Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 841
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Поне зеленчуци можеш ли да ядеш?Без никакви фибри и въглехидрати няма да издържиш дълго,всяка клетка в тялото има нужда от захар...

Зеленчуци, месо, млечни продукти.
В случая въпросът ми не беше мога ли да издържа или не, а какво да си взема за из път.
Иначе метформин, ще почна да го пия от утре най-вероятно, тъй като утре ще имам епикриза и рецепти вече.

Ами за из път - протеиново блокче, яйрян, кисело мляко, можеш да си печеш хлебче от трици и да си правиш сандвич с него, ябълки, варено яйце....

С какво ще пътуваш? newsm78

# 466
Едно от основните правила за борба с инсулина е да си подготвен предварително. Хладилна чанта, купи със салати, ястия, закуски въобще всичко. От лекарството може да ти прималее, трябва да си добре подготвена. Извинявай за непоисканите съвети.

Глупав въпрос, но, нали не може да пускам изследвания за здравна книжка, когато съм в цикъл?

# 467
Колко дни ще пътуваш?
Ако не е много, изчакай, няма да е толкова фатално. Метформинът не се понася много добре в началото.
Спри хляба и захарните.

# 468
  • София
Колко дни ще пътуваш?
Ако не е много, изчакай, няма да е толкова фатално. Метформинът не се понася много добре в началото.
Спри хляба и захарните.

И аз това щях да напиша - ново лекарство не се започва вечер и на път!

# 469
Момичета, понякога като съм гладна и ми прималява, хапвам и не ми минава. Пак съм като припаднала. Дали е възможно да е от паническото разтройство. Днес с пуснах биохимия и пкк, би трябвало като хапна и да се поооравя?

# 470
  • Варна
Момичета, понякога като съм гладна и ми прималява, хапвам и не ми минава. Пак съм като припаднала. Дали е възможно да е от паническото разтройство. Днес с пуснах биохимия и пкк, би трябвало като хапна и да се поооравя?

Да не ти пада рязко захарта ?

# 471

Пила съм кафе със захар, хапнах и банан. Преди час и сандвич хапнах и пак ми е така? И да е паднала не съм ли я покачила с храненето?Simple Smile

# 472
  • София
Поне зеленчуци можеш ли да ядеш?Без никакви фибри и въглехидрати няма да издържиш дълго,всяка клетка в тялото има нужда от захар...

Зеленчуци, месо, млечни продукти.
В случая въпросът ми не беше мога ли да издържа или не, а какво да си взема за из път.
Иначе метформин, ще почна да го пия от утре най-вероятно, тъй като утре ще имам епикриза и рецепти вече.

Варени яйца, кашкавал, обелена краставица, пълнена чушка със сирене.

# 473
  • Sofia
Lana Del Ray,какво изследване си прави за ИР,за какви стойности ти поставиха диагнозата?

# 474

Пила съм кафе със захар, хапнах и банан. Преди час и сандвич хапнах и пак ми е така? И да е паднала не съм ли я покачила с храненето?Simple Smile

Като имате Паническо Разстройство, трябва да откажете кафето. То ви вреди, за да оздравеете! Желая ви скоро да се отървете от тази коварна болест!!!

# 475
  • София
Здравейте!

Днес си пуснах профилактични изследвания,всички показатели са ок,единствено не е наред кетони в урина-резултата е: 1+

Какво може да означава това имате ли представа?

# 476
  • София
нисковъглехидратна диета, проблеми с алкохола.
вероятно има и други причини за кетоните в урината.

# 477
  • София
Благодаря ти,последната седмица ограничих много неща,дали има връзка?,иначе алкохол не пия изобщо по никакъв повод.

# 478
Обезводняване.

# 479
И моите резултати излезнаха, има малки отклонения на:
Мо% моноците - 10.6% /3.3-10/
Мо# моноцити - 0.78 /0.2-0.70/
MPV -9.7 /6.1-8.9/

Прави ми впечатление, че от миналата година изследванията, референтните стойности са по високи, а тазгодишните са по ниски. В една и съща лаборатория на Цибалаб ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт