МАC & Sephora - 40 тема

• 110 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
The Black Cat, прави впечатление, че по темата се включваш основно с въпроси - тя е и за питане, но е хубаво да има и повече споделяне, а когато става дума за лесно проверими неща, да търсим отговорите и сами.

Вчера се възползвах от намалението в Дъглас: купих Екрана на Кларанс, златната база на Герлен и тъкмо мислех да приключа с тях, но не можах да устоя най-сетне да придобия и Мон Герлен - каня се да го купя, откакто излезе - така че взех 30 мл. за проба, пък ще мисля и за по-голяма бутилка, ако се спогодим. Много е траен при мен и много хубаво се усеща лавандулата, пасва му и топлото време.

Забелязах, че разнообразието от цветове на Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Lipstick става все по-малко; любимото ми червило 09 Nude in Private липсва. Дали няма да се окаже, че спират тази линия. Новата Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm нещо не ми харесва.

# 556
здравейте! някой знае ли нещо за тези уроци в Мак как да се гримираш? казаха ми за тях но не знам какво представляват колко струват и дали има смисъл от тях?
В първия пост има цени. Даваш 150 лв., гримират те, обясняват ти подробно всичко, правят ти карта с използваните продукти и после си вземаш продукти на стойност 150 лв.

# 557
  • София
64 лв. е май.
За моите мигли е чудесна, защото ми дава супер обем, какъвто търся. Ако се прекали обаче, а това не е трудно слепва. Трябва да се внимава повече и да не се бърза. Дава драматичен обем с две нанасяния. За през деня я нося на един слой.
По-добра ли е от Шанелчето, а, Денси? Flutter
Сега ще вземеш да ме запалиш.
Това ли е тази гумената спирала, за която Ноеми писа в гримовата?

# 558
Да, тя е.
Не, за мен не е по-добра на този етап от ползването и, но е много подобна на Шанела. Аз обаче съм "бабичка" и като съм свикнала с нещо трудно ще го сваля от пиедестала.

# 559
  • София
Хм, запали ми любопитството!  ThinkingЩе я пробвам значи, задължително! Peace
Мерси! Hug

# 560
  • Sofia
The Black Cat, прави впечатление, че по темата се включваш основно с въпроси - тя е и за питане, но е хубаво да има и повече споделяне, а когато става дума за лесно проверими неща, да търсим отговорите и сами.

Мисля, че и сама мога да преценя как да използвам темата. Peace

# 561
Никога не съм тествала ФДТ на МАК и сега е момента, че трябва да си закупя един-два, че моите налични са на привършване. Може ли да ме ориентирате, кой от тях е подходящ за дехидратирана кожа и е с добро покритие?

Онзи ден видях в МАК- Strobe Cream - не ми стана ясно обаче каква точно му е идеята - освен хидратация и как се нанася - смесен с ФДТ, под ФДТ или като хайлайт?

# 562
Всякак се нанася. Честно аз никога не му разбрах идеята, т.е. не ми харесва като продукт и го ползвам на инат, ако въобще го ползвам.

# 563
  • гр. София
Като крем, като база, смесен с ФДТ за повече dewy финиш, върху скули, носле, над устните, над веждите и прочие. На мен също не ми допада този продукт, защото не е нито база, нито течен хайлайтер ами е по-скоро кремче с много лек хайлайт ефект. От него не виждам и особена хидратация поне при моята суха кожа, а само по него да тръгна е смешно с толкова блестящи частици.

# 564
Абсолютно като тиган съм с моята мазна кожа. Не хидратира въобще. За мен е продукт, който въобще не си струва дори евтината цена от 20 лв.

# 565
Благодаря! Полезни както винаги!  bouquet

А за ФДТ съвет, кой да си купя?  Blush

Четох добри отзиви за лосиона LIGHTFUL C MARINE-BRIGHT FORMULA SOFTENING LOTION SPRAY - заслужава ли си? Записала съм си го в  wish листа?

# 566
Пас и от мен за строуб крема на Мак! Изобщо не ми хареса този, който продават в травъл размер. Струва ми се, че пролетта пуснаха нови с различни нюанси, от които обаче нямам впечатления

# 567
  • гр. София

Четох добри отзиви за лосиона LIGHTFUL C MARINE-BRIGHT FORMULA SOFTENING LOTION SPRAY - заслужава ли си? Записала съм си го в  wish листа?

Прекрасен спрей. Вече го привършвам. Ползвам го преди нощната си грижа на почистено и тонизирано лице. Страхотно хидратира.

# 568
Пас и от мен за строуб крема на Мак! Изобщо не ми хареса този, който продават в травъл размер. Струва ми се, че пролетта пуснаха нови с различни нюанси, от които обаче нямам впечатления
А, те са по-хубави. За хайлатъри се използват успешно.

# 569
Прекрасен спрей. Вече го привършвам. Ползвам го преди нощната си грижа на почистено и тонизирано лице. Страхотно хидратира.

Ах, чудно! Simple Smile Благодаря  Hug
Бях изненадана да прочета, че МАК имат  и попадения в бялата козметика.

Общи условия

Активация на акаунт