Избор на сушилня - Тема 8

• 165 402
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
И самопочистващият филтър не е вечен. Веднъж на известен период от време трябва да иде на сервиз, за да го почистят.

На моята не е самопочистващ се, но мен не ме притеснява. Почистването е много бързо и елементарно. С влажна ръка събираш мъха и от време на време на чешмата се измива.

За тези, които ще си купуват сушилня е важно да знаят, че трябва да гледат къде е сглобена машината, независимо каква марка е. Тези в Полша са проблемните.

# 571
Що се отнася за Бош доколкото чета и чувам се сглобяват в Турция/дали ще е проблем,незнам  #Crazy /,може би по-качествените в Германия.

# 572
  • София
И самопочистващият филтър не е вечен. Веднъж на известен период от време трябва да иде на сервиз, за да го почистят.

Скрит текст:
На моята не е самопочистващ се, но мен не ме притеснява. Почистването е много бързо и елементарно. С влажна ръка събираш мъха и от време на време на чешмата се измива.

За тези, които ще си купуват сушилня е важно да знаят, че трябва да гледат къде е сглобена машината, независимо каква марка е. Тези в Полша са проблемните.

Aз точно за това си търсех да не е със самопочистващ се филтър. Mr. Green

# 573
  • София
Аз имам Бош без самопочистващ се филтър. Не ми е проблем веднъж седмично, когато пускам прахосмукачка го минавам и него. Иначе съм доволна от машината.

# 574
Аз имам Бош без самопочистващ се филтър. Не ми е проблем веднъж седмично, когато пускам прахосмукачка го минавам и него. Иначе съм доволна от машината.
а къде е сглобявана?

# 575
  • Сливен
Ми то АЕг-то основно е сглобявано в Полша.

# 576
  • София
Не е немска, предполагам в Турция.
Това е модела: http://www.bosch-home.bg/productlist/washers-dryers/tumble-dryer … mb=heatpumpdryers

# 577
Моята е Уърпул - сглобявана е във Франция. Пиша сглобявана защото пише "Made in France", но така или иначе повечето електроника идва от Азия....

# 578
  • София
Каде го виждате на АЕГ-тата къде е сглобена? Моята я гледях, гледах, никъде не видях? newsm78

# 579
Да, малко мнения има за Бош и Сименс като цяло. Предимно Беко, Аег и Електролукс.
Моята също се самопочиства.Удобство си е. Сушиш и не мислиш.
Имаше почти цяла тема, в която се разискваше Бош, предимно, че не суши, а само освежава вълна.

# 580
  • на Мелмак
И моят Сименс е полски, със самопочистващ филтър.
И аз искам да почистя чекмеджето, бърша, ръчкам. Може като Девил да пробвам, че ме дразни 😎.

# 581
Каде го виждате на АЕГ-тата къде е сглобена? Моята я гледях, гледах, никъде не видях? newsm78

В книжката пише и на самата сушилня. Като отвориш вратичката има стикер с модела, сериен номер и т.н. там пише и къде е произведена.

# 582
И на Бекото остават капчици при изсипването и аз понякога оставям чекмеджето извън машината да се изпари хубаво. И аз мислех да ви питам вие как действате.

# 583
Някой има ли Hotpoint-Ariston?

# 584
Някой има ли Hotpoint-Ariston?

Има Simple Smile и е доволен.Питай ,ако имаш въпроси......

Общи условия

Активация на акаунт