Избор на сушилня - Тема 8

• 165 400
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
а това проблем ли е ,дали се почиства добре като не се вади кондензатора?

# 541
Пред него има филтър. Вади се филтъра на няколко цикъла, не всеки път. Аз от време на време минавам и с прахосмукачката като махна филтъра. Имаше и модели Бош със самопочистващ кондензатор, облива го вода за да го измие, но нямам опит с такива.

# 542
  • Бургас
Ясно ,благодаря ви! Все още сме пред дилема на коя сушилня да се спрем !

# 543
  • Сливен
Аз кондензатора го чистя всяка седмица  прахосмукачката.С АЕГ t8dec68s съм.

# 544
  • Бургас
Доволна ли сте от АЕГ -то ?

# 545
Утре и аз ще ходя да огледам обстойно сушилните АЕГ, Бош и Сименс. Тук в Швеция моделите са с различни серийни номера от българските, които гледах по сайтовете. Та въпросът ми е: Къде се намират стикерите, на които пише къде са произведени? Дали идват от един и същи завод уредите в Швеция и България, конкретно тези марки?

# 546
  • София
Стикерите са под вратичката на барабана. Като отвориш вратичката, на рамката долу някъде. Вижда се.

# 547
  • Сливен
Още я разучавам,за сега няма проблем.Има няколко свити бебешки дрешки,но мисля че проблема е в самите дрешки,въпреки че всички са му 100% памук някои се свиха,други не.Бархетни чаршафи например не се изсушават напълно на програмата за чаршафи , но останалите се изсушават без проблем.Суших ризи на ММ съшо нямаше проблеми.Има значение  на колко ти центрофугира пералнята,при мен е мах 1000 оборота.

# 548

Обаче пък нали миришели на гума АЕГ-то
Само комбинираните.

# 549

Само комбинираните.

Моята миришеше цял месец и не е комбинирана. Grinning

# 550
  • Сливен
Моята не мирише.

# 551
Моля , тези от вас които пишат дали мирише или не сушилнята на гума , да напишат и марката на сушилнята .

# 552

Само комбинираните.

Моята миришеше цял месец и не е комбинирана. Grinning

AEG 8DEC49S
Купих я преди една година. Явно уцелих кофти партида. Иначе съм много доволна от машината. Суши всичко. Нямам нищо свито. Като разход на електроенергия не към усетила голяма разлика от преди да я купя.

# 553
  • Сливен
С АЕГ t8dec68s съм.Днес си суших шуба с гъши пух много съм доволна.

# 554
  • София
AEG T76385AH3 - тази е моята, купувана преди 3 г. Не мирише, но не суши изобщо. Не съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт