Избор на сушилня - Тема 8

• 165 502
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
papi6, страхотна идея! Ще пробвам днес с едно яке на милото. А маратонките сушите ли ги в сушилните и как, че скоро няма да си намеря кошница за моята. В технополис ударих на камък, не предлагали и не доставяли аксесоари за сушилни.Чакам отговор от Беко, иначе в нета открих за сименс , бош и миеле.

Аз лично не, гнус ме, иначе имам програма за обувки  - колкото и да са изпрани, само при мисълта, че след това ще пусна бельо в сушилнята ме потриса. Маратонки суша с онези малки уреди, не знам точна как се казват на български

Скрит текст:

# 496
PURE, би ли споделила откъде си го закупила? Flowers Hibiscus

# 497
  • Бургас
Такива уреди има ADAX. Виж официалният им вносител - берг.бг. Имат и качена ценова листа в сайта.

# 498
  • на вълнолома
Много хитро !  Благодаря Ви за  споделеното!  Голямо ровене падна докато открия тази джаджа за сушене на обувки.
PURE, за колко време ги изсушава? Ако може и малко информация как работи или отзиви, че нищо не пише в сайта.
В емаг има и по-евтин вариант, 15 лв. Включва се в контакта за около 3 часа.
Май ще си взема,  че с моите момчета то е бутонки, стоножки,  маратонки...

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 21:23 от peikovaaa

# 499
Не знам в България къде се продава въпросния уред, живея в Швеция и тук ги има във всички магазини. Цена 60-150 лв в зависимост от марката. Уредът е много полезен през зимата, особено когато е кишаво и мокро времето и ботушите се овлажняват (не казвам пропускат, тогава директно заминават в коша). Маратонки и кецове също не пера в пералня, пак от хигиенни съображения, а в един леген, в който пера само спортни обувки, които оставям да окапят хубаво през нощта, обърнати с подметките нагоре и после много бързо изсъхват с уреда.

# 500
Охх пуснах един  олекотен юрган да суша на програма "вълна"  ии излезе твърд  и степан Dizzy Face

# 501
По-скоро май трябва да избереш друга програма.

# 502
Охх пуснах един  олекотен юрган да суша на програма "вълна"  ии излезе твърд  и степан Dizzy Face

Ако е сух, пусни го два/три цикъла на програмата за освежаване (моята е 10 минутна) и ще си възвърне формата.

# 503
  • София
Момичета, от 5 години имам сушилня АЕГ 9 кг и съм много доволна. Може би правя голяма грешка, но повечето дрехи суша на програмата за синтетика, защото е най-кратка - 1,05 ч. Всичко излиза перфектно! Купих преди 2,5 години пак АЕГ, но 8 кг и за къщата при родителите ми. Но още миналата зима вратичката започна да шуми, мъхчетата от дрехите бяха навсякъде и прането излизаше мокро. Не ми се занимаваше, защото идваше пролет, пък и рядко си ходя там. Сега обаче отново трябва да я ползвам и проблемът се стовари с нова сила, защото уредът вече не е в гаранция. За което вината си е моя, разбира се! Звънях в АЕГ да ме насочат към сервиз, но вече трети ден нямам обратна връзка. Някой имал ли е подобно свистене от вратичката и как е решил проблема?

# 504
Ако е пълен с памук го пускай на програма за памук, ако не е вълнен- на програма за синтетика- при нея сушенето е с по-ниски градуси (но е за по-малко килограми).

# 505
Ами да не е вълнен ,  ама аз реших че на вълна суши с най малко градуси и ще го разпухи . На синтетика ще пробвам другия път , аз сега го изгладих и е малко по-добре . А тези топки за сушилня трябва ли да слагам на всички дрехи ?

# 506

Ако е сух, пусни го два/три цикъла на програмата за освежаване (моята е 10 минутна) и ще си възвърне формата.

Ами няма програма освежаване , тя е комбинирана пералня със сушилня и има само за памук , синтетика и вълна .

# 507
Аз пак да питам , "полиестер" на програма синтетика ли сушите ? А дънки като няма специална програма на каква да ги пусна ?

# 508
  • на Мелмак
Дънките на памук.
Полиестер на синтетика, но трябва да си нагласиш слънцата.

# 509
  • на вълнолома
Макар,че имам програма за дънки, досега не съм я ползвала. Снощи пробвах "памук екстра". В прането имаше и два чифта дънки.  Дрехите бяха идеално сухи, ама и много топли. Явно градусите са повече,  както и времето-2 часа суши. Не съм пробвала още "памук плюс". Имам едни рокли, по -официални. Дали може да ги сложа в сушилнята на деликатни ?

Общи условия

Активация на акаунт