МАC & Sephora - 40 тема

• 110 392
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, в Sephora в Италия предлага ли се марката Zoeva или тя е само онлайн? Simple Smile

# 661
Бях наскоро в магазин Сефора в Италия и не забелязах продукти на Zoeva.

# 662
Само онлайн са Simple Smile Единствено четките им ги има в немския Дъглас.

# 663
  • Canada
a.l.e.n.a, Check, Амарилис, благодаря  bouquet

Ще разгледам предложенията, искам и трайност, и хидратация, и плътен цвят Mr. Green Май много искам Mr. Green Mr. Green

# 664
Виж новите стикове червила на Диор. Не са глосове, но покриват всичките ти изисквания и изгреждат сочно като глос. Хидратират и са горе - долу трайни. Имат силен цвят и за мен невероятно красива гилза, която се удължава.

# 665
Здравейте момичета. Бих искала да ви попитам дали сте правили грим в МАC и дали сте останали доволни. Също така ще ви бъда благодарна ако споделите впечатления от гримьора Цецо Андреев ако сте ходили при него или някой друг добър гримьор в София.
Цецо преди идваше в салона в който ми правят косата. Прекрасни гримове съм виждала от него! Peace

Foncé , пробвала ли си на CHANEL Rouge Coco глосовете? Някои са много покривни като цвят и са супер бляскави и приятни за носене.

# 666
  • Бургас
Глас и от мен за CHANEL Rouge Coco.Дали са заредени новите мат червила на Герлен,някой знае ли. bouquet

# 667
Видях първи снимки на коледната колекция на Герлен Heart http://1beautynews.ru/2017/08/05/rozhdestvenskaya-kollekciya-mak … vaya-informaciya/
Как ви се струва? Както се заричах, че повече няма да купувам метеорити ... Стана тя каквато стана

# 668
Кутийката на метеоритите е бижу.
Имам коледната в бялата кутийка и е като нова Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ще чакам да дойде да я пробвам. Напоследък съм станала плюшкин и не искам да трупам.

# 669
Според вас новата очна линия на МАК (която е като резачка за пица  Laughing ) за много опитни ръце ли е или точно обратното - подходяща за начинаещи?

# 670
Определено трябва да се свикне с нея, но стане ли е много добра. Гениална даже. Но първоначално се правех на идиот с дясна ръка на ляв клепач. Още ми е неудобно, но тренирам упорито.

# 671
  • Австрия
Само онлайн са Simple Smile Единствено четките им ги има в немския Дъглас.

Освен в zoeva, продуктите им се предлагат и в австрийския Дъглас, и в beautybay

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 22:09 от DimS.

# 672
Може ли някой да сравни олиото на Диор  и ето това http://m.sephora.it/index.html#!catalog/product/view/P2953035?

# 673
  • Седмото небе
Аз съм пробвала и двата продукта. И за мен са коренно различни.
 1) Ланкомския мед-в-мус за мен е по-скоро като измивен гел,правещ лека пяна. Вярно е като мед докато се разнесе-разтеглив и лепкав, сравнително добре се справя с грима по лицето,но за мен за очи категорично не става. Щипе и ми сълзяха очите от него(колкото и да стисках,и да внимавах Blush),а уж разтварял и спиралата,ама друг път... Доста черно и размазано остана въпреки,че бях с тяхната Волюм А Порте. Добре,че си взех само за проба,иначе много щях да се ядосвам!!!
 2) Диорското олио е друга бира, както се казва! Основната му разлика с гореописания продукт е че като текстура си е истинско олио. Може да почисти дълготрайно червило с памучен тампон от раз. Ако си суочвал нещо по ръцете си само разтъркваш няколко капки, забърсваш със салфетка или изплакваш и готово. Иначе емулсирано с вода сваля всякакъв грим от лицето, понякога с повторение при мен. Но не щипе и не ми сълзят очите от него. За момичета със суха кожа със сигурност ще е още по-хубаво като усещането после,аз обаче мазно трудно търпя и после изплаквам с лек гел/пяна или направо минавам хубаво с тоник. Не съжалявам,че го взех,върши ми чудна работа!
 Дано съм била полезна с това макар и дълго сравнение Peace

# 674
Амарилис, много ти благодаря за изчерпателното обяснение. Много ми беше полезно и се ориентирах категорично към олиото на Диор.
Погъделичка ме Ланкомското заради хубавите отзиви в сайта на Сефора.
Ще го добавя към серумът и маската от същата линия, които са прекрасни.

Общи условия

Активация на акаунт