Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Сутринта ми биха тетанус, сега имам 38Т нормално ли е?

# 91
Нещо за разтройство от 2-3дни?

Смекта?
Може Смекта, Ентерол, Активен въглен и още сума ти неща. Имодиум.

# 92
  • оттам, откъдето започва България
За разстройство - 1 с. л. брашно, с 1 ч. л. захар плюс вода  да стане за пиене. Не е гадно, а помага.  Peace

# 93
  • някъде
Оризова вода, дренки...

# 94
  • Тра-ла-ла
Нещо за разтройство от 2-3дни?

Смекта?
Танин. И срещу повръщане е ефикасен. Ако нямаш - в аптеките има продукт с танин. Казва се Танинал. Но не съм го пробвала.

# 95
Здравейте!
Проблем от доста време,с който не се справям, и друг в семейството  го има-кашлица,суха,дразнеща,не силна.Все едно има нещо в гърлото,което не излиза.....с нищо.

# 96
   Миналата седмица имах разстройство. Изглежда, че е вирус. Хапчета пих за разстройство и суха храна и след 2 дни се оправих. За храната: печени филийки със сирене, оризова вода, сварен ориз, картофи варени, кисело мляко, банан, печена ябълка...

# 97
  • Варна
Здравейте!
Проблем от доста време,с който не се справям, и друг в семейството  го има-кашлица,суха,дразнеща,не силна.Все едно има нещо в гърлото,което не излиза.....с нищо.

Алергия?
Да не е много сух въздуха във вас,или пък прекалено влажен.Аз когато спя в спалнята се дера като магаре,в хола съм по-добре.

# 98
Здравейте!

Прилича ми на Хроничен фарингит.

# 99
С каква течност най-добре си утолявате отвратителната жажда по време на грип Confused

# 100
  • София
С каква течност най-добре си утолявате отвратителната жажда по време на грип Confused

Е, водата си е най-добре, но може чай, сок, айрян. И аз сега карам някакъв , постояно съм жадна и ми пресухва устата и гърлото и се наливам с течности. През нощта 3 пъти ходих по малка нужда и спх на пресекулки.... Sick Всички около мен са болни Cry

# 101

Е, водата си е най-добре, но може чай, сок, айрян. И аз сега карам някакъв , постояно съм жадна и ми пресухва устата и гърлото и се наливам с течности. През нощта 3 пъти ходих по малка нужда и спх на пресекулки.... Sick Всички около мен са болни Cry
Същата работа , в това число и доматен сок, пилешка супа , вода с лимон. И няма отърваване от постоянната сухота и горчив вкус. Confused
Мислех си дали има някаква панацея Rolling Eyes
Оздравявайте по-бързо Hug

# 102
  • София

Същата работа , в това число и доматен сок, пилешка супа , вода с лимон. И няма отърваване от постоянната сухота и горчив вкус. Confused
Мислех си дали има някаква панацея Rolling Eyes
Оздравявайте по-бързо Hug

Hug Hug Hug

# 103
  • на острова на мечтите
И аз да попитам за силни болки в областта на кръста,или по-скоро в таза,когато си легна. Понякога болката е непоносима. Събуждам се и не мога дори да се обърна на другата страна  Cry След ставане болката намалява значително, но не изчезва. След като отида до тоалетна за известно време също имам подобрение.
Ще направя рентгенова снимка, но ако някой има идея с какво мога да облекча болките,че тия дни тук е национален празник и се налага да изчакам. Аз се мажа с разни ревматизъм кремове,но облекчение то е за около час-два и после се подновява Whistling

# 104
Бихте ли ми препоръчали ефикасен сироп против кашлица? Предпочитам от билковите.

Общи условия

Активация на акаунт