Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Невролог,много трудно минават тез болежки и много болят.Може и инжекции да му изпишат,бяха ми надупчили задника миналото лято.Иначе се вижда и доказва със скенер.

# 301
  • Sofia
Мерси

# 302
А най-добре да направите ЯМР, защото е по-точен от скенера, но ще се наложи да го платите (около 300 лв. е).

Това, разбира се, след срещата с невролога и насоките, които ще ви даде. Успех! Peace

# 303
# 304
Урокомфорт с краен срок Април 2017 докога може да се пие без да се отровим примерно?

# 305
  • Варна
От дистрибуторка знам до 6 месеца след указания срок.

А най-добре да направите ЯМР, защото е по-точен от скенера, но ще се наложи да го платите (около 300 лв. е).

Това, разбира се, след срещата с невролога и насоките, които ще ви даде. Успех! Peace

Да с ЯМР е най-добре,но се правят на луди и не дават направления Close

# 306
Да с ЯМР е най-добре,но се правят на луди и не дават направления Close

О, да, и на мен ми трябваше преди време, защото имах упорити проблеми с кръста, ама до направление не успях да се докопам. Кътат ги по-грижливо от диаманти. Mr. Green

# 307
Могат ,могат да издадат ,но не искат. Peace Аз получих ,но изобщо не беше сигурно ,че ще ми дадат ,д-ра "измоли" едно извънредно от ЗК ,защото му се полагали 10 за месеца.
Но в крайна сметка се наложи да повторя изследването и си го платих 300лв...

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 20:26 от Xristinaa

# 308
  • София
Аз дископатията така си я открих - болки в кръста, който слизаха към тазобедрените стави и коленете. Е, моето е с остеохондроза и лакроза, но това е друг въпрос.
Ренген на лумбални прешлени и добър лекар вършат идеална работа.

# 309
  • Sofia
Много благодаря за насоките  bouquet
Утре сме по лекари  Sad

# 310
Много благодаря за насоките  bouquet
Утре сме по лекари  Sad
Нека всичко да мине леко! Hug
Аз търся фибри от рода на КОЛОФИБРИН,но без аспартам,дали сте приемали такива?

# 311
  • софия
Изписаха ми еуреспал таблетки за кашлица,моля ви за мнение,който има наблюдение да сподели.Коментарите са ужасни,по повод страничните ефекти.Зная,че всеки човек е различен,но да попитам.

# 312
Скоро ще мо се налага да пия X-prep, някой пил ли го е? Много ли е отвратително?

# 313
Аз съм го пила преди лапароскопия. Не е гадно, мен ме прочисти добре, без излишни болки и спазми в коремната област.

# 314
    Като отидох на УНГ на 03.04.2017, трябваше да ми даде контролно направление за микробиология на гърлен секрет. Не знаех, че в тази клиника има собствена лаборатория и ми взе секрет от гърлото. Мислих, че ще ме прати в лаборатория и там щяха да ме вземат секрет от гърлото. Не знаех и ядох сутринта, пих вода, мих си зъбите и си сложих балсам на устните. Става дума за бактерия Staphyloccocus aureus. Докторът  отговори на 03,04,2017, че не е трябвало да закусвам, да пия вода и да си мия зъбите, след като му споменах, че бях закусвала, пила вода и мила зъбите. Казах му, че не знаех, че той щеше да ми вземе секрет от гърлото. Предположих, че щеше да ми даде направление за микробиология на гърлен секрет и да го направя в някаква лаборатория. Той ме увери, че пак ще даде резултат от микробиологичното изследване на гърлен секрет. Важното е да се види дали има растеж. Докторът миналият път, когато ми предписа антибиотичното лечение и въобще не ми каза, че след 7 дни чисти дни, че той щеше да вземе секрет от гърлото и не трябваше да закусвам, да пия вода и да си мия зъбите. Днес получих резултатите и не е открита находка на патогенни микроогранизми.

Притеснявам се дали тази микробиология е достоверна и наистина ли нямам никакви бактерии в гърлото ми?! Налага ли се да отида да повторя микробиологичното изследване на гърлен секрет в лаборатория?

Общи условия

Активация на акаунт