МАC & Sephora - 40 тема

• 110 428
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Аз лично прочетох от фейсбук група, не знам как са се рекламирали (водя се в бюлетина им, но досега май не съм получавала нищо).
Бях чела, че продуктите на Kat von D щели да се предлагат в България, кога да ги очакваме? След приключването на ремонта в The Mall твърде оптимистично ли е?  Mr. Green
Да вкарват вече и Anastasia...  Rolling Eyes
На 30.09. стъпва в Сефора. Аз искам да попитам дали може да ми кажете на какво си струва да обърна внимание в Сефора в Солун?
О, много благодаря, ще заделя пари за тогава.  Laughing
Кои са нещата от бранда, които най-много си заслужават? Спомням си, че блогърките бяха полудели по един продукт за вежди, но не обръщам много внимание на продукти, които не се предлагат тук, та не съм запомнила кой е.

# 617
Според мен най-добри са Tattoo Liner на Kat von D и палитрата за очи Shade and Light. Контуриращата палитра също е хубава, но аз не харесвам такива палитри, защото често реално използваш само два цвята от нея, а плащаш за 6. Но са супер за професионални гримьори.

Това за вежди, по което са полудели всички, най-вероятно са Brow wiz и Dipbrow pomade на Анастасия.

# 618
Холограмната палитра е повече от страхотна.

# 619
  • София
Да, страхотна е. Скоро ще ѝ пусна ревю. Много ми харесва качеството на хайлайтърите, въпреки че не се възприемам особено много с такива цветове.

Взех си и една единична сянка на бранда. Още не съм я пробвала вкъщи, но в магазина ми хареса много като консистенция.

Купих си и сетинг спрей, ползвам го, но ми трябва още време, за да го преценя.

# 620
  • гр. София
Аз също харесвам Алхимичната холографна палитра, имам и 1 еденична сянка в червен нюанс, която също обожавам, стик червилата са страхотни ( имам 3 или 4 ), течните червила не са лоши, но не са ми любими, много харесвам и контуриращата палитра ( но честно от нея ползвам 2-3 цвята ).

# 621
Забравих да кажа, на мен течните матови червила също ми допадат, много леко стоят на устните. Матовите им стик червила също са с много приятна формула. Като цяло Кат вон Д има доста добри продукти, но е малък асортиментът.

# 622
Да, тъкмо щях да пиша за течните матови червила. За мен са страхотни. Нямам търпение да си купя още цветове. Има и една вещерска палтира с много силни цветове, която съм виждала наживо и я искам.

# 623
здравейте! купих си една нюд палитра на Сефора (имитира тъмнокафяво кожено портмоне) обаче като я пробвах вкъщи
1. сенките много се ронят амаа мнооого
2. повечето не дават много цвят и трябва стабилно нанасяне...

стана ми кофти защото беше 70лв а е мнооого зле...някой имал ли е подобен проблем? препоръчайте ми също така хубава нюдова малка палитра за път с преобладяващи бляскави сенки в златнокафявата гама да не са матови. вече не смея да експериментирам сама...

# 624
на too faced тези малките съм чела че са хубави,но не съм ги пробвала. Погледни ги в интернет ако искаш. Natural eyes и boudoir eyes са тези,в които има и бляскави цветове. И те по спомен са около 72лв.

# 625
Имам natural eyes. Има четири матови и пет блестящи цвята. Много е компактна, здрава опаковка с огледало. На мен ми харесва и ежедневно си правя лек грим с нея, но и друг път съм казвала, че нямам база за сравнение, тъй като това ми е първата и единствена за сега палитра. Не знам дали Мак имат от малките деветки нюд цветове, но те също изглеждат удобни за пътуване Simple Smile

# 626
Мерси много ще я погледна тогава и аз! А знаете ли колко струва да си направя в мак сама палитра от 4 цвята?

# 627
Naked на Urban Decay е добра възможност. Има само 2 матови цвята, другите са все блестящи. Chocolate bar и Natural eyes на Too faced също са в тази гама. Те имат горе-долу еднакъв брой матови и блестящи цветове. И на двете марки сенките са хубави и добре пигментирани.

Върти ми се в главата, че единичните сенки на Мак бяха към 20 лв и нещо. Не помня с точност. Така или иначе 4 сенки на Мак ще ти излязат колкото една голяма палитра с 12-16 цвята от тези, които съм споменала. За мен нямо смисъл да се инвестира в това. Ако държиш на единични сенки, пробвай тези на Инглот, хубави са и 1 струва по 9 лв.

# 628
И аз съм за Naked на Urban Decay. Разкошна палитра е това. Имам сигурно вече над 100 палитри, но тази си я ползвам с голям кеф и често. Шоколадите и Бонбоните/Прасковите също.
Нямам търпение дза новите Праскови наесен. Ще изкупя почти всичко от пръв поглед съм решила, вчера като ги видях. Новата им матова палитра първа. Heart Eyes

# 629
Момичета, бърз въпрос - Naked Heat появи ли се в нашите Сефори? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт