Избор на сушилня - Тема 8

• 165 529
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На коя програма сушите зимни якета?

# 481
Аз на синтетика и след това на програмите за време 10, 20 мин. и т.н. с изваждане и проверяване, те сушат на ниски градуси. Изсуших всички зимни якета- с пух, с вата, такива, на които сушене е забранено по етикет, нямам поражения на нито едно. За това количество якета щях да дам около 200 лв за химическо, супер доволна съм.
Иначе има сушилни с програми за връхни дрехи.

# 482
Такива якета с "пълнеж" вече 2 години суша на програмата за обемни артикули "XXL" на нея суша и олекотени завивки. Ползвам я за да съм сигурна че вътре са напълно изсъхнали.

# 483
  • на вълнолома
Сега пуснах якетата на децата да се перат  и после да се сушат, само якета не съм слагала.  За пуха четох тук,  че
се разпухвал на програмата на издухване след сушене.
L i m a  чакам отговор от беко за стойката за сушене.Видях че имат  сервиз в Бургас,  ще се отбия и там тези дни да питам.

# 484
Peikovaaa, благодаря.
На пухените удължавах времето докато напълно не възвърнаха обема си, по-лесно изсъхват ако не се ползва омекотител при прането. Аз ползвах течен препарат и високи обороти. Получи се, а ги извадих като вестници след прането Grinning

# 485
  • на вълнолома
Проблем! Днес вратата на сушилнята се отвори два пъти, бях сложила две якета на децата, лекички са. Помислих,  че кг. са повече, но кг. на сушилнята е повече от пералнята, явно не това. После реших да махна топките . Реших, че топките се удрят във вратата и я отварят. Накрая заключих вратата със защитата от деца и не се отвори. Някой има ли е такъв проблем с топките?  Дали аз нещо не правя като хората ? Моите са от вълнените. Другите по-леки ли са?

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 12:21 от peikovaaa

# 486
Аз имам друга марка сушилня, но никога не се отваря като суша якета, понякога слагам по 3.

# 487
Проблем! Днес вратата на сушилнята се отвори два пъти, бях сложила две якета на децата, лекички са. Помислих,  че кг. са повече, но кг. на сушилнята е повече от пералнята, явно не това. После реших да махна топките . Реших, че топките се удрят във вратата и я отварят. Накрая заключих вратата със защитата от деца и не се отвори. Някой има ли е такъв проблем с топките?  Дали аз нещо не правя като хората ? Моите са от вълнените. Другите по-леки ли са?
Колега на ММ си купи сушилня Беко, 2 дни след нас. Неговата беше класА+++, нашата А++, ММ тогава се ядосваше, че за същите пари, не сме изчакали малко да вземем и ние 3пъти А.
Обаче след няма и седмица колегата му се оплака, че вратата се отваряла, докато сушилнята работи.
Викаха техник няколко пъти, не откри проблем, тъй като тя не го правеше всеки път.
Не съм питала обаче, сега има ли промяна и какво е станало.

А къде е тази защита от деца, смисъл как се активира?
Аз така и не съм си отваряла книжката, пък може и моя модел да няма де, ама питам да знам.

# 488
  • на вълнолома
Колега на ММ си купи сушилня Беко, 2 дни след нас. Неговата беше класА+++, нашата А++, ММ тогава се ядосваше, че за същите пари, не сме изчакали малко да вземем и ние 3пъти А.
Обаче след няма и седмица колегата му се оплака, че вратата се отваряла, докато сушилнята работи.
Викаха техник няколко пъти, не откри проблем, тъй като тя не го правеше всеки път.
Не съм питала обаче, сега има ли промяна и какво е станало.

А къде е тази защита от деца, смисъл как се активира?
Аз така и не съм си отваряла книжката, пък може и моя модел да няма де, ама питам да знам.

Бутона за отложен старт и за звук се натискат едновременно за три секунди. Все пак си мисля че е от топките,  ако се удрят силно във вратата,  а якетата са леки. От вчера ги купих тези топки,ще пробвам без тях иначе егати каръка дето съм!

# 489
Devil_Rose каква марка и модел е твоята сушилня ?

# 490
  • София
Tintina, аз също нямам „лесно гладене” на моето Беко, но дрехите не са намачкани.
Скрит текст:
Вълнени и копринени дрехи нямаме, така че това не ми е критерий. Няма и автоматична програма, но дрехите, които са ми смес пускам на синтетика и всичко си е ок. Нямам влага в помещението, където е сушилнята, само леко затопляне. Дисплей с оставащото време ми е голямо удобство и се радвам, че го имам.
 Peikovaaa, пиши  като разбереш дали се предлага стойка за обувки за Бекото, аз не съм виждала. Аз слагах по три топчета тип тенис, когато суших зимни якета.
Хора програмата "лесно гладене", не означава, че дрехите не са ного намачкани  и се гладят лесно. Тази програма оставя дрехите леко влажни за да се гладят по-лесно и няма нищо общо със степента на намачкване, която е различна при различните марки и модели.
-----------------
Зимни якета суша на синтетика или на завивки с пълнеж.

# 491
Аха, ясно, замислих се и аз но не бях сигурна. В такъв случай имам лесно гладене и за памук, и за синтетика.

# 492
Не ми се вярва от топките да се отваря вратата.
Слагам ги в джобовете на якетата и дърпам зипа, за да се разпухкат по-добре.

# 493
# 494
  • на вълнолома
papi6, страхотна идея! Ще пробвам днес с едно яке на милото. А маратонките сушите ли ги в сушилните и как, че скоро няма да си намеря кошница за моята. В технополис ударих на камък, не предлагали и не доставяли аксесоари за сушилни.Чакам отговор от Беко, иначе в нета открих за сименс , бош и миеле.

Общи условия

Активация на акаунт