Смешки от форума 27

• 130 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Цитат
Аз бях със задна плацента и бебето направо прозираше под кожата ми.

# 646
Цитат
Снима ли го? Flutter
Чокача... Joy

# 647
Цитат

О, милото, то направо си е наблюдавало какво става "навън". И татИ сигурно му е махал под носа му.

# 648
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поне не му е било скучно.  Laughing

Кратък урок по английски:
Цитат
Взех си я преди няколко часа и съм много доволна от слоучовете и грима който си направих с нея… но като я видях в сефора и слоучнах няколко цвята  направо си ме грабна.

# 649
Ох, след урока по суочване на палитри чакаме урок и по слоучване.  Laughing

# 650
  • София
Цитат
Днес бях на интервю жена каза,чеме харесала...

...Помня,че исках да имам секция те един ден мие купиха,аз от тогава всяка неделя е чистех до преди 4 години.Вече чистя на друго място. Мама ми даваше като съвсем малка да хвърлям боклука да пазарувам(първото ми пазаруване беше на яйца е сгодих го пътя)  Mr. Green  с годините започнах аз да искам да и помагам готвех по лесни неща.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 23:40 от july1993

# 651
Сигурно тия слоучове са суочове - много хора чуват двугласните, започващи с "у" като с "л" (имаше даже популярни такива сгрешени думи, ама сега не мога да се сетя за нито една). Изобщо, Кен Лий форевър. Но нали ни обясниха в оная тема, че абсурд да кажем на суоча палитра, ще ни се смеят колко сме прости, а така със суоча всичко се разбира веднага. Разбира се, явно - ето, и слоуча дори се е породил, и всички са се разбрали едно хубаво.  hahaha

# 652
  • Down south
Мерси за превода!

# 653
Суоча и коча преведохте, сега ако може и цитираното от Джули. С кого са се сгодили яйцата?

# 654
С пътя са се сгодили, как с кого...

# 655
Цитата на july1993 само гугъл преводача може да го нареди така Yum

# 656
  • Mediterraneo
Цитат
Пише и автобиография /не собствена/

# 657
  • София
Цитата на july1993 само гугъл преводача може да го нареди така Yum

Ааа, не, от съфорумка тук е.  Joy

# 658
Цитат

...Помня,че исках да имам секция те един ден мие купиха,аз от тогава всяка неделя е чистех до преди 4 години.Вече чистя на друго място. Мама ми даваше като съвсем малка да хвърлям боклука да пазарувам(първото ми пазаруване беше на яйца е сгодих го пътя)  Mr. Green  с годините започнах аз да искам да и помагам готвех по лесни неща.

Ко речи?!?!  newsm78 newsm78 newsm78

Това от интервю за икономка ли е? Чистене + готвене?!?  newsm78

# 659
  • Далече, далече
Цитат

Дали яйцата са се срещнали с асфалта по пътя?Sob

Общи условия

Активация на акаунт