Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 353

• 65 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Една серия от Дахан. Heart Eyes

# 691

Четвъртък вечер - вечерта на Даахан...

# 692
  • Пловдив

Гледам снимките отново и отново. Енгин няма нищо общо вече с Даахан. Косата започна да расте...
Но, дамите са страхотни. Списанието и снимки са приготвили за автографи.
Бедри Уста и той трябва да е доволен. Чужденците го наобикалят често - очакват да срещнат Енгин при него. Някои успяват.

Още две, нови от снощи. Е, не всички са качествени, но нали ги споделят. Предполагам, че са от кратки видеа, които са направили. Затова са леко размазани.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 21:52 от mariana51

# 693

Добър вечер, момичета! Hug

Страхотен снимкопад е имало снощи! Grinning
Енгин изглежда прекрасно и различно както винаги, няма нищо общо с Даахан вече. Много се радвам, че има толкова близки и верни приятели в лицето на Ахмет Тансу и Бурак. То се видя по време на снимките на кой сериал цареше най-приятелска атмосфера, личеше си още от снимките зад кадър.
А Бедри уста вече се превърна в любимец на всички фенове на Енгин и заведението му ще е посещавано редовно от туристи от целия свят. Сега всички ще се надяват да го срещнат там Simple Smile Възхитена съм от държанието на Енгин с фенове, такава взаимна любов и радост струи от всички Grinning Дошли са специално да видят Енгин и са успели да го срещнат–късметлийки Simple Smile
Тези дни съм супер заета и нямам време за нищо, но като се събудя първото нещо е да се поровя в телефона и тази сутрин Енгин ми беше огромен стимул и мотивация за ставане рано от леглото и натоварен работен ден. Направо скочих щастлива и усмихната, благодарение на новите снимки. Добре че е той, да ме зарежда положително.

Благодаря ви за превода на разказа, за преводите на анализите и всичко, което правите newsm51
Нямам време да чета нищо дълго в момента, но ще го направя по-нататък. Успях да прочета разказа разбира се и много ми хареса. Чудя се как може да се опише един момент с толкова много думи, да се описват единствено чувства и емоции. Невероятен талант е момчето ни...Ще прочета пак разказа и с превода от английски, за да му се насладя отново и да го осмисля по-добре.

Лека вечер, момичета txtloves

# 694

Каталея  Two Hearts  явно днес всички сме работили супер усмихнати и с настроение...  newsm03

# 695
  • Пловдив

Само са снимки от видео. И подаръци са му приготвили.

# 696

Така е, Мартичка Two Hearts

Толкова бях уморена сутринта, не можех да стана за работа. Когато видях тези снимки още с едва отворени очи настъпи коренна промяна в мен. Мигновено почувствах такава радост и прилив на енергия, че веднага скочих от леглото. Благодарение на Енгин Heart Eyes

Скрит текст:
Аз имам проблем с ранното ставане в 6 ч, а тази седмица цялата трябва да ставам в 6...Легнах си снощи в 22ч. за да успея, ама пак чок зор Simple SmileНаправо се чудя как вие в 6-7 часа и постове пишете даже

# 697

Само са снимки от видео. И подаръци са му приготвили.

Мисия възможна и успешна...  newsm10

П.П. Каталея  Two Hearts
Скрит текст:
аз въобще не съм по ранното ставане, ама съм от 7,30часа на работа и ща-не ща... ставам в 6,20 ама чооок зор...

# 698
  • Пловдив

Той и Енгин казва, че обича да спи...

# 699

Тримата ми любимци Heart Eyes

И аз така като него Simple Smile Хади лека нощ, че утре в 6 ч. може да няма снимки на Енгин да ме вдигнат и ще си е направо мъчение ставането ми Simple Smile Но все пак всеки ден си пожелавам да го виждаме Simple Smile Както и вие пишете всяка сутрин първо това: чакаме си новини и снимки Heart Eyes

# 700

Тримата ми любимци Heart Eyes

И аз така като него Simple Smile Хади лека нощ, че утре в 6 ч. може да няма снимки на Енгин да ме вдигнат и ще си е направо мъчение ставането ми Simple Smile Но все пак всеки ден си пожелавам да го виждаме Simple Smile Както и вие пишете всяка сутрин първо това: чакаме си новини и снимки Heart Eyes

И кафе предлагаме за разсънване и влизане в кондиция...  Grinning

А това за бързо заспиване...  newsm03

# 701

И кафе предлагаме за разсънване и влизане в кондиция...  Grinning

Оооо то без кафе направо си е мисия невъзможна  Simple Smile Ама се оказа, че нова снимка на момчето ни разсънва по-бързо и от еспресо Simple Smile

Ето така съм вече Sleeping

# 702
  • Пловдив

Ех, Бедри Уста... Пише, че до него са Berta (Brazil) и Mauge (Chile) - 03.05.2017 г.

# 703

Ех, Бедри Уста... Пише, че до него са Berta (Brazil) и Mauge (Chile) - 03.05.2017 г.

Каквото и да си говорим, както и да гледаме на нещата - момичета  Two Hearts тези дами са долетели от другия край на света дето се вика. Това си е сериозна работа...

# 704

Каква усмивка!Какъв очарователен и позитивен човек.Затова го обичат всички фенове!
Един от подаръците които е получил Енгин.

Нали е историк и обича историята и различните култури, това е великолепен подарък за него.

Редактирам се:

Енгин,сценаристките от КПА Сема Ергеникон и Ейлем Джанполат и Ахмет Тансу Ташалар
при Бедри Уста.

Скрит текст:
New #EnginAkyürek 📸😍 with Sema Ergenekon and Eylem Canpolat and Ahmet Tansu Taşanlar at Bedri usta
Энгин, сценаристки КПА Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат и Ахмет Тансу Ташалар в Бедри Уста

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 01:07 от mari52

Общи условия

Активация на акаунт