Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 791
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
в момента съм във Велико Търново, за първи път съм тук и не знам нито болниците нито докторите. Мисля да намеря поне някаква аптека, че да взема вит. С, защото някъде бях чела че някои жени така като изпият наведнъж 10 хапчета им закъснява цикъла, сигурно оказва влияние на вените и капилярите. Поне и това течение да спре при мен, докато се прибера в моя град

# 601
  • Варна
в момента съм във Велико Търново, за първи път съм тук и не знам нито болниците нито докторите. Мисля да намеря поне някаква аптека, че да взема вит. С, защото някъде бях чела че някои жени така като изпият наведнъж 10 хапчета им закъснява цикъла, сигурно оказва влияние на вените и капилярите. Поне и това течение да спре при мен, докато се прибера в моя град

Толкова ли силно ти върви,аз не бих си правила експерименти с лекарства.Дори не знам дали е вярно това с вит.С.Чувала съм,че може да измества,да забавя,но не да спира.

# 602
Не отлагай, че преди 2 месеца така стигнах до страшен кръвоизлив, буквално река, която не спираше.
В сравнително голям град си, ще намериш доктор без проблем, днес е и работен ден.

Виж тук има препоръчани лекари.

Това са координатите на болницата, в която имат АГ отделение, на спешен кабинет също може да идеш.

Не си прави експерименти със самолечение.

Успех!

# 603
Не се сърди, човече
много ти благодаря,  за координатите  на болницата, ще отида да ме прегледат, че за първи път ми се случва и като знам че моят цикъл винаги закъснява и така след седмица пак да ми идва не е нормално

# 604

Това за витамин C e мит. По-скоро може да ви потече още по-силно от приема на този витамин.

# 605
Преди време, в опит да отложа идването на цикъла си, изпих доста хапчета Витамин C, но нищо не постигнах. Laughing Кръвотечението започна, точно когато трябваше. Така че поне за мен тази препоръка се оказа мит. Peace

# 606
звъннах на моята гинеколожка и тя ми каза да пия 3 пъти по 2 хапчета вит. С и ще намали количеството на течението и вторник ще отида при нея. Както и да е вече не е ярко червено, и има съсиреци може и да не е нещо лошо, само претъркано и наранено. Уф много съм немарлива около здравето ми.
Гърне без похлупак аз никога не съм пила вит. С но пък винаги закъснява цикъла ми, като родих ми се пооправи за година - две но сега пак закъснява- идва ми с 2 седмици или месец закъснение. Не знам дали има и други като мен

# 607
  • Mediterraneo
Уф много съм немарлива около здравето ми.

Извинявай, ама си е вярно  ooooh! Претъркано и наранено с кръвотечение и съсиреци  Shocked Честно?!

# 608
  • София
Може ли тук да питам за детето?  Не съм сигурна , но в изпражненията му , дали не ми се видя малко кръв. Бледа по-скоро. Какви мерки да предприема ?

И друго, лекарката ми удължи антибиотика с 3 дни ,продължава кашлицата. Изписа ми Либексин и Еуроспал. Пили ли сте таблетки ?
Явно е вирусно това , което ме хвана. Първо беше ангина ,после кашлица. Един приятел е с абсолютно същите симптоми и удължен курс на лечение.
Моля ви също да ми препоръчате  мощен имуностимулатор

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 01:38 от Wind_

# 609
звъннах на моята гинеколожка и тя ми каза да пия 3 пъти по 2 хапчета вит. С и ще намали количеството на течението и вторник ще отида при нея.
Няма да стане с Витамиц Ц.
Калций-фосфо-Ц си вземи.
И вторник на доктор. Пиши после какво става.

# 610
звъннах на моята гинеколожка и тя ми каза да пия 3 пъти по 2 хапчета вит. С и ще намали количеството на течението и вторник ще отида при нея.
Няма да стане с Витамиц Ц.
Калций-фосфо-Ц си вземи.
И вторник на доктор. Пиши после какво става.

При мене не помогна приемането на Калций-Фосфо-C във вид на таблетки за обилния ми цикъл. Така че също го смятам, че това е мит. Ако е на хормонална основа кръвотечението, такива хранителни добавки и хапчета, които са предназначени за намаляване или спиране на кръвотечение, не помагат изобщо.

Авторката сериозно ли допуска, че кръвотечението може да е от "претъркано и наранено". Казва се и се пише прОтъркано или протрито. Ако е протъркано влагалището от продължителен и груб секс, просто има слабо кръвотечение и се усеща болка. На следващия ден кръвотечението трябва да спре. Едва ли има кръвосъсерици от протъркано влагалище от секс.

# 611
При мен сякаш имаше влияние, но толкова неща изпих, че вече не знам от кое  Mr. Green
Но са витамини там, да пие (в посочените дози), няма да навреди.
Важното е да не отлага прегледа.

# 612
  • Burgas, Bulgaria
Колкото ме тресе нервата, като прочетох " претъпкано " като причина за кървене със съсиреци и се разпсувах , прирева ми се .21век  Боже  ,21 век .И това  АГ,  дай ми номера да звънна , да ми обясни 3 × 2 вит С , Че то това е смешна доза ако говорим за малките таблетки от по 100мг.

Wind - чувам ,че в момента масово ЛЛ  дават АБ 10-14дни за вируса.
За детето - имахме сходна ситуация,съвета беше да наблюдаваме за слуз  и кръв .

# 613
След хапване на пържено , храна с по - ниско качество,лук или чесън ,усещам остра болка в корема ,свива ме ,придружена е с киселини. Ранитидина не помага  . Разтварям си сода , отпуска ме сравнително бързо . Какво може до  е това ?

# 614
Колит, Гастрит или нещо подобно. Това е нормална реакция на чувствителния храносмилателен тракт, дори и да няма някое от посочените заболявания.

Общи условия

Активация на акаунт