Аборт без знанието на родител

• 37 535
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
Включвам се и аз. Ели, мисля че е редно твоят приятел да те придружи в болницата и да се изправи пред майка ти. А още по-редно е да се уведомят и неговите родители.
Вината в случая е на двамата и двамата трябва да си понесете последствията. За теб те са повече, но той трябва да ти окаже морална подкрепа а и да се изправи срещу реалността.
Имам две момичета и ако един ден се изправя пред подобно решение ще уведомя и родителите на момчето. По същия начин смятам за редно да ме уведомят родителите на момичето ако моето момче е натворило нещо.
Редно е да се знае. Помисли си добре и му го кажи.

# 271
Амиии просто каза,че няма смисъл да идва до там и да седи в коридора с мама.След процедурата ще се видим да види как съм.
Седмица-двеее,чак месец  Laughing Не съм толкова лоша  Joy
За всеки случай попитай доктора колко време да се въздържаш от секс след манипулацията.
Ако ми беше дъщеря щях да се радвам ако прекратиш връзката с потенциалния Муньо мамин.
Било каквото било, но да не те придружи за аборта не ми се връзва с любов, отговорност и привързаност.

# 272
  • Варна

За всеки случай попитай доктора колко време да се въздържаш от секс след манипулацията.
Ако ми беше дъщеря щях да се радвам ако прекратиш връзката с потенциалния Муньо мамин.
Било каквото било, но да не те придружи за аборта не ми се връзва с любов, отговорност и привързаност.

Хайде,хайде няма нужда,той ще си вземе поука  Peace

# 273
Като нищо може да си вземе грешната поука: ей, то колко лесно било да ти се размине...газиш лука и последствията са близки до нула, финансово, физически, времево и емоционално дори.

# 274
Щом казвате - дано си вземе поука.
Но според мене ще реши, че всичко му се разминава лесно.

# 275
И аз пожелавам на момичето спокойствие за утре, не го мисли от сега. Задължително си искай антибиотици след процедурата, в случай че док не ти изпише.На мен така ми се наложи да напомня, а бях в голяма болница все пак. А секса ще е добре да го ограничиш в близките седмици, все пак си е хирургична манипулация.

# 276
  • Варна
Каква поука ще си вземе като нищо не се изисква от него и няма дори пръста си да мръдне? Че той още отначало си е измил ръцете, казвайки й да прави каквото реши. Интересно, ако беше му казала, че решава да ражда и ще гледат дете, как ли щеше да се цъкли насреща й и дали щеше още да я обича?

# 277
Седмица-двеее,чак месец  Laughing Не съм толкова лоша  Joy

След аборт не трябва да се прави секс един месец, чак след следващото менструално кървене.
Но това лекарят би трябвало да ти го каже. А ти дали ще го спазиш... Зависи от това колко си отговорна към собственото си здраве.
Само да не стане така, че, за да не наказваш младежа, да накажеш себе си.

# 278
Момиче, уважавай тялото си! Ще си в него до края на живота си!
Въпросният хубостник няма какво да се скатава! Срам го било!!! Ама като ти направи бебе и те остави да кажеш на майка си не го беше срам!

На 16 години има доста по-смислени неща за правене от броенето колко дни ще си без секс!
Убедена съм, че баща ти не знае, както и родителите на въпросния батко, с който спиш!

И не знам какви са тия призиви да идва и да разказва утре как ще мине. Ще мине, ще си преброи дните и с няй-голям кеф ще си легне с тоя хубавец, все едно нищо не е било! А това ще остане малката й тайна - между нея и майка й!

Вземи се образовай!

# 279
Знаете ли колко я мразя фразата "женска съдба"? Защото поне 99% от събитията на "женската съдба" се решават, ако има един мъж на място. Обратно, 99% от проблемите се причиняват от мъжленца.

Минимум трябва родителите на момчето да научат. И да се бръкне с пари. А след това- преоценка на връзката, а не да пита кога пак ще го обслужват сексуално в детската стая.

Има и още една причина да мразя думите "женска съдба"- защото съм чувала от възрастни жени, че едва ли не абортът е задължителен поне един път в живота и си е женска съдба и тайна, която да се пази от мъжете. Което си е близо до- и леко отвъд- границата на психопатското.

# 280
  • Варна
Той още отначало е трябвало да се изправи заедно с нея срещу майка й ама не му е стискало. Като чу@ат са големи мъже, но като опре ножа до кокала мъжеството им се изпарява и стават по-ниски от тревата.

# 281
Еййй, трябвало е да му каже, че иска да роди и да се оженят. Ей така, за проба на любовта... Да види реакцията му.  Twisted Evil

Имам приятелка, която на 17 забременява, но гаджето й тогава /в последствие съпруг/ казва - не, няма да го махаш, обичам те и ще се оженим.  Peace Heart Eyes

# 282
  • Варна
Тя реакцията му е ясна каква щеше да бъде. Достойна за скрита камера.

# 283
Баща ми знае,мама за толкова години нищо не е скрила от него,най-малко пък да скрие такова нещо.
Родителите му не знаят,а моите родители не искат да влизат в скандали с неговите,не чее са големи приятели,но те поемат отговорност за мен,а дали това той ще каже на неговите си е негов проблем както те казват.Ще им каже сигурно,но след като вече мине всичко...И той лекарят ще ме посъветва кога може да се прави секс,не съм казала,че от другата седмица пак почваме.

# 284
А твоите родители няма ли как да кажат, без да има скандали? Все пак и двете страни са големи хора.

Общи условия

Активация на акаунт