Смешки от форума 27

• 130 100
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
А колата вече беше купена 😱😰😲!

# 541
Този същия беше писал в Да се оплачем... Но след разгорялата се дискусия модераторите разчистиха, че имаше доста крайни мнения.

# 542
Постовете му бяха уникални - четохме за изпит, ще се явим другата седмица, дано инструкторът ни е точен, дано вземем изпита, дано не сбъркаме някъде.... Още тогава си го представих как като роди жена му ще каже - родихме със секцио, че нямахме хубаво разкритие, но вече сме добре, матката ни се възстановява, ще опитаме да го кърмим и т.н.

# 543
Май е същия, чиято жена /мойто мило/ не искала да кара сама, а само с придружител.

# 544
Недей така, да не са взели книжка вече?

# 545
Ха ха,дано има още да вземат изпити, много са забавни

# 546
Взела е изпита, последно се притесняваше момъка за нея, че не иска да кара сама.Свикнала била с инструктор и някой да я напътства.Предложиха да си вземе навигация за тая работа.       П.п.Взели СА изпита...

# 547
Милите. Озориха се, докато вземат изпита, сега пък не могат да карат сами.

# 548
  • Sofia
Милите. Озориха се, докато вземат изпита, сега пък не могат да карат сами.

Ама то, като чета, и ПО-ДОБРЕ да не кара сама...

# 549
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Flushed извинете любопитството ми, но споменаха ли в кой град/район смятат да се подвизават?
да знам дали трябва спешно да се науча да летя. Head Band

# 550
  • Пловдив
Още тогава си го представих как като роди жена му ще каже - родихме със секцио, че нямахме хубаво разкритие, но вече сме добре, матката ни се възстановява, ще опитаме да го кърмим и т.н.
Струва ти се още по-смешно и абсурдно това с раждането от "взехме шофьорска книжка" или "акаме в гърнето", защото говорещият е мъж, но всъщност е същото. Както и ако репликите бяха не на мъжа и, а на майка и. Wink

# 551
За майка да говори в множествено число за бебето си, докато е малко, не ми е неприятно, но за пораснало дете ми е леко нефелно. Все едно не е отделна личност...

# 552
  • Пловдив
Нефелно е, разбира се, нямаше да стане за смях иначе; имах предвид друго - че ако става дума за раждането, не е още по-нефелно и по-смешно, а все си е толкова.
Малко офтопик е, извинявам се.

# 553
  • София
Много са си добре хората! Хващам се на бас, че са по.-оправни от всички нас тука. Ей тъй, както ги четем, че това не могат, онова ги е страх. Аз точно от такива хора съм си патила - не знаят, не могат, ах, ох, а ти кроят шапката.

# 554
Варненци да са с повишено внимание! Мисля, че там се подвизават въпросните особи.

Общи условия

Активация на акаунт