Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 72 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Пазиш се достатъчно ,живей си живота ,винаги има "вариант" и начин . На кой ехограф казваш външен? През корема ли ?  Тъпо е да ти изброяваме възможните причини ,те са наистина мнооого ,от нисък прогестерон до някое задържано фоликулче. Моята АГ,когато и звъннах с тези оплаквания ,едва не ми се изсмя,каза ми ,че трябва да ме види. Peace

# 196
Това не ми се е случвало до сега никога. Като се поуспокоих сутринта, течението започна и ме заболя корема. Явно наистина всичко е в главата ми... Голяма част от нещата си идват май баш от психиката. Това ми е най - големия страх и много се панирам заради него безпочвено. Иначе след някой - друг месец не е лошо да посетя АГ, обмислям, но скоро ще съм на гастроентеролог, защото там ситуацията е повече от ужасна вече години наред, та чак си докарах вътрешни хемороиди.

# 197
LauraGTL, жената забременява около овулация. С презерватив е нереалистично да си мислиш, че ще забременееш. За останалото - ако можеш, помогни си сама, ако не, потърси професионална помощ за психиката си. Родителите ти не ти ли помагат?

# 198
Овулацията може да се предизвика отново, при силна възбуда, доколкото знам. Попринцип не разчитам на това и винаги се пазя. Не го мисля през целия месец, а ден - два преди цикъл. Говорим постоянно, това не са теми табу. По - добре съм от преди. Благодаря за вниманието все пак. Simple Smile

# 199
  • Варна
Овулацията може да се предизвика отново, при силна възбуда, доколкото знам.

Това къде го прочете,че ми стана интересно?

# 200
  • Пловдив
Момичета,може ли препоръка за пробиотик с възможно повече щамове Thinking Не мога да уморя ваг.кандида и се чудя вече кво да правя Confused
Био култ имат с 14 щама, а сумарното количество във всяка капсула е 2 билиони микроорганизми (при други марки са милярди). Отделно имат и версия Кандеа за борба с гъбички с по-малко щамове, но с екстракт от чесън и семки от грейпфрут.

Локално слагаш ли някакви овули за подобряване на микрофлората?!  Нещо с лактобацили?
Ще ги разгледам...мерси!
Взех си вчера Ентеросан S-2 и същия ваг таблетки.Почвам ги днес.

# 201
Момичета,може ли препоръка за пробиотик с възможно повече щамове Thinking Не мога да уморя ваг.кандида и се чудя вече кво да правя Confused
Био култ имат с 14 щама, а сумарното количество във всяка капсула е 2 билиони микроорганизми (при други марки са милярди). Отделно имат и версия Кандеа за борба с гъбички с по-малко щамове, но с екстракт от чесън и семки от грейпфрут.

Локално слагаш ли някакви овули за подобряване на микрофлората?!  Нещо с лактобацили?
Ще ги разгледам...мерси!
Взех си вчера Ентеросан S-2 и същия ваг таблетки.Почвам ги днес.

Не е зле да си направиш пълни микробиологични изследвания, както и да провериш за вируси, защото често биват пропускани при изследванията, а водят именно до постоянно рецидивиращи гъбички.

# 202
Овулацията може да се предизвика отново, при силна възбуда, доколкото знам.

За първи път чувам това нещо и ако беше вярно, досега да съм забременявала безброй пъти. А пък ако се ползва презерватив, вече е излишно да се хабим да обсъждаме рисковете от бременност.

# 203
Излизат ми малки пъпчици на различни места по тялото, най-често по ръцете, стоят като ухапване, но не са. Много сърбят и особено ако започна да ги чеша. Иначе като не им обръщам внимание просто си стоят и не ги усещам, след време се скриват. Какво може да е това?  Thinking да ходя ли на кожен?

# 204
Излизат ми малки пъпчици на различни места по тялото, най-често по ръцете, стоят като ухапване, но не са. Много сърбят и особено ако започна да ги чеша. Иначе като не им обръщам внимание просто си стоят и не ги усещам, след време се скриват. Какво може да е това?  Thinking да ходя ли на кожен?

Имаш ли контакт с животни?

# 205
Излизат ми малки пъпчици на различни места по тялото, най-често по ръцете, стоят като ухапване, но не са. Много сърбят и особено ако започна да ги чеша. Иначе като не им обръщам внимание просто си стоят и не ги усещам, след време се скриват. Какво може да е това?  Thinking да ходя ли на кожен?

Имаш ли контакт с животни?
да, имаме домашно куче-пудел,но той се води анти алергичен.

# 206
А тези пъпчици, които описваш на малки мазолчета ли приличат? Без гнойни върхове, по - скоро издатинки със загрубяла кожа? На мен понякога ми се получават и минават от само себе си. Алерголог ми каза, че вероятно е контактна алергия или от животно, или работя/уча в нечиста среда (а то къде ли е чисто навън) и кожата ми реагира. Нямало място за притеснение. За твое успокоение може да отидеш на кожен, може да имаш алергия към нещо по - сериозно, няма как да знаем.

# 207
А тези пъпчици, които описваш на малки мазолчета ли приличат? Без гнойни върхове, по - скоро издатинки със загрубяла кожа? На мен понякога ми се получават и минават от само себе си. Алерголог ми каза, че вероятно е контактна алергия или от животно, или работя/уча в нечиста среда (а то къде ли е чисто навън) и кожата ми реагира. Нямало място за притеснение. За твое успокоение може да отидеш на кожен, може да имаш алергия към нещо по - сериозно, няма как да знаем.
ами малки пъпчици, по-скоро като точици издути. Нямат връх

# 208
Да, същите са явно. Нищо притеснително, и други хора около мен имат, реакция на тялото към нечистотии или контактна алергия. Иди евентуално да видиш от какво е, но не е опасно. Аз все пак имам по ръцете само и рядко, твоите ако са по цялото тяло, може да има повод за притеснение.

# 209
Не, не са по цялото тяло. Излизат ми пп ръцете и днес видях, че имам две на гърдите. Скриват се бързо, но се зачудих от какво може да е. Явно няма повод за притеснение, благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт