МАC & Sephora - 40 тема

• 110 479
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
здравейте! а доволни ли сте от тези уроци на Мак? трябва ли да запиша час предварително? какво обясняват? искам много да се науча правилно да нанасям грим да правя вежди и сенки и това да се купя гримове и да имам урок ми се струва супер но като гледам че интензивните курсове да гримираш себе си са колкото този урок пък тидават и козметика да вземеш... ддз...

другото което щях да питам у да ме посъветвате за палитра кафяви сенки и за вежди палитра или гел? гледах на мак, naked и тн.

# 571
Sephora Pro палитрите лимитирани ли са?

# 572
  • гр. София
Прекрасен спрей. Вече го привършвам. Ползвам го преди нощната си грижа на почистено и тонизирано лице. Страхотно хидратира.

Ах, чудно! Simple Smile Благодаря  Hug
Бях изненадана да прочета, че МАК имат  и попадения в бялата козметика.

Минералният им крем за очи в бурканче е страхотен и ако имаш суха кожа около очния контур и на клепачите върши чудеса.  Peace

# 573
Кои са тези палитри, че нещо не се сещам сега?

# 574
От грижата за кожата на МАК с две ръце препоръчвам ексфолианта им, двуфазния почистващ продукт за очи и устни, както и минералната йонно-заредена вода за хидратация и тонизиране на кожата преди грим и след измиване на грима вечер.
От Lightful серията им съм ползвала почистващия им гел/пяна с отмиване, но въпреки, че съм с мазна кожа, усетих доста опъване и изсушаване след употребата му.
Fast Response Eye е страхотен гел продукт за очи, който е предназначен за борба с подпухването. Има матов завършек, което го прави подходящ при нанасяне на коректор отгоре. Но ако зоната е твърде суха, по-скоро не бих го препоръчала.

Какви са тези Sephora Pro палитри? И на мен ми стана интересно...

# 575
  • Sofia
От грижата за кожата на МАК с две ръце препоръчвам ексфолианта им, двуфазния почистващ продукт за очи и устни, както и минералната йонно-заредена вода за хидратация и тонизиране на кожата преди грим и след измиване на грима вечер.

Точно от двуфазен дегримиращ продукт имах нужда, защото запасите ми от Lancôme Bi-Facil и Clarins Instant Eye Makeup Remover са на привършване, и макар да съм супер доволна от споменатите, бих се радвала да пробвам нов, но изпитан продукт. Така че – благодаря за отзива. bouquet Йонно-заредената вода също ме заинтригува, та и нея ще си я сложа в wishlist-а. Flutter

# 576
Кои са тези палитри, че нещо не се сещам сега?

Едни съвсем нови, които да, лимитирано издание са и то само за Северна Америка според информация от бюти блогърите.

# 577
Аз пък съм много доволна от строуб крема на МАК. Зимата, когато околоочната ми зона беше страшно суха и дехидратирана, и изобщо цялата ми кожа на лицето, единствено с него фон дьо тенът и коректора ми не стояха сухо и на парцали, а какви ли кремове не бях пробвала.. Смесвам го и с фон дьо тена, използвам го и като хайлайтър, когато искам нещо по- леко като ефект, но това мога да постигна и с други озаряващи бази, например.

# 578
Много жалко за тези палитри,исках тази с топлите цветове. Sad

# 579
Да, и аз ги видях, много са хубави. Бих взела шарената.

# 580

Не съжалявай особено, доста са скъпи, а май качеството не е на ниво - много се разпрашават - поне според ревютата, които гледах. Палитрата на NYX Warm Neutrals ще ти върши същата работа за доста по-малко пари. Ако пък държиш да е висок клас, може би ще ти хареса Naked heat, когато я заредят в България.  Peace

# 581
Сефора има много хубави топли палитри от редовните им линии.
Топлата голяма палитра на Мас, която се продава и у нас е върха. 200 лв. струва, но е приказка. Студената също. Имам и двете и ще купя и новата, която пристигна наскоро.

# 582

Тази палитра струва 200 лв в нашия МАК?  #Crazy #Crazy В английските сайтове е 50 лири! Още веднъж се подсетих защо предпочитам да пазарувам от Англия пред нашите Мак и Сефора.  #2gunfire

И теб те съветвам да си вземеш новата от там с превозвач, тази цена от 200 лв е направо покъртителна.

# 583
Гледах в интернет,че naked heat е много близка на тази на nyx. Иначе за жалост в Пловдив тя не е заредена,само останалите. Много исках да си я взема,но ще трябва да почакам. Sad

# 584
Тази на Никс е била заредена, но най-вероятно е изкупена. Така беше и в София, после я заредиха отново. Препоръчвам с две ръце. Аз я имам още от преди време я купих от Сърбия, когато нямахме още Никс тук. Не съм я оставила намира хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт