Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Най-добрите гинеколози (и не само гинеколози) не работят с направления, а единствено платено - факт. Peace

Моята гинеколожка не ми взима една стотинка.В кабинета си има два вида ехограф,камера,някакъв тест ми прави за атипични клетки и цитонамазка.Всичко това ми го минава по ЗК,плащам само преглед,колко беше май 2,90 и консумативите абе около 5 лв.Много е внимателна,много обяснява,повече от 10 год. ходя при нея и няма да я сменя за нищо на света  Simple Smile.Ако личната няма възможност за някакво направление и се обаждам на нея,пращала ме е на мамолог,изследвала ми е хормони на щитовидната жлеза,ПКК ми е пускала абе страхотна бе.А да кажеш,че я познавам лично не,дори след операцията ми на щитовидната жлеза ми звънна да ме чуе как съм Shocked.
Просто в началото кабинета и беше в съседен град и ние от Варна се натоварвахме да ходим при нея и явно и е направило впечатление Rolling Eyes

# 61
Скрит текст:
Благодаря за отговорите, но при вас е било до 2-3 седмици, а при мен вече е повече от 10 и много се притеснявам Sad
И все пак, някой с препоръка за гинеколог в Токуда?

Всички в момента са добри. Нямаш пълен избор, защото при някои графиците са с месеци напред, така че където има най-рано час.

Мерси, ще питам направо лекарката като ида да си взема направление.
Искам там, защото ЛЛ, при която ще се записвам е там и не искам да се разкарвам на 100 места.

Отделно да попитам, ако отида за смяна на ЛЛ, може ли според вас на един път да ми пусне изследвания за диабет и да ми даде направление за гинеколог или трябва да ходя поне два пъти? Или според зависи от лекаря? И също така изследванията за диабет плащат ли се и колко? Мерси Simple Smile

В Токуда АГ не работят много-много с направления, мисля, че имат само един доктор, при когото можеш да използваш направление. Преди поне беше така и това беше една шилява докторка, при която отношението се менеше според това дали ходиш на частно или с направление, но в крайна сметка май я махнаха. Ако искаш свестен преглед - си плащаш.

Лабораторията работи с НЗОК пон-петък, през уикенда - не. НЗОК така или иначе покрива малко неща, така че със сигурност ще има изследвания, които да си платиш.

При закъснял цикъл, доколкото знам първо ти мерят хормони и гледат на ехограф.
   Не съм съгласна, че като платиш прегледа си, ще ти обърнат нужното внимание. Плащала съм няколко пъти и останах крайно разочарована от лекарите, че пак не ми обръщаха внимание!!!

За Токуда конкретно ли говориш или по принцип?

Това, което съм написала е мое впечатление от Токуда конкретно.

За това колко ще ти обърнат внимание по принцип - зависи не само дали е платен прегледа, а и кой стои от другата страна. Отделно вече и субективното възприятие дали си доволен или не. 

Глухарче, касата не покрива редица изследвания. Не казвам, че ти е лоша лекарката, но знам кои хормини се покриват от касата и кои - не. Както и кои изследвания. Има неща, които просто трябва да си платиш.

# 62
  • Варна

Глухарче, касата не покрива редица изследвания. Не казвам, че ти е лоша лекарката, но знам кои хормини се покриват от касата и кои - не. Както и кои изследвания. Има неща, които просто трябва да си платиш.

Да разбира се,аз визирам само тези които са по ЗК.
Изобщо не ми е лоша лекарката,прави повече от необходимото.

# 63
Радвам се. Лекарите са доста различни, така че е безсмислено да генерализираме.

# 64
Глухарче, би ли споделила името на лекарката, ако прецениш на лс  bouquet

# 65
Момичета, какво масло от вечерна иглика приемате? Нещо, имам проблеми със задържането на фоликули. Confused Интересува ме конкретна марка, която се води качествена и може да бъде намерена на българския пазар. Hug

# 66
  • Варна
Момичета, какво масло от вечерна иглика приемате? Нещо, имам проблеми със задържането на фоликули. Confused Интересува ме конкретна марка, която се води качествена и може да бъде намерена на българския пазар. Hug

Моите са на работа,утре ще кажа.От тук ми ги препоръчаха момичетата Simple Smile

# 67
За какво помага това масло?

# 68
  • Варна
За какво помага това масло?

Аз го пия за кисти в гърдите.

# 69
А отразява ли се добре на кожата,аз търся такава добавка Peace Но не Геритамин или Мерц,нещо по-добро...

# 70
  • Варна
От скоро го пия още нямам резултати Confused

# 71
  • Тра-ла-ла
Вярно ли е, че вечерната иглика се пие само от първия ден на МЦ до овулацията?! Срещам го из форумите като информация, но реално никъде го няма в листовките на тези продукти.

# 72
Моите са на работа,утре ще кажа.От тук ми ги препоръчаха момичетата Simple Smile

Благодаря ти. Hug Ще чакам да пишеш утре, значи. Simple Smile

# 73

Благодаря ти. Hug Ще чакам да пишеш утре, значи. Simple Smile
Понеже аз ги препоръчах , ако Глухарче е купила , е купила от тези :
https://herbamedicabg.com/prim-oil-prim-ojl-100-kaps.html

Има подробни указания в линка за дозировката и приема.

И аз ги пия заради кисти , не съм се вглеждала в други здравословни повлиявания. Но ги пия от 20-тина дни , а курсът на лечение при мен ще е три месеца . Ако се превъплътя в нЕкоя Барби на финала , непременно ще споделя Laughing

# 74
  • Варна
Да,точно това съм си взела,което е посочила tays.Прим ойл на Хербамедика  Peace

Общи условия

Активация на акаунт