Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На мен гинеколожката ми го изписа след голяма киста, за три месеца, като първия да го пия 3х1 на ден, след това по 2 дневно.

# 286
  • Варна
На мен гинеколожката ми го изписа след голяма киста, за три месеца, като първия да го пия 3х1 на ден, след това по 2 дневно.

Ясно,взимам още една опаковка тогава  Peace
Дали е проблем,че по 2 ги пия още от начало  newsm78

# 287

Аз изпих първата опаковка и вече съм на втората. Пия по две сутрин и две вечер. Така ми беше изписано преди години за стопяване на кисти. За три месеца , тогава ми каза мамологът. При мен също ефектът е супер-спряха ми събрежи  и бодежи по гърдите , нямам странични оплаквания. Да не говорим , че ми е избила коса  Shocked, беше пооредяла.

# 288
  • София
Не виждам проблем. Peace
Мисля, че като се пият три месеца се почива после един и ако се налага после се приема още три.

# 289
Те нали билковите са с натрупване  newsm78, аз така си го обяснявам.

# 290
  • Варна
Значи смело вземам още една  Grinning

# 291
Цикъла ми мина преди седмица . Сега пак ми зацапва. Нормално ли е ?

# 292
  • София
Да не си в овулация? Червено ли е, розово, ръждиво?

# 293

Ако си в овулация може да имаш бледо розово към ръждиво зацапване няколко дни.

# 294
  • Ямбол
Отивай да те видят на видеозон

# 295
Ами 12 ден от МЦ ми е ,а по принцип съм с доста дълъг ,нередовен цикъл към 32-3,ако ще идва изобщо. Беше кафяво преди да се измия ,сега е розово ,пренебрежимо количество ,разредена с бялото течение кръв,но я има .
ПП на контролен съм другата седмица . 

# 296
  • Ямбол
Ами 12 ден от МЦ ми е ,а по принцип съм с доста дълъг ,нередовен цикъл към 32-3,ако ще идва изобщо. Беше кафяво преди да се измия ,сега е розово ,пренебрежимо количество ,разредена с бялото течение кръв,но я има .
ПП на контролен съм другата седмица . 
И аз така бях преди два месеца, имах задържан фоликул, след прием на дуфастон(10 дена) още първия месец изчезна.Не се плаши може да е от времето нещо...като мине прегледа пиши.

# 297
Ще пиша  Hug ,проблема се изразява в това ,че при мен е системно това кървене по всяко време на МЦ . Имала съм и двуседмично такова ,дни след уж приключил мензис . Излишно е да кажа ,че се опитаха да ме убедят колко нормално е това . Peace и няма какво да се стори.

# 298
  • София
Здравейте!
От няколко дни имам остри болки в десния яйчник и на моменти дори чувствам, че нещо ще ми се спука от вътре. Правим опити за бебе и днес ми е 12 ден от О.  Какви може да са причините за тези болки?

Имала съм такива случаи;
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=15414.0

# 299
  • Sofia
ММ е с болки ниско в ляво на гърба,където е бъбрека,мислихме че е от него,з-то преди два месеца имаше криза и изхвърли камък,след което го успокои..,но болката започна да слиза  и по крака,не минава от нищо.Днес ходи в спешното и са му казали че може и да е дископатия,но нищо не са го посъветвали какво друго да прави или къде да отиде..предписали са само Диклак и са му били инжекция.
Какви изследвания се правят за дископатия?

Общи условия

Активация на акаунт