Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Комплект туморни маркери CA 125 и HE 4, плюс ROMA интекс, който се извлича от резултатите, когато се правят в комплект, струват 65 лв в 2 лаборатории, в които съм правила в София.

Има теми за лапароскопията и кистите с доста информация по въпроса.

# 271
На мен ROMA алгоритъм ми го направиха за 55лв в онкодиспансера, а го имаше в грабо за по-ниска цена. Анонимен, как са резултатите, вече би трябвало да са готови?

# 272
Пуснах ги на обяд и ми казаха за утре уж ,но я да взема да проверя за всеки случай! Wink

# 273
Пуснах ги на обяд и ми казаха за утре уж ,но я да взема да проверя за всеки случай! Wink
ПП :  момичета ,защо ми е пуснал бета чхг    Laughing ?
AFP e другото и  Са125 .
Не са готови ,утре ще пиша с резултати!

# 274
Здравейте!
От няколко дни имам остри болки в десния яйчник и на моменти дори чувствам, че нещо ще ми се спука от вътре. Правим опити за бебе и днес ми е 12 ден от О.  Какви може да са причините за тези болки?

# 275
  • София
АСАТ - 16 (реф. 《38) и АЛАТ - 5 (реф《40), както и общ билирубин 1.88 (реф 3.4-21.0). Бременна съм. Колко да се притеснявам?

# 276
АСАТ - 16 (реф. 《38) и АЛАТ - 5 (реф《40), както и общ билирубин 1.88 (реф 3.4-21.0). Бременна съм. Колко да се притеснявам?

Я недей да се притесняваш, първо ги покажи на лекар, па тогава. Мисля, че и другите показатели са от значение.

# 277
LDH -355.42 U/l  реф.с-ти 240-480
Beta HCG <0.10   0-1 при небременни ,то и какво друго е очаквал ,след цикъл и без никакви съмнения за бременност? Странно.
СА 125  16.18 U/l реф.с-ти 0-35

Искам да ви попитам хипотетично ,ако резултатите са ми в референтни стойности ,това напълно ли изключва вероятността за нещо лошо? Praynig Или се взимат пледвид  други фактори?
Като възраст да речем???
Излезе и АPF също е в норма 2.13U/ml реф.сти < 5.8
Мога ли да съм спокойна ?

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 19:31 от Анонимен

# 278
  • Варна
Момичета Прим Ойла ми е на свършване.Пия по 2 хапчета на ден,значи 1 опаковка около 50 дни.Въпроса ми е дали да изпия още една опаковка или да направя почивка Thinking
Иначе съм много доволна,още не съм ходила да видя какво се случва с кистите,но забравих какво е това ПМС,забравих болки и пробождания в гърдите и в яйчниците.Последния път се изненадах,когато ми дойде менструацията,аз така съм свикнала с предхождащите болки и неразположения,че си ги чакам  Laughing

# 279
Глухарче, всеки ден по 2, така ли?

# 280
  • Варна
Глухарче, всеки ден по 2, така ли?

Да,на листовката пише от 2 до 4 капсули на ден.

# 281
ето тук четох: http://www.marvi.bg/prim-oil-prim-ojl-maslo-ot-vecherna-iglika-5 … 60-kaps-2927.html

При предменструален синдром /ПМС/- 4 капс. дневно от 5 до 10 дни преди цикъла. През останалото време една или две капсули са достатъчни.

Това означава наведнъж ли?

# 282
  • Варна
При мен явно и две ми стигат,но всеки ден.Не не ги пия на веднъж,едно преди обяд и едно след обяд.
Но аз не го пия за ПМС, а за кисти.ПМС-то е бонус  Laughing

# 283
При мен явно и две ми стигат,но всеки ден.Не не ги пия на веднъж,едно преди обяд и едно след обяд.
Но аз не го пия за ПМС, а за кисти.ПМС-то е бонус  Laughing
Благодаря ти Глухарче,
Аз имам киста, фиброаденоми и аденоми в гърдите, надявам се да има ефект в/у тях + бонус ПМС  Laughing
Ще взема и ще пия всеки ден по 2 - сутрин1 и вечер 1 .

# 284
  • Варна
Смело,то е треволяк.За сега виждам само плюсове.
Само някой да ми каже колко време да го пия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт