Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 981
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
А да питам , наистина ли оказва голямо влияние кафето на резултата от изследванията на  хормоните на щитовидната жлеза?
Разбира се.

Мда, както и предполагах, личната "нямало как да ми даде 2 бр. направления в рамките на един и същ месец". Mr. Green "То едва имало по едно на човек, пък камо ли по 2." Joy

# 256
Ще ти назначи маркери следващия път  Laughing маркерите ще ти ги напише на едно листче, както и в коя точно лаборатория да идеш и си ги платиш като поп, т.е. попадия.
Ами само да кажа ,че ми ги назначи по здравна каса! Пусна по-точно! Само единият не се поема от касата и си платих точно 5.50 . Много странно ,изненадах се приятно ,щом не го поема касата реших,че е скъп.... Crazy А другите 3 са по каса , верно и аз мислих,че ще получа бележка с това и това изследвай!

# 257
  • Варна
Ще ти назначи маркери следващия път  Laughing маркерите ще ти ги напише на едно листче, както и в коя точно лаборатория да идеш и си ги платиш като поп, т.е. попадия.
Ами само да кажа ,че ми ги назначи по здравна каса! Пусна по-точно! Само единият не се поема от касата и си платих точно 5.50 . Много странно ,изненадах се приятно ,щом не го поема касата реших,че е скъп.... Crazy А другите 3 са по каса , верно и аз мислих,че ще получа бележка с това и това изследвай!

Сигурна ли си,че са туморни маркери.Толкова евтин аз не знам,не че знам всички де  newsm78
А да не говорим,че и не всеки доктор може да изписва туморни маркери по каса.Две години и половина си ги плащам като поп.

# 258
Платих си само ЛДХ ,платих толкова в цената влиза и взимането на кръв.
Я кажи какви са твоите ? Моите са за рак на яйчниците . Сиг.съм,че са ту маркери.
Скъпи ли са ?
Единият е СА125,видях като ги записваше лаборантката.

ПП спомена да изследвам и някакъв ,но не го поема касата и познайте 160лв,обаче само така превантивно ,нямал съмнения . Е ,отказах имам сума ти изследвания ПЛАТЕНИ,разбира се за красота ,ей така да ги имам. Мерси!

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 16:24 от Анонимен

# 259
  • Варна
Платих си само ЛДХ ,платих толкова в цената влиза и взимането на кръв.
Я кажи какви са твоите ? Моите са за рак на яйчниците . Сиг.съм,че са ту маркери.
Скъпи ли са ?
Единият е са125,видях като ги записваше лаборантката.

Не ги знам за яйчниците какви са и дано не ги науча  Confused
Както и да е,надявам се доктора да се презастрахова и за това да ти ги пуска  Hug

# 260
Не се презастрахова. Направо си беше "длъжен",защото от тях зависи как ще процедираме ,с "красотите ",които отглеждам. Но ,аз ще се реванширам ,като бръкна в джоба за операцията .... Rolling Eyes

# 261
  • Варна
Ох това нашето здравеопазване,нямаш ли пари направо лягай да мреш Close

# 262
Така е ,аг,каза ,лошото е ,че в нашата болница се заплаща операцията.
Казах ок-пари се печелят ,не съм питала колко  ,още не съм стигнала до там,ще ми съдерат кожата....сигурна съм.
Ако има как му казах,че искам да отложим ,защото не иска да е лапаро ,а отворена /истинска о-я/ , сега дано има различно основание от това ,че отворената е по-скъпа Praynig ,примерно ,не знам дали е така ...
Искам есента да е , а и съм чувала ,че не се правят лятото ,освен по спешност , а колко да съм спешна ,мога да чакам???

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 14:29 от Анонимен

# 263
Лапароскопската операция в много отношения е по-добра от стандартната. Какви бяха мотивите на доктора да ти предложи именно такава? Да, в някои случаи наистина се налага да се прибегне до отворена коремна операция, но далеч не в повечето. Имай предвид, че някои лекари препоръчват като по-добър вариант това, с което са свикнали да работят - т.е., ако въпросният доктор залага предимно на скалпела в практиката си като лекар, ще те посъветва, че именно това е по-удачният вариант. Peace Но дали наистина е така, е трудно да се каже.

# 264
Каза ,че ако се касаело за обикновена кистичка би предпочел лапарото ,защото на 2ри ден съм щяла да забравя.
Но ,той си призна ,че не е виждал/срещал такъв случай е чувал е ,но не му е минавал през ръцете .
Сега се замислих дали мога да му се доверя ,в такъв случай...
Кажете за коремната ,какво е по-специалното при нея ?

# 265
На мен ми махнаха 10-сантиметрова киста изцяло лапароскопски - само за сравнение.

# 266
Ще настоявам да отложим! Сега лятото не ми се ляга под ножа.
Чувала съм,че разреза е голям....а къде ли ще е като при секцио може би или ???
Ще остане и белег ,нали ? Ох....
Каква беше твоята киста?

# 267
  • Burgas, Bulgaria
Моята киста е с коремна операция механа  , не бяха сигурни какво е и дали няма да се наложи да се маха всичко .Е махнат е яйчник и част от другия .Юни беше операцията ,по спешност.
Януари изкървях искаха лапаро да правят и ми обясниха ,че зависимост от находката може да се премине от лапаро в коремна операция .

# 268
Каква беше кистата ? Какъв вид? Къде се прави разреза? Остава ли белег?
  Thinking

# 269
  • Burgas, Bulgaria
 За яйчника от пъпа надолу е белега моя ,Аз в онкология съм оперирана  , после още два пъти на същото място имам секцио и странично още една ,апендецит ,на гръбнака имам ... не знам защо не ми е дремело НИКОГА за тези белези ,хем мома бях , както се казва...
Кастата беше изяла яйчника ,бях с нечовешки болки ,оказа се ,че се е осукал и е пред спукване .

Общи условия

Активация на акаунт