Сюхан - Всегда виноваты другие, да? И только ты ни в чем не виноват, да. Хорошо, а если в смерти твоей матери есть и твоя вина? Только подумай... если бы ты не привез сюда маму, если бы не поместил ее в центр своих планов мести, возможно она была бы сейчас жива.
Джесур - Ты совершенно меня не знаешь, если думаешь, что я не виню себя, не думаю о том, что все могло бы быть по другому, что в этом виноват я...
Сюхан - Джесур, я.. извини меня, я не хотела такого говорить, я просто...
Джесур - Нет-нет, ты права. Ты сказала именно так как считаешь. Это моя ошибка, и она не одна.. теперь этого не изменить.
Подготовлено для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
Наистина не се познават един друг  ooooh!
Киво беше невероятен както винаги и в тази серия, напълни ми душата  Heart Eyes Така играе това момче, че всеки път му се дивя как сменя израженията за секунди  ooooh! Той е от малкото актьори, на които вярваш във всяко действие - любов, обич, гняв, съжаление, мъка, безнадежност ... Е, има и такива, които не са съгласни  Laughing Но, който трябва, го е забелязал  Peace

Направо ме заболя сърцето снощи за Джес ... толкова е самотен, толкова му е болно, тежко, той е съвсем сам ... Сцената с майка му беше просто възхитителна ... Има такава нужда да разкрие на някого душата си, а няма на кого ... в съня си, на майка си, най-близкият му човек  ooooh! Само тя щеше да го разбере, ако беше жива ...
След превода още повече ми хареса серията, с всичките измишльотини на края ...

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 14:56 от queen_fenka

# 89
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче  Heart Eyes точно за части от секундата преминава от едно душевно състояние към друго и не те оставя безучастен,не мисля,че остава незабележимо,но не всеки  го признава  Peace

няма как да не се трогне някой при вида на този съсипан,изстрадал и сякаш останал без мечти,без вяра в бъдещето човек

и въпреки цялата болка,която му причини,въпреки мрака,в който го потопи,сърчицето му не можа да устои,сякаш на лицето му се отрази трепването на сърцето при вида на любимата жена

а танцът им беше най-въздействащият и емоционалният за мен от всички останали  Peace

Толкова близо и толкова далече един от друг,както никога не са били,такава безнадежност в нито един момент не са изпитвали и все пак усетих копнежа им един по друг.
Много силна сцена,почувствах болката и на двамата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт