Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 952
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

Момичета  Two Hearts лека и спокойна нощ!

В ТТ под снимката пише следното - EnginAkyürek with Sema Ergenekon and Eylem Canpolat

Среднощно обаче не ми се мисли...

# 706
Добро утро,

"В живота на всеки се появява такъв човек,
след който се променяш завинаги............"

Благодаря за новите снощни снимки. smile3525

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 707
  • Пловдив

Здравейте Енгинки.
Ето какво е написала фенката от Чили - Mauge Avalos: "Моите подаръци за Eнгин. Тъй като той обича да чете, мислех си за този подарък - книжен делител направен от мед - най-добиваният в Чили метал, с изображение на моята страна - дълга и тясна ивица земя и малки фигурки, които представляват типичния/обикновенния мъж на работа, който ние наричаме "huaso" (еквивалент на каубоя), и жена която наричаме "La china", плюс знамето.  Надявам се, че сте ги харесали ".

# 708

Цитат
Надявам се, че сте ги харесали ".
newsm10 Много оригинално. Heart Eyes

# 709
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2017/05/05/engin … tirma-konusu-oldu

Статия от Юксел Айту във в-к "Sabah" - превод barisea:
Защо Енгин Акюрек е предмет на научни изследвания?
Който следи редовно моята рубрика знае, че в областта на изкуството Енгин Акюрек е един от онези, които веднага застанаха в центъра на моето внимание. Най-много от всичко ме поразява фактът, че въпреки липсата на външност, която да възгордее ума, и на глас, който да струпва момичетата накуп; въпреки отсъствието от седмичните таблоиди и телевизионни програми, броят на феновете му, особено в чужбина, е огромен. Бях писал аналитична статия по този въпрос, но вече виждам, че не съм сам.
Доцент в един от най-уважаваните университети в САЩ написа дисертация върху Енгин Акюрек. Не стига това, но нейната анкета беше попълнена от 3472 души от 78 страни.
Учената дама на име Каролина Акоста Алзуру се е заела активно с изследването на темата за турските сериали и най-вече за Енгин Акюрек.
На участниците в анкетата Каролина Акоста Алзуру задава най-напред въпроси свързани с турските сериали. След това – с проекти, в които участва Енгин Акюрек; моли ги да разкажат накратко своята история – как са открили Енгин за себе си, какви средства са ползвали за тази цел, как могат да опишат неговите герои. Има и въпрос за това знаят ли за неговото литературно творчество в списание Kafasına Göre. (Кълна се, аз не знаех). Според резултатите от изследването, Енгин Акюрек е изключително успешен актьор, популярен в чужбина, дори повече отколкото в Турция. Освен това, неговите разкази се четат от всичките му чуждестранни почитатели. Актьорът, когото за последно гледахме на екрана в сериала „До живот“ заедно с Фахрие Евджен, е тема на сериозни изследвания не само по страниците на списанията, но и в областта на социологията и философията. Сами виждате – американски доцент обръща гръб на Брад Пит и предпочита да се интересува от Енгин Акюрек...

# 710

Здравейте момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден !
С предчувствието за утрешния светъл празник  и времето навън е топло,
слънчево и супер усмихнато...

Благодаря за статията на  Юксел Айту във в-к "Sabah" - превод barisea  Two Hearts

Това е статия - отразяваща фактите такива каквито са. Който е участвал онлайн в изследването на Каролина Акоста /тя благодари лично на участниците/ знае какви бяха въпросите, знае и обобщените отговори. Аз участвах и се почувствах като член от едно огромно световно семейство, обичащо "своя" Енгин Акюрек.  Имаше въпрос /сега се сещам/ как популяризирате творчеството на Енгин - участие в соц мрежа, ФБ страници, форуми и други платформи.
Радва ме тази статия.

Да пием по кафе и още нещичко...

Скрит текст:

# 711
  • Пловдив

Енгин, Ахмет, Сема и Ейлем - коментарите са за нов проект: филм или сериал.

Енгин е сниман от всеки ъгъл - за наша радост.

Бедри Уста - спомен с феновете от Латинска Америка. Те имаха щастието да се срещнат с Енгин в неговото заведение.

# 712

В ТТ напомнят, че днес е 5 май - знаков ден за Керим и Фатмагюл.

# 713
  • Пловдив

Ще го изядат.

# 714

Развълнуваният младоженец си просеше една küçük
 /кючюк - малка/ целувчица - за успокоение...  newsm03

# 715
Добър ден,Енгинки! Отново си имаме  снимка на Енгин със сценаристките на КПА,повод за размисъл и нова статия на Юксел Айту-добре е,че се е сетил да напише  няколко реда за Енгин,но има две неща,които мен ме хвърлят отново в недоумение и дори ме развеселяват. Ми той човекът не знаел,че Енгин пише в списанието,камо ли пък да си направи труда да прочете какво е написал.Интересно как хората от чужбина намират начин да прочетат списанието,но турските критици дори не знаят за какво иде реч. Другото,което ме развесели е твърдението му
Цитат
Най-много от всичко ме поразява фактът, че въпреки липсата на външност, която да възгордее ума, и на глас, който да струпва момичетата накуп
!!! Хайде за външността няма да коментирам,защото това е много субективно -един харесва един тип ,друг друг тип,но за гласа на Енгин ще ме прощава-този журналист явно не е гледал дори един кадър от играта му и явно си пише наизуст. Ами че то гласът и очите са едни от най-силните страни на Енгин-ох,свещена простота,по-голяма и от Вселената-няма отърване от нея.Въобще не се учудвам,че Енгин им прави пълен игнор.
Желая ви чудесен ден.

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 11:38 от velijana

# 716

Енгин, Ахмет, Сема и Ейлем - коментарите са за нов проект: филм или сериал.

Енгин е сниман от всеки ъгъл - за наша радост.

Бедри Уста - спомен с феновете от Латинска Америка. Те имаха щастието да се срещнат с Енгин в неговото заведение.

Благодаря за статията от журналиста. smile3525
Ами хвали се, че и той е забелязал изкуството на Енгин.

А за срещата със СЦ, дано излезе хубаво "нещо".

# 717
  • Пловдив

Светът се запозна и обикна Енгин с ролята на Керим. С всеки следващ герой - феновете стават все повече и повече.

# 718
Велиянка  Two Hearts те винаги съседите /имам предвид медии/ са били като ехо... Някъде, някой по света ще каже и напише нещо хубаво за Енгин и те са чооок изненадани. Миналата година как беше за рождения му ден - чак се чудеха колко много видео поздравления имаше / видеоклипове/ и бяха сложили няколко.  За наша радост и българските такива...

Хармония  Two Hearts за тази повторна след "КРА" среща с Ейлем и Сема мога да кажа това което винаги съм казвала - Енгин си харесваше работата в "КРА", харесваше и уважаваше тях двете като сценаристки, както и целия работен екип...

Връщам се на празничния за Керим и Фатмагюл ден...  newsm03

# 719
  • Пловдив

Поздрав от Енгин с визията на Даахан.

Общи условия

Активация на акаунт