Аборт без знанието на родител

• 38 481
  • 361
  •   1
Отговори
# 225
И Мамасита направо се изгуби пред простотиите на тази Кати.

SRSLY, дойде в темата, за да кажеш ТОВА!?

Не е приятно да те надминат.

# 226
  • Варна
Доста гаден опит от страна на Кати да се вмени вина на едно и без това стресирано 16-годишно, че щяло да убие нероденото си дете. Какво дете на тоя етап, какво чудо?!

Верно ли,пропуснала съм го.
Да попитаме Кати,ако това е нейната дъщеря ще я подкрепи ли да го роди?
Или чуждите деца с камъни по главата ...

# 227
  • Насред хаоса
Да, Глухарче, в някой от предните си постове беше написала, че това (да каже на майка си) била цената, която ще плати за това, че ще убие нероденото си дете.  ooooh!

# 228
  • Варна
La Sombra, друго си е да размахаш драматично пръст и да се почувстваш велик на чужд гръб.

# 229
La Sombra, друго си е да размахаш драматично пръст и да се почувстваш велик на чужд гръб.

В арабските страни,когато убиват жена с камъни,тълпата не се състои само от мъже.
Виждала съм клипове с озверели дивачки,неистово крещящи и с каква злоба и омраза замерят "съгрешилата"...
Нашето форумско Кати,на тях ми мяза..Докато четях постовете и тъкмо тези картини от мюсюлманския свят изкачаха в съзнанието ми..
Отвратена съм от писанията..На фона на целия "морал" който изля,аборта на 17 годишната девойка ми изглежда като утринна роса.. Crazy

# 230
Не е момент за хвърляне на камъни по момичето. Че е опляскала нещата, опляскала ги е. Но, че има шанс да ги оправи и да живее като нормален човек, има. Не е нужно да я пребиваме с камъни, макар и виртуални, за целта.

# 231
  • Варна
   Охх, тя - Кати, нали още от онази тема (на потребителката с втория аборт за последните 6 месеца) се точеше, да изпробва този си метод за вменяване на вина (заради Убийство на Дете!), върху някое непълнолетно девойче.
   И още тогава обясняваше, как това бил най-сигурния начин, тинейджърката да не повтори повече тази грешка. Глупости на търкалета!
Убийство! На какво? На купчината клетки, която не е ясно дали ще се превърне в човек (и без аборта)?
    Ох, Кати, Кати... Още тогава ти казах: с тези си изказвания, приличаш на онези активни противници на аборта, които висят пред АГ-клиники, скандират "У-бий-ци!" и замерят жените, отишли да абортират - с бебета-кукли, пълни с червена боя.
(Не знам, дали в България имаме такива:) но всеки, мисля, е виждал подобни откачалки по телевизията)

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 12:25 от Trill

# 232
Ще кажа само - дано Кати няма дъщеря.
Че заради такива майки като нея момичетата правят нелегални аборти.

# 233
Вижте сега. Имам процедурно предложение. Детето, което пусна темата утре ще направи аборта. Предполагам, стомахът ѝ се е свил на топка. Ако чете тук, съвсем ще се сдуха. Дайте всички да млъкнем до утре и после да кудкудякаме пак, ако толкова ни е напънало да кудкудякаме по темата. Peace

# 234
Стореното е сторено и назад не може да се върне, но важното е, че това объкано 16-годишно същество може да разчита на майка си, която ще го подкрепи, ще го успокои и ще му помогне, както следва да посъпи всяка нормална жена на нейно място.
В крайна сметка сме станали родители, за да помогнем на тия деца да станат хора, а то не става само със следене, възбрани и бой с пръчката (в днешни дни - лишаване от интернет и телефон), ами трябва и подкрепа в трудните моменти.
И възрастните се насират постоянно, не са само децата, така че не е нужно да бъдем по-жестоки към тях, отколкото бихме били към себе си.

# 235
  • Варна

Вижте сега. Имам процедурно предложение. Детето, което пусна темата утре ще направи аборта. Предполагам, стомахът ѝ се е свил на топка. Ако чете тук, съвсем ще се сдуха. Дайте всички да млъкнем до утре и после да кудкудякаме пак, ако толкова ни е напънало да кудкудякаме по темата. Peace
 Така е.
 Писало ми е вече момичето на лични, дадох й съвет. Пак й напомням, че винаги съм насреща. В един град сме.
За клиниката й обясних, че всичко ще е наред - от опит знам.
Хайде, Ели, стискаме палци! Пиши, като имаш възможност.

# 236
   Охх, тя - Кати, нали още от онази тема (на потребителката с втория аборт за последните 6 месеца) се точеше, да изпробва този си метод за вменяване на вина (заради Убийство на Дете!), върху някое непълнолетно девойче.
   И още тогава обясняваше, как това бил най-сигурния начин, тинейджърката да не повтори повече тази грешка. Глупости на търкалета!
Убийство! На какво? На купчината клетки, която не е ясно дали ще се превърне в човек (и без аборта)?
    Ох, Кати, Кати... Още тогава ти казах: с тези си изказвания, приличаш на онези активни противници на аборта, които висят пред АГ-клиники, скандират "У-бий-ци!" и замерят жените, отишли да абортират - с бебета-кукли, пълни с червена боя.
(Не знам, дали в България имаме такива:) но всеки, мисля, е виждал подобни откачалки по телевизията)
О,тази ли беше фанатичката дето наричаше ембрионите "деца"?
Ясна работата..

# 237
  • София
Дам..
А как би наказала себе си,заради пропуските във възпитанието?
Или белята е отговорност само и единствено на детето,а мама е бяла и прекрасна?

Трудно ми е да преценя. Зависи... от конкретиката, предполагам. Абсолютно сигурна съм например, че родителите ми не са по никакъв начин отговорни или виновни - нито дори като пропуск или възможен различен подход във възпитанието - за това, че аз пропуших на 13.
Ако синът ми, на който от 6 годишен повтарям за необходимостта от ползване на презервативи, въпреки това забремени някоя... вината ще е негова (и нейна, разбира се), но не и моя.

Оф, вече като видя пост, написан в синьо, директно скролвам надолу и минавам на следващия.
Добре правиш, на мен ми се наложи да го прочета, защото в отговор на мой пост.
Кати, дори аз не казвам, че това е детска грешка, казах че е глупост! Повярвала е веднъж, сега си носи и отговорността и последствията от това.

Загубата на няколко часа някой ден може и да е неприятно неудобство, но в никакъв случай не е "носене на отговорност" или - още по-малко! - "носене на последствия". Какво е последствието? Че ще разбере - от личен опит! - че премахването на бебе е напълно безболезнена и безопасна процедура. И, може би, ще й се наложи да изслуша някоя досадна лекция. А може и да й се размине. Сближава се с майка си, майка й започва да я вижда като "пораснала" и "отговорна". Като гледам има доста позитиви като резултат от това забременяване... и ни един негатив. Какъв е логичния извод, който трябва / който ще си направи детето? Чудесно си се справила, давай така, в същия дух, животът е прекрасен, сексът без предпазни средства - също.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 14:13 от katiABV

# 238
Ако синът ми, на който от 6 годишен повтарям за необходимостта от ползване на презервативи, въпреки това забремени някоя... вината ще е негова (и нейна, разбира се), но не и моя.

Кажи ми, че това е грешка и не говориш на 6-годишен за презервативи и ползването им!!!  Shocked

# 239
Божкей, 4 годишната ми дъщеря разлива супа докато яде. Сега разбрах, че трябва да я наказвам.

Общи условия

Активация на акаунт