Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • оттам, откъдето започва България
Ако искаш да си по-спокойна си направи платено изследване, мисля че е 15 лв.

# 316
Аз съм го пила преди лапароскопия. Не е гадно, мен ме прочисти добре, без излишни болки и спазми в коремната област.

На мен ще ми правят иригография. Дано наистина не се проявят странични ефекти с приема му. Sad

# 317
Ако искаш да си по-спокойна си направи платено изследване, мисля че е 15 лв.

Благодаря за отговора. Точно това ще направя. Искам напълно да съм сигурна, че нямам подобен вид бактерия.

Не искам да спамя, като пускам ново запитване. Това е въпрос към всички.

Може да ви се стори много смешен и глупав моя въпрос. Майка ми допусна следното твърдение, ако дам секрет \материал\ в Четвъртък или Петък и когато предстои материалът в лабораторията Събота и Неделя, резултатите от изследването ще станат невалидни и недостоверни. Според майка ми материалът, така да го напиша, ще се "развали", тоест ще умрат бактериите. Накара ме да се замисля дали това не е вярно и дали няма да се "развали" материалът и резултатите да дадат отклонение и да станат невалидни?!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 15:42 от Jennifer_w

# 318
Аз съм го пила преди лапароскопия. Не е гадно, мен ме прочисти добре, без излишни болки и спазми в коремната област.

На мен ще ми правят иригография. Дано наистина не се проявят странични ефекти с приема му. Sad

На майка ми й правиха подобно изследване и трябваше да пие някаква каша за прочистване на червата преди изследването. Тази каша и това изследва се отразиха доста добре на нейната чревна флора.

# 319
Снощи малкия ми закачи бенката на лицето и сега още ме дразни, усещам я надута. И колкото повече я гледам толкова повече ми се струва порастнала. Какво да правя?!

# 320
Отиде на хирург. Ако е онкохирург още по-добре.

# 321
Хахахаха онкохирург Joy Направо на химиотерапия!
Отиди при дерматолог ако след трди дни не спада и те дразни,стане червена или увеличава диаметъра и формата си  Hug

# 322
Добре де, какво ще направи дерматолога. Не е ли по-добре хирург направо да я махне.

# 323
Ако покажеш бенката на хирург и се оплакваш,че те боли-ще те реже,хирурга е последна инстанция,да не говорим,че добрите дерматолози правят хирургически манипулации в кабинетите си...Дерматолог преценява как се развива проблема и какво е нужно да се направи...

# 324
Ок, съгласих се. Малко съм скептична към дерматолозите. Майка ми си изпати навремето от един пишман дерматолог. Хирург след това оправяше поразиите и то седмици на ред. От тогава съм си научила урока, по-добре е хирург да ти махне бемката с един или два шева, от колкото пак хирург, но да ти лекува изгарянията

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 22:25 от Анонимен

# 325
Благодаря ви. Засега ме наболява, ще видим утре как ще е.

# 326
Гледай да не го дразниш и според мен всичко ще е наред  Hug

# 327
Образувание на щитовидна жлеза, голямо окл. 1.5 см., нараснало с годините, т.е. било е по-малко - какъв е шанса да е злокачествено?

# 328
Образувание на щитовидна жлеза, голямо окл. 1.5 см., нараснало с годините, т.е. било е по-малко - какъв е шанса да е злокачествено?

Тук да не сме ясновидци? Simple Smile
Само биопсия може да каже.
Да не те пращаме и теб на онкохирург. Wink
Добрата новина за ЩЖ е, че дори злокачествени, образуванията нарастват бавно и не се разпростряняват. Подлежат на лечение.
Но ти не си втълпявай разни неща без изследвания.

# 329

Отиди на хирург-ендокринолог,може да си пуснеш едно изследване на туморния маркер Калцитонин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт