Избор на сушилня - Тема 8

• 165 476
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте, скоро си купих тази сушилня http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476 и нещо не мога да се справя. Пробвах всички програми и на памук излизат най-сухи но доста неща се стесниха и за втори път изваждам дрехите наелектризирани, в мен ли е проблема или .....

# 511
popy  гледай етикетите на дрехите за да не се свиват , ако са различни материи на смесена програма . Аз използвам кърпички за сушилнята и не се наелектризират .

# 512
  • някъде там
Здравейте, четох по-назад, че обсъждате омекотители и това, че от сушилните изчезват.
Аз открих решение, ето този омекотител върши чудесна работа.
Купих го от ДМ
http://prahove.com/SANO-MAXIMA-ULTRA-FRESH-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0 … D1%82%D0%B5%D0%BB

# 513
cacharell  а как го използваш , слагаш дрехите и пръскаш ли ?

# 514
  • някъде там
по принцип се пръска  мин. преди спре сушилнята. Предвид това, че си променя времето , аз пръскам когато ми изпише, че остават около  мин., защото малко след това спира. Изключително икономичен е този омекотител...

# 515
Траен ли е аромата?

# 516
Да ама аз май не мога да отворя вратата преди да спре , ще пробвам ако не се отваря да пръскам в началото .

# 517
  • София
Колко много мъхчера се събират във филтъра на сушилнята! Какво е това? Прилича на прахоляк/мръсотия...

# 518
Сушилнята събира власинки от тъканите, прах, остатъци от препарат за пране в тъканите. Издухва всичко.

# 519
  • Русе
Точно на това много й се радвам на сушилнята. Имаме куче и всичките ни дрехи са в козина. Е, след сушилнята - нямат. Обаче по филтрите е леле-мале  Mr. Green

След всички огледи които направих на Горана ( Горение) да кажа че вратата си е наред. Не свисти, мъхът си е по филтрите и гуменото уплътнение, и си суши съвсем нормално. Какъвто и проблем да са имали с това, при мен е решен. Вече споменах че при затваряне и отваряне се чува звук от вакуум.  Peace

# 520
  • София
Здравейте, четох по-назад, че обсъждате омекотители и това, че от сушилните изчезват.
Скрит текст:
Аз открих решение, ето този омекотител върши чудесна работа.
Купих го от ДМ
http://prahove.com/SANO-MAXIMA-ULTRA-FRESH-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0 … D1%82%D0%B5%D0%BB
Аз нямам такъв проблем. Омекотител не ползам де, но миризмата от преилния препарат се запазва и след сушилня Wink.

# 521
От известно време чета за избор на сушилня, но нещо много страшно ми се струва и не мога да се реша какво да вземем.
Днес консултант в Технополис ни препоръча този Електроукс 
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-ELECTROLUX-EW9H378S/p/688335
като го гледам почти всичко си има. Консултанта каза, че евентуална  алтернатива други марки ще е +200

Препоръчайте ми нещо, моля...

# 522
Държите на конкретната марка ли?
Защото при избор на уред има няколко неща
1. Не вярвайте на консултанта той има таргет да продаде точно тази марка точно този месец
2. В момента няколко други марки дават по 5 год. гаранция на уредите си. А какво ви дава точно този електролукс - 40 пранета с Ариел хаха. Сравнете 40 пранета с 3 години допълнителна гаранция. Лично за мен са несравними.
3 Обясниха ли ви какво толкова по-добро има този модел че другите за да го имат са с 200 лева по-скъпи - нито класа му на кондензация е А, Бош например пък имат със самопочистване. Точно на тази сушилня кое и е плюса който струва при другите 200. Конкретно.

# 523
Разбирате ли че не знам на какво държа - наистина съм като пате в кълчища - не знам какво да избера. Единственото, което разбрах от темата е да гледам класа на кондензация да и А, но пък много малко го имат
В къщи за техника пари не се пестят и като е за нещо по-добро се дават, ама стиснатия ми акъл не му се дават 1500 за сушилня - все се надявам за около 1200 да намеря нещо ...
Приемам съвети всякакви

А и отидох на място в магазина да се ориентирам малко от малко - ясно е че си продават конткретни модели хората

# 524
  • София
Мимира, преди да избереш уреда, помисли и виж, какво ще сушите, за да се ориентираш, какви програми да има твоя уред. После виж колко кг пране ще сушиш, след това вече гледай технически характеристики и марки. Ясно е, че всеки ще си хвали своята машина, но все пак си има и доайени в сушилните. За 1200-1500 лв може да си купиш страхотен уред, който да управляваш само с поглед, така че успех в избора, прочети темите назад и ако има нещо питай.

Общи условия

Активация на акаунт